Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.11 21:42
|
|
|
Keretööd Hiteh'is.
Ehk on keegi viimasel ajal seal keretöid lasknud teha, sest otsinguga leitavad kogemused jäävad 4 ja + aastate kaugusele.
Audil vaja küljekarbid, esitiib ja tagumised tiivakaared vahetada ning värvida. Kuidas selles firmas tehtavate töödega rahule võib jääda?
Hiteh
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
meelisl
huviline
Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 V6
|
postitati 10.01.11 13:43
|
|
|
Omal selle kohaga väga negatiivsed kogemused, tegid mitu korda ringi ja siis hakkas alles looma.
Soovitaksin Värvaltransi, Punane tn, Tallinn. Väga meeldiv teenindus ja töö veel parem.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 10.01.11 17:25
|
|
|
Mina julgeksin samas jälle soovitada...Hiteh´it.
Meie A80 käis antud firmas kindlustuskahju likvideerimises ja tulemus oli 5+, kuid samuti oli see natuke aastaid tagasi.
Hetkel avarii läbiteinud külg igatahes mingeid praagi märke väljutanud ei ole.
Samas oleks hea teada, et kuidas on hetke seis - tahaks ka kevad/suve poole masinale iluravi kuuri teha.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 10.01.11 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meelisl
Omal selle kohaga väga negatiivsed kogemused, tegid mitu korda ringi ja siis hakkas alles looma.
Soovitaksin Värvaltransi, Punane tn, Tallinn. Väga meeldiv teenindus ja töö veel parem. |
Värvaltransi kohta teema:
http://www.streetrace.org/arhiiv/viewtopic.php?f=17&t=16005&st=0&sk=t&sd=a
Seal ka wirx kajastab oma 750 teemat.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 10.01.11 19:46
|
|
|
Ei oska eriti küll kommenteerida, kuid kas kindlustusjuhtumi ja "niisama "mineku korral töökojad "vahet" ei tee?
Kohati jääb endal selline arusaam.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 10.01.11 19:58
|
|
|
Peale wirxi on ka palju vett merre voolanud. Võibolla see kodanik Ott enam ei töötagi seal.
5 aastat on suht pikk aeg, seda enam et suurem osa soss-seppi läks vahepeal Soome ehitajateks.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.11 20:24
|
|
|
Endal on mul Värvaltransiga nii palju kogemust, et kunagi (umbes 4 aastat tagasi), kui mul typ89 coupele tagant sisse sõideti ja kindlustus mind sinna
suunas, kahjudeks stange ja vähe möllis tagapõll, öeldi sealt firmast pikema jututa, et see auto läheb maha kandmisele.
Uurin veel PeegelAutost ja Heimarusest, nemad pakuvad võimalust, et tulevad ise kohapeale, tegemaks kalkulatsiooni, kuid eks ole see suunatud rohkem
kindlustusjuhtumitele. Audi on küll liikumisvõimeline, kuid selleks lubamatus seisus, mistõttu oleks "külla tulek" teretulnud nähtus.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
keskyla
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.8Q
|
postitati 10.01.11 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meelisl
Soovitaksin Värvaltransi, Punane tn, Tallinn. Väga meeldiv teenindus ja töö veel parem. |
Millal Hitehit külastasid ja negatiivse kogemuse osaliseks said ? Neil ka mitu kohta- kus täpsemalt vaeva nähti ?
Plaanin kindlustuse abiga neil tagatiiva uuesti sirgeks teha ja homme lähen autot näitama.
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 10.01.11 20:52
|
|
|
Mul on Heimarusega 2 positiivset kogemust + suguvõsas 3 tk, olen ainult seal käinud. Kallim kui teised kui peab ise maksma, aga pole veel probleemi
seal olnud, et peaks tagasi minema ümber tegema.
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Endal on mul Värvaltransiga nii palju kogemust, et kunagi (umbes 4 aastat tagasi), kui mul typ89 coupele tagant sisse sõideti ja kindlustus mind sinna
suunas, kahjudeks stange ja vähe möllis tagapõll, öeldi sealt firmast pikema jututa, et see auto läheb maha kandmisele.
Uurin veel PeegelAutost ja Heimarusest, nemad pakuvad võimalust, et tulevad ise kohapeale, tegemaks kalkulatsiooni, kuid eks ole see suunatud rohkem
kindlustusjuhtumitele. Audi on küll liikumisvõimeline, kuid selleks lubamatus seisus, mistõttu oleks "külla tulek" teretulnud nähtus.
|
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.11 21:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Võibolla see kodanik Ott enam ei töötagi seal.
|
Ma ei tea, kas tegu on sama inimesega, aga üks Ott on seal asutuses praegugi veel peremees.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.11 19:19
|
|
|
Ma ei saa aru! Kas ma pean tõesti võtma treileri, auto peale ajama ja käima kõik kohad isiklikult läbi, et saada mingitki infot, kasvõi järjekordade
või garantii kohta? 12 kohast on 4 suvatsenud kirjadele vastata. Eks ole näha, kuid on võimalik, et meie klubiliige Tartust jõuab isegi esimesena
kohale hinnapakkumist tegema, kui kohalikud, kellest lähimad on maksimaalselt 2 km kaugusel.
Hiteh samamoodi enam küsimustele ei vasta.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 13.01.11 07:41
|
|
|
Ma ei saa aru! Kas ma pean tõesti võtma treileri, auto peale ajama ja käima kõik kohad isiklikult läbi, et saada mingitki infot, kasvõi järjekordade
või garantii kohta? 12 kohast on 4 suvatsenud kirjadele vastata. Eks ole näha, kuid on võimalik, et meie klubiliige Tartust jõuab isegi esimesena
kohale hinnapakkumist tegema, kui kohalikud, kellest lähimad on maksimaalselt 2 km kaugusel.
Hiteh samamoodi enam küsimustele ei vasta. |
Hetkel kindlustusjuhtumeid nii palju, et kõigil autoremontijatel järjekorrad augustini...
Eesti ongi sihuke urgas, et mistahes väikese normist kõrvalekalde juures jääbki elu seisma. Ma ei tahagi mõelda mis juhtuks, kui meil lumesajust veel
suurem looduskatastroof oleks.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.11 16:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Hiteh samamoodi enam küsimustele ei vasta. |
Hetkel kindlustusjuhtumeid nii palju, et kõigil autoremontijatel järjekorrad augustini...
Eesti ongi sihuke urgas, et mistahes väikese normist kõrvalekalde juures jääbki elu seisma. Ma ei tahagi mõelda mis juhtuks, kui meil lumesajust veel
suurem looduskatastroof oleks. |
Need, kes on vastanud, räägivad 5-7 päevasest järjekorrast.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 26.09.11 12:32
|
|
|
Reedel viin oma auto sinna. Ootamist oli ka ca nädal, kui helistati, et millal auto saate tuua (aga seal nädala sees oli ka kindlustuste
paberitööd!!!).
Eks ole näha, mis saama hakkab.
Viimise põhjus: Tagant sõideti sisse ning on värvi kahjustused, taga stange servad pesadest välja hüppanud.
Näitamisel õeldi, et võtavad maha, värvivad üle ja panevad paika tagasi.
LISA!
Kiidan. Minu pidurdamisest hoolimata tehti lubatud ajaks töö ära. Lisaks autosse istudes sain suure üllatuse osaliseks, kõik läikis Väljas ja seest ilus puhas ning midagi ära ei olnud varastatud
|
|
|
shiteh
huviline
Registreerunud 19.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.12 04:43
|
|
|
Moderaator: Kasutaja poolt on postitus kustutatud.
|
|
|
lOOOOl
huviline
Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, SUV
|
postitati 19.04.12 07:00
|
|
|
Minu arvates on vähemalt Tallinnas suhteliselt lai valik 1-2 mehe väikefirmasid, kel ka kõik vajalik tehnika ja pikad kogemused olemas. Ning kellel ei
ole nii pikad järjekorrad, et peab nädalaid/kuid ootama, vaid saab auto kätte juba mõne päevaga kuni nädalaga.
|
|
|
RX
huviline
Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T, VW Passat 1,9TDI, VW Passat 2,0TDI, UAZ469B,
|
postitati 19.04.12 12:57
|
|