Pealkiri: Audi80 1991-pagasiluuk ei lukustu sulgemisel.
(Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1080)
pisike
huviline
Registreerunud 08.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80 B3
postitati 08.02.11 19:11
Audi80 1991-pagasiluuk ei lukustu sulgemisel.
Sulgedes pagasiluuki see ei lukustu vaid on lihtsalt tõmmatav tagasi üles.Pagasiluugi vastuse ümber olev plastikust rõngas on katki.Üritasin ümber
selle mähkida teipi et ehk lukustub kuid kahjuks see ei aita.Kas lukuvastust on võimalik reguleerida?Praeguse seisuga ei oskanud muud enam ette võtta
kui tegin pagasniku tühjaks ja ajasin auto tagurpidi suurde lumehange.Vähemalt niigipalju kasu et pagasnik sai puhtaks.Ette tänades.
wilba
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
postitati 08.02.11 21:02
Seda luku vastust saab regullida küll. Minu B4 tuli sealt eest üks plastkate ära võtta ja välja tulid vist kas 13 võtme poldid äkki või oli 10 võtme
poldid. Igaljuhul uuri, küll hakkama saad.
TDN
huviline
Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb 2017
postitati 21.02.11 15:13
Mul oli aastake tagasi sama asi. See nn luugi vastus, mis kinnitatud alla, sinna paned haamri sõra poole alla ja painutad seda pulka NATUKE üles ja
proovid koguaeg kas jääb lukku või ei. Mina painutasin mingi 2mm ja siiani jääb kinni.
Aga kui nii ei julge, siis tõmba see plastikust osa pealt ära ja kruti võtmetega poldid lahti ja saab ka niimodi üles poole.
Endal lihtsalt oli 200 km sõitu ees ja pagass kraami täis, polnud aega sedaviisi jamada.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.9% - SQL: 69.1%]