mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 13:10
|
|
|
AUDI A6 3,0TDi 2005.a. ESP käitub imelikult.
Mure siis selline, et venna A6 C6 ESP maha võttes ja üritades niiöelda kurves külge ette ajada hakkab ainult rohkem külge ette ajama seni, kuni
gaasipedaali tagasi lased. Muidu, kui ei ürita ise gaasitades külge ette ajada sõidab normaalselt. Ehk siis tundub, et ESP maha võttes ja
"rallitada" tahtes lükkab tagumise piduri peale ja enne maha ei lase kui gaasipedaali lahti lased. Seda ei oska öelda ja vend ise ka pole proovinud
kas teeb nii mõlemale poole keerates, hetkel vähemalt teada see, et vasaku külje viskab ette.
See jutt nüüd venna jutu põhjal ja loodan, et ehk keegi oskab midagi arvata selle järgi...
Ette tänades,
Aks
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2004 3.0 tdi
|
postitati 18.12.10 14:17
|
|
|
Kui esp peale ainult korraks vajutada, siis läheb maha ainult asr ja ta lasebki ainult ratta ringi ja natuke külge lubab ka lasta kui üleliia külg
ette läheb hakkab esp ikkagi maha pidurdama, et auto risti ei läheks. Kui esp peal paar sekundit hoida siis läheb maha nii asr kui esp ja siis tee mis
tahad auto enam ei sega. Kui ma muidugi su jutust õieti aru sain.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 18.12.10 14:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi121
Kui esp peale ainult korraks vajutada, siis läheb maha ainult asr ja ta lasebki ainult ratta ringi ja natuke külge lubab ka lasta kui üleliia külg
ette läheb hakkab esp ikkagi maha pidurdama, et auto risti ei läheks. Kui esp peal paar sekundit hoida siis läheb maha nii asr kui esp ja siis tee mis
tahad auto enam ei sega. Kui ma muidugi su jutust õieti aru sain. |
ABS jääb veel ikkagi peale, seda maha ei saa.
|
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 14:42
|
|
|
ABS võib peale jääda aga sõitmist see ei sega, tee milliseid piruette tahad rattaid ta pidurdama ju ei hakka.
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 14:45
|
|
|
Kuule vedru räägi mis sa enda c6-el esisillas välja vahetanud ka oled, mure selles et kolkse mis läbi esisilla salongi jõuavad on kuidagi palju eriti
löökaukudes või peabki nii olema?
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 14:55
|
|
|
et ESP maha saada tuleb jah nuppu nati kauem all hoida.
Esisild on neil väga hea aga kui miskit peaks läbi olema siis Audihooldusel on laos kogu C6 veermik b osana saadaval.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 18.12.10 15:08
|
|
|
Kuule vedru räägi mis sa enda c6-el esisillas välja vahetanud ka oled, mure selles et kolkse mis läbi esisilla salongi jõuavad on kuidagi palju eriti
löökaukudes või peabki nii olema? |
Muud midagi, kui stabika varda puksid, tüki hind 51,- eeku ja 3 või 4 korda U-raudasi. Siis esimese asjana hakkasid mul kolisema esisillatala
tagumised,alumised puksid. Neid vahetanud 2 korda, U-raudasi vist 4 korda.
|
|
|
|
mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 17:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
et ESP maha saada tuleb jah nuppu nati kauem all hoida.
Ok, proovib siis pikemalt nuppu hoida ja vaatab mis siis teeb.
Tänud vastuste eest! |
|
|
|
mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 17:27
|
|
|
Muide kas A8 D3 peaks samuti siis pikemalt hoidma? Olen vajutanud ainult korraks(kellade juurde tuleb ka vastav märgutuli) ja laseb sõõrikuid teha
küll.
|
|
|
mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 17:36
|
|
|
tahad auto enam ei sega. Kui ma muidugi su jutust õieti aru sain. |
Selles ongi asi, et ta lükkab autol rohkem külge ette seni kuni gaasipedaali vabaks lased ja seda siis selles mõttes, et pidurdab ühe rattaga külje
ette või kuidagi nii. Krt raske seletada kui pole ise proovinud aga nii ma venna jutust aru sain.
|
|
|