Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 07.12.10 17:16
|
|
|
Diffri probleem
Seisneb mure selles, et lülitad diffri sisse ning spidoblokil läheb põlema ABS valgus :/ mul pole õrna aimu ka kuidas saab nii olla, äkki keegi kokku
puutunud. Juhtmed on õigesti ühendatud tagumise istme all, ning isegi kui midagi oleks nad pole absoluutselt ühenduses ega seotud?!
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 07.12.10 17:22
|
|
|
See peabki nii olema. Kui lülitad diffri lukku siis selleks ajaks lülitatakse ABS välja. Kui kiirus ületab 30-40kmh siis differ lülitatakse
automaatselt lahti ja ABS uuesti sisse.
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad
|
postitati 07.12.10 17:22
|
|
|
Kui difrilukk sees on siis lülitabki ABS'i välja.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.10 17:29
|
|
|
Oh sa pagan, seda mai teadnudgi, et absi välja lülitab siis 
tänud!
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.10 18:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Oh sa pagan, seda mai teadnudgi, et absi välja lülitab siis 
tänud! |
Kusjuures kõigil ei ole nii... nt minu S2 diffrit lülitades ABSi välja ei lülitanud, samas armatuurist eraldi ABSi välja lülitada sai... et võta nüüd
kinni miks või kuidas |
Aga kusjuures, alguses mul ka ei läinud absi tuli põlema, täna märkasin, et wtf? Talv toob imesi quattro landy no...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.12.10 06:58
|
|
|
ABS ei saagi enam toimida, kui kaks ratast sünkroonis käima sunnitakse. Pole enam suurt midagi võrrelda.
|
|
|
|
Lauri2
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 80
|
postitati 08.12.10 07:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
ABS ei saagi enam toimida, kui kaks ratast sünkroonis käima sunnitakse. Pole enam suurt midagi võrrelda. |
Kas ABS töötab ainult ühe silla piires? Tagumisi rattaid esimestega ei võrrelda?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.10 07:37
|
|
|
ABS ei saagi enam toimida, kui kaks ratast sünkroonis käima sunnitakse. Pole enam suurt midagi võrrelda. |
Hmm... tegelt vist siinkohal ma vist tean milles asi. Nimelt minu S-l jookseb juba tehase poolt tagarataste piduritesse üks piduri toru mis jaotatakse
taga kaheks... ehk siis tagarattaid eraldi pidurdada ei annagi. Äkki siis need variandid milledel tuleb eest taha kaks eraldi toru ning rattad on ka
eraldi reguleeritavad, nendel lükatakse ka ABS lukuga maha?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 08.12.10 09:04
|
|
|
Hmm... tegelt vist siinkohal ma vist tean milles asi. Nimelt minu S-l jookseb juba tehase poolt tagarataste piduritesse üks piduri toru mis jaotatakse
taga kaheks... ehk siis tagarattaid eraldi pidurdada ei annagi. Äkki siis need variandid milledel tuleb eest taha kaks eraldi toru ning rattad on ka
eraldi reguleeritavad, nendel lükatakse ka ABS lukuga maha? | Kui ABSi ja EDLiga masinal panna tagasild jäigalt jooksma, ning jätta
ABS sisse, mis siis loogiliselt võttes see ABS/EDL tegema hakkab? Loogika on, et suurt midagi, sest sama silla ulatuses pole ju kiiruse erinevust.
Samas mis põhjusel siis osadel masinatel tagumine lukk ABSi maha tõmbab?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 08.12.10 09:52
|
|
|
eraldi reguleeritavad, nendel lükatakse ka ABS lukuga maha? |
Sama ka minu 200 20V-l, et üks toru taha. Ükskord juhtusin piduritega seoses vaatama, et misasja- parempoolsele tagapidurile ei jooksegi toru. Siiski
lähemalt uurides läheb jah kaheks, see üks toru. Mul lükkab peale mõneajalist sõitu ise abs välja. Väljalülitamise nupp ka olemas, aga see ei reageeri
muudmoodi kui peale vajutamist kustub ainult lambike lülitis ära. Muidugi on mul seal mingi muu kala, mis antud teemaga ei haaku ilmselt.
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 08.12.10 11:42
|
|
|
Ühetoru süsteemil pole ka edl funktsiooni.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
ergoh
huviline
Registreerunud 26.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.10 11:55
|
|
|
ABS ei lülitu ka siis välja, kui tagasillas olev lukustamist näitav lüliti on kutu. Sellisel juhul ei lähe ka diflock-is see väike tuluke ka põlema.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 08.12.10 12:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Ühetoru süsteemil pole ka edl funktsiooni. | Aga EDL süsteemile saab panna lukuga tagasilla, mõte ongi selles, et kas ABS üldse arvab
sellest midagi või ignoreerib seda kuna rattad liiguvad ju ühel kiirusel. Samas jääb küsimus õhku, mis põhjusel tehasepoolt tagasilla lukku panek ABSi
välja lülitab.
Aganoh, eks tuleb ise järgi proovida, kergem kui teoreetilisel tasandil siin mõtet veeretada.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 10.12.10 16:38
|
|
|
Siin rekkat tõmmates panin tähele, et ka minul lülitab ikkagi abs-i välja kui difrilukk sisse lülitada.
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 22.12.10 09:12
|
|
|
Absita väänab tagadifrit kurvis vähem. Muidu ta ju üritaks rattaid erineval kiirusel pidurdama saada aga lukuga on see füüsiliselt võimatu. Nb asi
kehtib kurvis pidurdamisel, sirgel on pohlad kui keskelt lahti on.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|