Lehekülgi: 1 2 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 17.09.04 09:49
|
|
|
Minu arvates on asi lihtne - kahe identiteedi eraldamiseks kleepige mõlemad logod eraldi pehmele magnetlehele (saadaval hästivarustatud
kontoritehnikakauplustes). Hiljem kasutage vastavalt sellele, kas tunnete end hetkel dr. Jekyll'i või mr. Hyde'ina. Päeval, kui olete
liikluses ontlik dr. Jekyll, asetage autole AC kleeps ja käituge vastavalt südametunnistusele. Õhtul, kui mr. Hyde verre poeb, asendage AC logo SR
logoga ja jällegi südametunnistus abiks. Koos ühel autol ei mõju nad minu arvates mitte nagu Nike ja Reebok, vaid nagu Nike ja LLOYD.
PS. Sermon & Driver, kas sarnane ellusuhtumine ning sarnane üle rea kirjutav kirjastiil tulenevad samast asukohast "Järvamaa"? 
|
|
|
AndresS
huviline
Registreerunud 08.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: E53 & E46 & E36 & E30
|
postitati 17.09.04 10:05
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Black
Koos ühel autol ei mõju nad minu arvates mitte nagu Nike ja Reebok, vaid nagu Nike ja LLOYD. |
See oli küll ilusti öeldud. 
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 17.09.04 12:08
|
|
|
Mul on ainult üks küsimus MarkoC-le mis põhimõttega see pilt oli tehtud? Selleks et chatis seda linkida ja saaks jälle jutu teemat aretada või?
Niisama selliseid pilte just ei tehta nagu?
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
postitati 17.09.04 12:11
|
|
|
Tsitaat: |
PS. Sermon & Driver, kas sarnane ellusuhtumine ning sarnane üle rea kirjutav kirjastiil tulenevad samast asukohast "Järvamaa"?
|
To Black: Sellised teemad lihtsalt ajavad väga väga väga naerma 
Tee sellest omad järeldused....
Peace out!
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 17.09.04 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja AudiTeam
Mul on ainult üks küsimus MarkoC-le mis põhimõttega see pilt oli tehtud? Selleks et chatis seda linkida ja saaks jälle jutu teemat aretada või?
Niisama selliseid pilte just ei tehta nagu? |
aga kujuta ette, et mul polegi aparaati millega pildistada, leidsin netist selle !
Jututeemat aretavad aga muud inimesed selle ümber, mina tõin ainult lingi 
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 17.09.04 13:09
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
Tsitaat: | Esialgne postitaja AudiTeam
Niisama selliseid pilte just ei tehta nagu? |
aga kujuta ette, et mul polegi aparaati millega pildistada, leidsin netist selle !
Jututeemat aretavad aga muud inimesed selle ümber, mina tõin ainult lingi |
Aga kas sa selle lingi näitamisel ei mõelnud et ehk oleks parem kui seda ei näitaks?
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 17.09.04 13:19
|
|
|
rass eelpool mainis,et suure audiclub.ee sildiga autot näha ei taha politseikroonikas jne...hmm oli haiba lastekodu see üritus ..sallu auto oli
pidevalt kaadris..ja üllatus üllatus sallul suur AC kleebis esiaknal ... oli ju ilus vaadata... 
aga teemasse siis...igaühel oma auto kleebib mida tahab sinna koos eraldi vms...vaba maa niiöelda 
minu arvamus
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 17.09.04 13:35
|
|
|
ma mõtlesin seda teises kontekstis, saate ilmselt isegi aru, ehk siis mitte haiba asja vms
|
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 17.09.04 15:43
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja indro
Tsitaat: | Esialgne postitaja Joel
Õige märkus oli, et proovime teemas püsida ja räägime edaspidi siiski vaid kahe sümboolika kasutamisest ühe auto peal... |
Vastupidi - mina lähenesin teemale laiemalt ehk siis kommenteerisin ka muud mis puudutab SR-i.
Ja seda just sellepärast, et saaks need asjad ühes teemas lahatud ja ei peaks jälle mõnda uut ja nii asjalikku teemat tegema.
Ma siis ütlen oma tagasihoidliku ja isikliku arvamuse ka mitme sümboolika kasutamise kohta. Samamoodi nagu ma mingiaeg tagasi ei saanud aru sellest,
et miks oli vaja kleepida Bmw-d omaval inimesel oma autole audiclub.ee kleebis, ei saa ma aru ka sellest streetrace.org kleebise kleepimisest. Eriti
inimese puhul, kes enamuse ajast ainult kirub (seda siis pehmelt öeldes) seda sama autohuviliste seltskonda 
Ma oma viimases postituses lubasin, et ma foorumit selle teema all enam ei risusta. Ma vabandan, et ma seda siiski tegema pidin. |
IRWW Indro saa juba üle, sellest, et BMW-l oli audiclubi kleeps peal. 
Mul on audiclub.ee kleeps wc ukse peal ka, kui ei meeldi tule ja kisu maha.
Alati, kui potil käin tuleb ac ja sina meelde 
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 17.09.04 19:19
|
|
|
Ma olen Bläkuga täitsa päri. See mees pani vähemalt asjale kaane peale. Krt ei ole vaja siin koguaeg kõvatada.
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 17.09.04 19:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Black
Minu arvates on asi lihtne - kahe identiteedi eraldamiseks kleepige mõlemad logod eraldi pehmele magnetlehele (saadaval hästivarustatud
kontoritehnikakauplustes). Hiljem kasutage vastavalt sellele, kas tunnete end hetkel dr. Jekyll'i või mr. Hyde'ina. Päeval, kui olete
liikluses ontlik dr. Jekyll, asetage autole AC kleeps ja käituge vastavalt südametunnistusele. Õhtul, kui mr. Hyde verre poeb, asendage AC logo SR
logoga ja jällegi südametunnistus abiks. Koos ühel autol ei mõju nad minu arvates mitte nagu Nike ja Reebok, vaid nagu Nike ja LLOYD.
PS. Sermon & Driver, kas sarnane ellusuhtumine ning sarnane üle rea kirjutav kirjastiil tulenevad samast asukohast "Järvamaa"? |
pigem vast reaalne mõtlemine on selle põhjuseks (ei unista liigapalju ja ega kõike/kõiki ikka maailmas parandada ei suuda küll ja isiklikult isegi ei
ürita mitte )
ja kas kirjastiil on ka kuskil ära märgitud et ei tohi ülerea?
minumeelest nii lihtsam lugeda ja kogu moos
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |