Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Diffri probleem (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1303)
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 07.12.10 17:16 Tsiteeri
Diffri probleem

Seisneb mure selles, et lülitad diffri sisse ning spidoblokil läheb põlema ABS valgus :/ mul pole õrna aimu ka kuidas saab nii olla, äkki keegi kokku puutunud. Juhtmed on õigesti ühendatud tagumise istme all, ning isegi kui midagi oleks nad pole absoluutselt ühenduses ega seotud?!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 07.12.10 17:22 Tsiteeri

See peabki nii olema. Kui lülitad diffri lukku siis selleks ajaks lülitatakse ABS välja. Kui kiirus ületab 30-40kmh siis differ lülitatakse automaatselt lahti ja ABS uuesti sisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad

postitati 07.12.10 17:22 Tsiteeri

Kui difrilukk sees on siis lülitabki ABS'i välja.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.10 17:29 Tsiteeri

Oh sa pagan, seda mai teadnudgi, et absi välja lülitab siis :o
tänud!

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.10 18:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
tänud!

Kusjuures kõigil ei ole nii... nt minu S2 diffrit lülitades ABSi välja ei lülitanud, samas armatuurist eraldi ABSi välja lülitada sai... et võta nüüd kinni miks või kuidas :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.10 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
tänud!

Kusjuures kõigil ei ole nii... nt minu S2 diffrit lülitades ABSi välja ei lülitanud, samas armatuurist eraldi ABSi välja lülitada sai... et võta nüüd kinni miks või kuidas :P

Aga kusjuures, alguses mul ka ei läinud absi tuli põlema, täna märkasin, et wtf? Talv toob imesi quattro landy no...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.12.10 06:58 Tsiteeri

ABS ei saagi enam toimida, kui kaks ratast sünkroonis käima sunnitakse. Pole enam suurt midagi võrrelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauri2
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80

postitati 08.12.10 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
ABS ei saagi enam toimida, kui kaks ratast sünkroonis käima sunnitakse. Pole enam suurt midagi võrrelda.

Kas ABS töötab ainult ühe silla piires? Tagumisi rattaid esimestega ei võrrelda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.10 07:37 Tsiteeri

Tsitaat:

Hmm... tegelt vist siinkohal ma vist tean milles asi. Nimelt minu S-l jookseb juba tehase poolt tagarataste piduritesse üks piduri toru mis jaotatakse taga kaheks... ehk siis tagarattaid eraldi pidurdada ei annagi. Äkki siis need variandid milledel tuleb eest taha kaks eraldi toru ning rattad on ka eraldi reguleeritavad, nendel lükatakse ka ABS lukuga maha?

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 08.12.10 09:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Hmm... tegelt vist siinkohal ma vist tean milles asi. Nimelt minu S-l jookseb juba tehase poolt tagarataste piduritesse üks piduri toru mis jaotatakse taga kaheks... ehk siis tagarattaid eraldi pidurdada ei annagi. Äkki siis need variandid milledel tuleb eest taha kaks eraldi toru ning rattad on ka eraldi reguleeritavad, nendel lükatakse ka ABS lukuga maha?
Kui ABSi ja EDLiga masinal panna tagasild jäigalt jooksma, ning jätta ABS sisse, mis siis loogiliselt võttes see ABS/EDL tegema hakkab? Loogika on, et suurt midagi, sest sama silla ulatuses pole ju kiiruse erinevust. Samas mis põhjusel siis osadel masinatel tagumine lukk ABSi maha tõmbab?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 08.12.10 09:52 Tsiteeri

Tsitaat:

Sama ka minu 200 20V-l, et üks toru taha. Ükskord juhtusin piduritega seoses vaatama, et misasja- parempoolsele tagapidurile ei jooksegi toru. Siiski lähemalt uurides läheb jah kaheks, see üks toru. Mul lükkab peale mõneajalist sõitu ise abs välja. Väljalülitamise nupp ka olemas, aga see ei reageeri muudmoodi kui peale vajutamist kustub ainult lambike lülitis ära. Muidugi on mul seal mingi muu kala, mis antud teemaga ei haaku ilmselt.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 08.12.10 11:42 Tsiteeri

Ühetoru süsteemil pole ka edl funktsiooni.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
ergoh
huviline

Registreerunud 26.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.10 11:55 Tsiteeri

ABS ei lülitu ka siis välja, kui tagasillas olev lukustamist näitav lüliti on kutu. Sellisel juhul ei lähe ka diflock-is see väike tuluke ka põlema.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 08.12.10 12:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik
Ühetoru süsteemil pole ka edl funktsiooni.
Aga EDL süsteemile saab panna lukuga tagasilla, mõte ongi selles, et kas ABS üldse arvab sellest midagi või ignoreerib seda kuna rattad liiguvad ju ühel kiirusel. Samas jääb küsimus õhku, mis põhjusel tehasepoolt tagasilla lukku panek ABSi välja lülitab.

Aganoh, eks tuleb ise järgi proovida, kergem kui teoreetilisel tasandil siin mõtet veeretada.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.12.10 16:38 Tsiteeri

Siin rekkat tõmmates panin tähele, et ka minul lülitab ikkagi abs-i välja kui difrilukk sisse lülitada.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 22.12.10 09:12 Tsiteeri

Absita väänab tagadifrit kurvis vähem. Muidu ta ju üritaks rattaid erineval kiirusel pidurdama saada aga lukuga on see füüsiliselt võimatu. Nb asi kehtib kurvis pidurdamisel, sirgel on pohlad kui keskelt lahti on.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.3% - SQL: 68.7%]