Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kas audi 90´ne istmed sobivad audi 100 C4´le ? (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 3794)
fufanu
huviline

Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3 91.a

postitati 10.01.11 08:03 Tsiteeri

Elva oma kulunud jah, polstrid saab kaasa. Vääna posti lammaris on ka olemas ühed sportistmed, aga riie samamoodi kulumise äärel ja servad kortsus.

Mul on tõesti esiveoline audi, kuid leian, et oluline on see et sisu oleks puhas, terve ja ühtesulanduv. Quattro kirjad nii häirivad nüüd ka pole ! Pigem leian, et nõme on toppida oma iluvõrresse S'i sümboolikat kui kapoti all olev kurjam seda mõõtu välja ei anna, või muud selle laadset.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 12.01.11 19:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas ma Zoig saan nüüd õigesti aru, et selline tuleviku postituse tsiteerimine on loogiline? Ma ei küsi paha pärast, aga sa ühes teemas lihtsalt ärritusid väga selle peale, et ma ei pannud kõiki postitusi ühte kokku, kas siin klubis on kombeks siis nii teha nagu sina siin? Igatahes ebaloogiline:(
Mina kirjutasin, Black kirjutas põhimõtteliselt kohe vastu. Ei näind mõtet hakata uut postitust tootma, sest nõustun tema mõttega. Lihtsalt mõtlesin, et oleks viisakas postitust täiendada, sest esimesel korral võis veidi vale mulje jääda. Poleks Black jõudnud nii kiiresti vastata, oleks oma postituse ikka ära muutnud, sest esimesel korral jäi mõte veidi puudulikuks.

Teemasse ka:
Selline näeb välja kui panna algselt tumedasse salongi teise masina pealt pärinenud istmed, aga jätta muu vahetamata. mitte kõige parem idee:
http://img8.auto24.ee/auto24/560/136/20376136.jpg

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.0% - SQL: 78.0%]