Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Oskab keegi Navi plaadi suhtes aidata. (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1826)
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 21:56 Tsiteeri
Oskab keegi Navi plaadi suhtes aidata.

Tervist.Oman Audi a8-t 98a oma,aga Navi ei tööta.Plaat on olemas mingine kuid ei tööta.Oskab keegi mingit infot anda või kus kohast saaks osta uue Navi plaadi.:(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,6 96

postitati 21.12.10 22:25 Tsiteeri

Kunagi õnnestus 02 aasta Volvole tõmmata kusagilt need plaadid. Audile võiks ka täiesti olemas olla, aga täpselt on vaja teada millele ja mida vaja on.
Ma ei tea täpselt kuidas Audi süsteem töötab, aga üldiselt vist autotootjate enda süsteemid Eestit väga hästi ei tunne. Kellel on need vb oskavad öelda. Ise kasutan Nokia telefoni selleks, töötab ilusti.

-- Auto hakkab ikka 'A' tähega --
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 22:32 Tsiteeri

Imelik on see ,et võtsin plaadi korra välja.Panin sisse tagasi ja enam ei tööta.Ei anna enam plaati ka tagasi.Imelik kui ta ka ei oleks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,6 96

postitati 21.12.10 22:44 Tsiteeri

Äkki tuleb talle kuidagi käsk anda plaati lugeda või midagi? Manuaali lugemine võib kasuks tulla. Või siis googeldada natuke, aga selleks on vaja süsteemi marki täpsemalt teada.

-- Auto hakkab ikka 'A' tähega --
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 22:49 Tsiteeri

CD-põhisele Navigation Plusile ei ole ega tule Eesti navi plaati. Otsing abiks muide!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 22:49 Tsiteeri

Mul Audi raamat olemas,aga see Saksakeelne.Saaks plaadi kuidagi kätte siis prooviks uue plaadiga.Vanat plaati ei ole mul enam vaja.Huvi on Eestikeelse või Inglisekeele plaadi vastu.Pidavat saama ainult siis keelt muuta kui on plaat sees.Oskad vb öelda kuidas ma seda keelt muuta saaksin.Olen näppinud neid nuppe seal ja targemaks ei ole veel saanud.:o

marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 22:55 Tsiteeri

Olen kuskilt kuulnud jah,et ei ole ja ei tule.Tahaks sinna Skandinaavia maade plaadi sisse panna.Näiteks:Soome,Rootsi,Norra.Muud ei olegi vaja:)

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 22:57 Tsiteeri

Siis saad näiteks Revalist 2840.- eek eest, tuleval aastal juba 180 euri eest :

http://static2.album.ee/files/951/99/large_23799767_NuEp.jpg

loe ka neid teemasi:

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=25516
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=85776
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=39034

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 23:05 Tsiteeri

Olen kuskilt kuulnud ka sellist juttu,et odavam osta uus auto Navi.Ei ole kursis sellega kas see vastab ka tõele.Hind on küll krõbe selle eest.2840kr.- Kui on vajadus siis peab osta.Hetkel uurin siin odavamaid lahendusi.Ei ole kursis nende asjadega.Hetkel roheline veel.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 21.12.10 23:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marttin99
Olen kuskilt kuulnud ka sellist juttu,et odavam osta uus auto Navi.Ei ole kursis sellega kas see vastab ka tõele.Hind on küll krõbe selle eest.2840kr.- Kui on vajadus siis peab osta.Hetkel uurin siin odavamaid lahendusi.Ei ole kursis nende asjadega.Hetkel roheline veel.

Kui juba selline hind krõbe tundub, siis ei mõista ma hetkel, kuidas uuema süsteemi sisse ehitamine odavam tuleks :cool:. Soovitan soojalt minna esimesse ettejuhtuvasse kohta, kus pakutakse uusi kas siis Garmini või TomTom gps seadmeid, esita oma soov kaardipõhja riikide osas ja Sulle pakutakse kindlasti sobivat mudelit. Kindlasti jääb kulutus alla 10 tuhande ja saad ka mujal kui ühes autos kasutada.

PS! Kui plaat seadmesse kinni jäi, siis küsin vastu, mida sa 12.a. vanast käkist ootasid - väsinud on lihtsalt see seade muud midagi ;). Tahab puhastamist, korrastamist või vahetust, mis ei maksa samuti mitte vähe ja kasutegur on ikkagi "kaheldava" väärtusega.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 21.12.10 23:59 Tsiteeri

Sellel vist nn lipukese kujutisega nuppu all hoides navi plaati välja ei annagi. Pead menüüst selle eject funktsiooni üles otsima vist, kui ma õigesti mäletan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prestigio
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 07:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Sellel vist nn lipukese kujutisega nuppu all hoides navi plaati välja ei annagi. Pead menüüst selle eject funktsiooni üles otsima vist, kui ma õigesti mäletan.

Jus nii ongi. Enda autol jäi ka kunagi plaat sisse kinni ja hiljem Audihoolduses sai tuvastatud ,et mehhanism, mis plaati peaks välja lükkama oli läbi ja aitas ainult uus süsteem õi doonorilt saadud jupp. Plaadist niipalju, et sai kunagi tiritud Blaubunkt Teleatlas Skandinavien 2008 ja kõrvetasin selle clone cd ga ja töötas soomes väga hästi.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 08.07.14 19:18 Tsiteeri

Oskab keegi eurode eest navi kaartiga aidata ? pilt räägib enda eest mis on puudu.
http://album.ee/node/28819129/50338139

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raul55
huviline

Registreerunud 09.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 08.07.14 19:58 Tsiteeri

GPS Underground.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.14 20:18 Tsiteeri

Mis aasta mapid sul on seal Garminis hetkel?
Mis on konkreetne seadme mudel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.7% - SQL: 80.3%]