Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: kindlustusega vaidlemisvõimalused (case closed) (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2086)
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

cool.gif postitati 14.09.04 12:02 Tsiteeri
K: kindlustusega vaidlemisvõimalused (case closed)

tahaks teada, et kas kellelgi on kogemusi kindlustusega vaidlemisel situatsioonis, kus minu kui kannataja auto vajab tagant sissesõidu tagajärjel parandust.
st et kui kindlustus näiteks ka ise otsib miskised hinnapakkumised ja kui juhtumisi üks või mitu neist on odavamad, kui mu enda otsitud, siis mis on minu võimalused nendega vaidlemiseks,et töö ikkagi minu valitud töökotta läheks?
ei tahaks lihtsalt sellist juhust, kus saadakse kätte minu otsitud hinnapakkumised ning oma nn partneritel lastakse siis teha miskid kroonid allapoole kalkulatsioon ning siis tahavad tööd sinna suruda. ei ole sellist situatsiooni mul küll veel tekkinud, kuid tahaks natuke ennast sellise võimaluse vastu ette valmistada. ei tahaks nagu nuumata seda kahjukäitlejat, kes võibolla töö teatud töökotta sunamisel sealt ka ise miski %-i vahelt teenib ning üle talve värvitöö ei ela.

et ons keegi äkki taolise situatsooniga kokku puutunud või tunneb keegi põhjalikumalt kindlustusõigust?

oleks vääga tänulik igasuguste näpunäidete eest, mis takistaksid kindlustusel mulle pähe astumast.

btw: kindlustuseks Nordicum

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 14.09.04 12:29 Tsiteeri

http://www.lkf.ee/index.php?0726381233247

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.04 15:40 Tsiteeri

et mis siis?
kas küsida sealt seda sama asja või et peab siis vahekohtusse pöörduma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
päka
huviline

Registreerunud 17.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B8,5 A4 2,0TDI Q Avant & Q5 2,0 TFSI

postitati 14.09.04 18:03 Tsiteeri

Olen sinuga samas jamas, sõideti ka tagant sisse. IF kindlustuse öeldi et kui tahan oma kohas autot remontida siis maksku ma ise vahe kinni:mad:

Tasa sõuad kaugele jõuad
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 16.09.04 13:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja resnick
et mis siis?
kas küsida sealt seda sama asja või et peab siis vahekohtusse pöörduma?

Mida teha, kui ma ei ole rahul kindlustusseltsi kahjukäsitluse otsusega?
Vastus: Kindlustusseltsi otsusega mittenõustumise korral on LKS § 55 alusel liiklusõnnetuse pooltel õigus pöörduda Kindlustuse vahekohtusse. Kindlustuse vahekohus tegutseb Eesti Liikluskindlustuse Fondi juures.

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.04 14:40 Tsiteeri

mul siin ka lootus, et asi kulgeb normaalselt. sai täna nordicumi tartu esinduses käidud, kuhu olid jõudnud minu enda kogutud hinnapakkumised. ühe võtsin sihilikult kalli, ühe natuke odavama. kui eile helistati, et 2 hinnapakkumist kohale jõudnud ja neile sobiks see odavam, siis lubasin täna vaatama minna ja kahjunõude kribada. eile õhtul võtsin aga tuttavalt veel ühe madalama pakkumise ning läksin sellega täna kindlustusse. tundus neile sobivat ja toimik läks tallinna kontorisse kinnitust saama. loodame kõige paremat. igatahes ise nad ei jõudnud veel nn enda töökodadest midagi küsida, kui minu pakkumised juba sinna olid jõudnud...

eks annan teada, kuidas asjalood edasi kulgevad...

resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.04 09:06 Tsiteeri

nii... praeguseks on asjad niikaugel, et vaielda ei olnudki vaja :D ...minulegi üllatuseks laabusid asjad väga hästi. Nordicum ei otsinudki ise ühtegi hinnapakkumist. Minult kolm tükki, millest viimasena sai lastud tuttaval teha pakkumine teistest madalamale (arvestusega, et saab koos tule vahetuse ja pisikese iluvigade parandusega ka kogu tagaosa iluvead parandatud :cool: ).

Tänaseks on garantiikiri jõudnud töökotta ning järgmise nädala algusest läheb masin tegemisse...

Ei teagi, miks mul siiani asjad nii hästi laabunud, kuid võibolla ka selle pärast, et kohe kiiresti leidsin ise pakkumised ning kindlustus ei hakanudki siis ise vaeva nägema. seda enam, et sihilikult sai otsitud üks kallis pakkumine (ca 8-8,5k) ning kaks odavamat (6k & 5,5k). Igatahes foorumitest loetud õudusjutud suhtlemisest kindlustuste kahjukäsitlustega minu puhul siiani ei ole paika pidanud.

resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.04 11:51 Tsiteeri

lihtsalt infoks, kellele huvi võib pakkuda: auto eilsest siis jälle vinks-vonks korras. terve tagaosa ühtlasi üle lakitud, millega sai parandatud ka suurim iluviga masinal (kaks piiikkkkaa kriimu juhipoolsel tagumisel tiival):cool:
nagu eelnevalt mainitud, siis jah isegi üllatusin, kui hästi Nordicumis asjad läksid ning kokkuvõttes läks laksust kuni auto kordasaamiseni (ehk siis uue tule saamise ja väikeste iluvigade parandamiseni) nõks üle kolme nädala...võib vast rahule jääda...

Igatahes minu soovitus kõigile kannatanuile, kellele mõni jobinski selga või mujale külge otsustab sõita: võimalikult kiirelt leidke ise 2-3 hinnapakkumist ning üritage kindlustusel ise seljas istuda, et neil ei olekski üldse võimalust miskeid omi jopesid sebida...

276
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.8% - SQL: 63.2%]