Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.3 quattro - egert57 (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2761)
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420

postitati 06.02.11 17:52 Tsiteeri
Audi 100 C4 2.3 quattro - egert57

Vahetasin enda usalase siis 2.3 quattro vastu ( Väikse juurdemaksuga muidugi)
Nelivedu töötab ilusti
Mootor käib ka hästi
Difrilukk ok
Lisadeks sis kompuuter, 2x elektriaknad, elektripeeglid, püsikiirusehoidja, kärukonks, puldiga kesklukk, 2 paari lisa võtmeid ja 2 pulti.

Välimus: Tumepunane, juhipoolne poritiib tahab välja vahetamist, aga ei sega sõitmist, ja mõned väiksemad värvitööd.

Alguses käis kardaan vastu plekki kui 1 ja 2 kiirendada, aga sai painutatud teda ja korras oligi, eelmine omanik vahetas pidurikettad, klotsid, rihma ja rulli, õli, õlifiltri, veepumba ja käsipiduritrossid.

Plaanis on värviparandused, kuskilt poritiib, korralik velg alla, toonklaas, ja clean luuk.

Ise täitsa rahul!

Varsti pildid ka!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 06.02.11 20:26 Tsiteeri

2,8 mootoriga auto vahetada 2,3 vastu ja veel peale maksta- esmapilgul ei tundu just väga mõistlik :P, eriti arvestades 2,3 probleeme pritsega, 2,8-l on ikkagi elektrooniline pritse, 2,3-l mehhaaniline...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 06.02.11 20:30 Tsiteeri

Nagu ma aru sain, siis see 2.3 on quattro. Seega väga hea valik, endal sama masin ja ei kurda. Ise tunnen püsikast väga puudust:P.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.11 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Nagu ma aru sain, siis see 2.3 on quattro. Seega väga hea valik, endal sama masin ja ei kurda. Ise tunnen püsikast väga puudust:P.

Jah, teadsin et Q, aga miks mitte siis 2,8 Q kui enne juba 2,8 mootor oli ja mingil määral juba kogemusi selle mootoriga?:P

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.02.11 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
2,8 mootoriga auto vahetada 2,3 vastu ja veel peale maksta- esmapilgul ei tundu just väga mõistlik :P, eriti arvestades 2,3 probleeme pritsega, 2,8-l on ikkagi elektrooniline pritse, 2,3-l mehhaaniline...

Usu, kui üks mu 2.8'test oleks esiveoline, siis oleks ka mina kahe käega poolt sellelaadsele vahetusele :). Isegi siis olen vahetuse poolt, kui mul juba üks isend on hetkel 2.3, Q ja kogu oma hädadega :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.11 20:51 Tsiteeri

Sel juhul tekib ka küsimus, miks keegi peaks tahtma 2,3 Q vahetada 2,8 esiveolise vastu. :D Vaevalt, et see vahelt saadav mõni tuhat kr motivaatoriks oli.:)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.02.11 21:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Sel juhul tekib ka küsimus, miks keegi peaks tahtma 2,3 Q vahetada 2,8 esiveolise vastu. :D Vaevalt, et see vahelt saadav mõni tuhat kr motivaatoriks oli.:)

Kas ma lugesin Sinu eelmisest postist välja, et võiksid üks sellistest isikutest olla? Mis rahalisse seisu puutub, siis olen ka ise kokku puutunud tehinguga, kus täiesti ajulage vahetus tehti mõnesaja lisakrooni saamise pärast.
Sorry teema algataja ees offtopicu pärast. Anna märku ja kustutame selle teemavälise läga siit ära :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.11 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Jah, teadsin et Q, aga miks mitte siis 2,8 Q kui enne juba 2,8 mootor oli ja mingil määral juba kogemusi selle mootoriga?:P

2.8 - minujaoks on küttekulu, muud midagi ei ütleks!

Tsitaat:

Ütleme nii, et igati aus pill. Ei karda teha käsi õliseks, kui mõni vend kardab palju pritsetest jne.

Tsitaat:

Osta endale 2.8 automaat ja ole edasi mõnus:D

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Kas ma lugesin Sinu eelmisest postist välja, et võiksid üks sellistest isikutest olla? Mis rahalisse seisu puutub, siis olen ka ise kokku puutunud tehinguga, kus täiesti ajulage vahetus tehti mõnesaja lisakrooni saamise pärast.
Sorry teema algataja ees offtopicu pärast. Anna märku ja kustutame selle teemavälise läga siit ära :).

Pole hullu.

No ise maksin 2000 kr eest raha peale ja minujaoks hea küll.

Vahetasin sõbraga ja ei olnud mingit üle lendu kummagi suhtes.

Esialgu on kõik korras, mis peab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 07.02.11 22:01 Tsiteeri

See 2,8 pidi ikka jummala räim olema kui kütusekulu suurem kui sellel 2,3 mootoriga quattro isendil.
Korralik 2,8 fwd on iga kell sellest 2,3 q ökom.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.11 08:27 Tsiteeri

Mootor tundus parem igati, aga küttekulu oli ikka suurem. Räimest oli asi kaugel.

did2sst
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2,7 bi turbo

postitati 16.02.11 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: did2sst
Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Kusjuures oli küll see motiiviks, sest endal hetkel väiksed rahalised mured.

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.11 17:44 Tsiteeri

Polnud varem aega, ega võimalust pilti lisada nüüd sis siuksed tulid! (punane)

http://www.upload.ee/image/1232798/179968717df67c_l.jpg

http://www.upload.ee/image/1232811/1.jpeg

magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 29.03.11 18:02 Tsiteeri

Täitsa kobe näeb välja. Kas pilt on Suure-Jaanis tehtud?

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.11 18:08 Tsiteeri

Täpsemalt suure-jaani kool paistab tagant!;)

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.11 15:06 Tsiteeri

http://www.upload.ee/image/1234631/audi.jpg

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 30.03.11 15:14 Tsiteeri

Muidu on kõik tip-top, aga piltide suuruse ma muudaksin kiiresti ära, enne kui keegi kurjustama hakkab;)

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.11 15:29 Tsiteeri

Läks alguses vähe suurelt ja:D

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.11 15:32 Tsiteeri

http://www.upload.ee/image/1234636/audi2.jpg

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.2% - SQL: 56.8%]