jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 13.09.04 07:24
|
|
|
Kompuutris piduriklotsid.
Jama selles et sai vahetatud piduriklotsid,aga see mini komp.näitab ikka et klotsid kulunud.Pistikud said üle vaadatud,ei midagi.Juhtmed jooksevad
edasi salongi,mida veel võiks vaadata et ei näitaks enam kulumise märki.Või panna anduri juhtmed kokku siis ei näita kunagi et klotsid kulunud,kas see
üldse mõjub?Ma saan aru et klotside sees mingi peenike traat ühenduses ja kui see läbi kulub siis hakkabki näitama kulumist või kuidas?
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.04 12:30
|
|
|
Kas pole jauranud keegi sellise veaga,samas näitab et mingi pirn ka läbi,kõik ühendused üle käidud,pirnid välja vahetatud-ei midagist.
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 23.09.04 12:45
|
|
|
Klotsi pistikust edasi minev juhe võib katki olla
Toomas
|
|
|
|
Skeldo
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Hybrid
|
postitati 23.09.04 13:03
|
|
|
Tavaliselt läheb see piduriklotsi juhe katki amordi püstiku juurest. Endal oli ka sealt
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 23.09.04 13:11
|
|
|
Kontrolli ikka pistikud veel üle.Odavamatel Audi klotsidel on pistiku klemm peenem kui originaalis ja ei saa korralikult ühendust.Kindlasti on viga
pistikus.Mul peaks üks kontrollpistik kah olema millega saab kontrollida kus pool viga on.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.04 13:50
|
|
|
Pistiku sees olevad klemmid tegin nõelaga kokkupoole(et oleks ühendus),leidsin ühe koha kus oli juba paigatud(see ka ok),juhtmed jooksevad edasi
salongi mõlemalt poolt.Nii et võtan uuesti ette ja käin kõik läbi.Aga selline küsimus et kui nüüd (2 juhet mis tulevad pistikusse) kokku panna,kas see
ütleb kompuutrile et piduriklotsid ok?või on mingi muu lahendus tehtud tehase poolt?
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 23.09.04 14:09
|
|
|
Tavaliselt kui juhtmed kokku keerata peaks tuli ära kustuma.Tähtis et on vooluring.Kui vooluring katkeb siis tuli põleb.
|
|
|
Ingo
huviline
Registreerunud 04.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel VW passat 1,9 tdi
|
postitati 23.09.04 14:13
|
|
|
Olen ise ka selle probleemiga mässanud ja lõpuks jootsin enne salongi juhtmed kokku,kuid vahest põrutades ikka viskab tule põlema.Viga on vist
armaturi all.
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.04 16:01
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Ingo
Olen ise ka selle probleemiga mässanud ja lõpuks jootsin enne salongi juhtmed kokku,kuid vahest põrutades ikka viskab tule põlema.Viga on vist
armaturi all. |
Mul sama jama aeg-ajalt, kahtlusan, et näidikute plokis on viga - tuleb kunagi lahti kiskuda ja kõik kontaktid üle käia.
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 23.09.04 17:10
|
|
|
Tüüpiline viga nende piduriklotsi juhtmetega. pistikul on n-ö "emased" otsad suureks kulunud ja ei anna ühendust. Traadi tükiga ära
lühistada pistik ja toimib, lihtsalt pistik katkestab vooluringi, kui ei anna ühendust.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
audi20vq
huviline
Registreerunud 14.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: 90q20v--325ix
|
postitati 23.09.04 17:56
|
|
|
peale koltside vahetust võta aku ots korraks maha et kompu end ära nulliks,tal kombeks meelde jätta igasugu jamad
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.04 05:15
|
|
|
Tänud!
Esialgu teen restardi, kui midagi ei mõju,lähevad juhtmed kokku.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 24.09.04 08:26
|
|
|
Endal sama...klotsid vahetatud aga mul see viga, et klotsid olid kulunud juba pool aastat, samuti vilkus siis see tuluke....vilkumine ei meeldinud
nähtavasti releele(oranz, juhi pool, armatuuri all). Hakkas klõbistama mul seal, klõbistamise taktis vilkus ka tuluke(ebaühtlaselt). Lõpuks kiskusin
relee üldse ära(tuluke vilkus oma taktis edasi aga vähemalt polnud klõbinat). Nüüd klotsid vahetatud, kuid vilgub edasi. Forsis õeldi et see relee on
jah klotside jaoks...uut nad mulle ei andnud kuna tellimisel.
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.04 15:23
|
|
|
Kas siin ei ole mitte punasest hüdraulikasüsteemi märgutulest juttu? Ei usu, et tegemist piduri klotsi tulega.
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.04 22:22
|
|
|
Ühesõnaga eelpool mainitud asjad on läbi tehtud ja pole kasu,päris armatuuri alla pole veel jõudnud.Hüdraulika süsteemi tuli on see hüüju märk,minul
pillub seda ette- ring ja kahel pool on katkend joontega kujutatud piduriklotsid-või pole see piduriklotsi kulumise märguanne.
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.04 07:19
|
|
|
BTW, this is for 97-99 wiring...
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.04 07:54
|
|
|
Sai ka armatuur laiali võetud,üle joodetud sai üks pistikutagune ämblik- selle tulemusena kadus kompust märk"pirn läbi", aga piduriklotsi
kulumise märk ikka ees.Armatuuris leidsin veel ühe lüliti,millega saab vahetada kompuuris sellist märguannet "piduri tuled"- saab panna
saksa keeles, inglise keeles ja ainult sümbol.
|
|
|
|
Ingo
huviline
Registreerunud 04.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel VW passat 1,9 tdi
|
postitati 05.10.04 07:00
|
|
|
Olen ise ka mässanud selle jamaga.Lõpuks jootsin kapoti alt juhtmed kokku,kuid jama jätkus.Nüüd nädal tagasi võtsin igavusest armaturi lahti ja
jootsin pistiku kohad ja osad jubinad veel üle mis tundusid kahtlased ja nüüd on rahu majas.Varem vilkusid näidud ka kompuutris aga enam mitte.Mul oli
sellest jootmisest kasu.Nüüd võin klotsidele uuesti juhtmed vedada.
|
|
|