Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C5 muudatused? (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2122)
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.11 08:51 Tsiteeri
Audi A6 C5 muudatused?

Mis ajast tulid A6 uuem kellaplokk valgete numbritega ja kas oli mingeid muudatusi veel näiteks armatuuris vms?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.11 11:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sigaelmar
Mis ajast tulid A6 uuem kellaplokk valgete numbritega ja kas oli mingeid muudatusi veel näiteks armatuuris vms?

Tavalistele A6-tele tuli valgete numbritega kelladeplokk 2002 lõpu "faceliftiga". Armatuuris ja sisemuses muutusid veel:

x) tuledelüliti muutus natuke massiivsemaks
x) kõik lülitid, kliimaplokk ja raadiod kaeti pehme kumja materjaliga, mis kahjuks aastate jooksul maha koorub.

Tõenäoliselt midagi veel...

Et vastus veel korrektsem oleks, siis valgete numbritega kelladeplokk oli C5-l kasutusel juba ka 1999-st aastast A6 V8 mootoriga variandil ning samal aastal debüteerinud C5 S6-l.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 14.01.11 12:03 Tsiteeri

Ma olen täheldanud ka 2000/2001 aastast mingeid nö üleminekuvariante, millel on juba valgete numbritega kellad ent ilma kroomrõngasteta ja ka uuemad esituled(suurem projektor ja suunatule pirn on peidetud), aga kapott, stange jne on vanad. Üks selline on sõbral.

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 14.01.11 13:11 Tsiteeri

Mul on 2001a Märts Auto A6, ja on ka armatuuril valged numbrid, mustal taustal, ilma kroomita. Tuledelüliti on vana, muud vidinad on ka salongis vanema omad. Väljast on ka ilma faceliftita, saa siis aru?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 14.01.11 13:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
Mul on 2001a Märts Auto A6, ja on ka armatuuril valged numbrid, mustal taustal, ilma kroomita. Tuledelüliti on vana, muud vidinad on ka salongis vanema omad. Väljast on ka ilma faceliftita, saa siis aru?

Sul ongi täpselt selline variant nagu ma kirjeldasin.

Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 14.01.11 13:55 Tsiteeri

Mul 01. 2002a. ja kroom rõngastega, valge valgustusega kellad.Kere ja salong juba faceliftidud.
Täpselt, saa sa nüüd aru.
Mina teadsin, et 01 lõpp tuli facelift välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 14.01.11 14:30 Tsiteeri

Ka minul on valged numbrid, kuigi tegemist 99a sept? tehasest välja veerendud mudeliga. Kroomrõngad muidugi puuduvad ja ülejäänud ka pre-facelift. Kas ma pean nüüd kartma, et mingi jama tõttu on kelladeblokki vahetatud või lihtsalt joppas esimeste hulgas valge valgustus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 14.01.11 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Siim89
Ka minul on valged numbrid, kuigi tegemist 99a sept? tehasest välja veerendud mudeliga. Kroomrõngad muidugi puuduvad ja ülejäänud ka pre-facelift. Kas ma pean nüüd kartma, et mingi jama tõttu on kelladeblokki vahetatud või lihtsalt joppas esimeste hulgas valge valgustus?

Joppamisega vaevalt tegu, pigem uuemad taustad pandud. Kes soovib, see proovib.
Vihje http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=88942

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 14.01.11 19:06 Tsiteeri

Analoog kellaga on punased numbrid, digikellaga valged numbrid. Digikell tuli minuteada ~1999 lõpp/2000 algus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 15.01.11 09:42 Tsiteeri

Joppamise all mõtlesingi seda, et minu arust on need valge taustaga kellad kõvasti ilusamad silmale vaadata ja elektrooniline kell on ka asjalikum.
Kas seda, millal tehasest välja veeres saab teada kõrvalistuja poolse "kaitsmebloki" juures oleva kleepsu pealt, kui selle plastiku eemaldad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.11 12:49 Tsiteeri

2000 aasta A6tel olen näinud valgeid numbreid päris mitmel kui mitte isegi kõigil. Isegi Auto24s kui vaadata 2000 aasta masinaid, siis kellel on pilt tehtud pimedas, on ikka valged numbrid niipalju kui mina viitsisin lapata.
Ja kahel sõbral on 99 a A6 millel on valged numbrid, on need siis mõlematel ise pandud?

sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.11 12:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Analoog kellaga on punased numbrid, digikellaga valged numbrid. Digikell tuli minuteada ~1999 lõpp/2000 algus.

Aga kui on 2000 aastal toodetud auto, ETKA järgi isegi 2001 mudel aga punased numbrid, kas see on siis sellepärast, et tal lahja varustuse kellaplokk?

sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.11 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
Tsitaat:
Algselt postitas: sigaelmar

Tavalistele A6-tele tuli valgete numbritega kelladeplokk 2002 lõpu "faceliftiga". Armatuuris ja sisemuses muutusid veel:

x) tuledelüliti muutus natuke massiivsemaks
x) kõik lülitid, kliimaplokk ja raadiod kaeti pehme kumja materjaliga, mis kahjuks aastate jooksul maha koorub.

Tõenäoliselt midagi veel...

Et vastus veel korrektsem oleks, siis valgete numbritega kelladeplokk oli C5-l kasutusel juba ka 1999-st aastast A6 V8 mootoriga variandil ning samal aastal debüteerinud C5 S6-l.

Kas 99 lõpp ei ole midagi muutunud sisemuses? Ja kas S6l pole mitte punased numbrid ja imelik lillakas seier?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.4% - SQL: 56.6%]