Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: jõnksutab ja jätab vahele (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2518)
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.10 15:17 Tsiteeri
jõnksutab ja jätab vahele

Audi a4 1.6 . Vahepeal läheb raskelt käima ning sõidu ajal hakkab jõnksutama ja nö vahele jätma, siis suretad paar korda välja ja siis kõik korras. Kui läheb ilusti tööle ja ei jõnksuta, siis kohal seistes sureb vahepeal välja ja hakkab sama jama pihta. milles probleem ? diagnostis viga ei leitud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pakiraam
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 12.02.10
Kasutaja on eemal

Auto: a6,2.8 128kw avant quattro 96a.

postitati 14.11.10 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -Sten-
Audi a4 1.6 . Vahepeal läheb raskelt käima ning sõidu ajal hakkab jõnksutama ja nö vahele jätma, siis suretad paar korda välja ja siis kõik korras. Kui läheb ilusti tööle ja ei jõnksuta, siis kohal seistes sureb vahepeal välja ja hakkab sama jama pihta. milles probleem ? diagnostis viga ei leitud.
kunagi oli mul ka selline jama,lõpuks ei töötanud üldse enam,siis sai ka käidud diagnostis,seal ei leitud midagi,aga vahetasin välja küünlad ja küünlajuhtmed,ning probleem kadus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.10 18:35 Tsiteeri

küünlad on vahetatud, peab juhtmed ka ära vahetama esialgu siis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
uno
huviline

Registreerunud 15.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: mul on vw

postitati 14.11.10 18:45 Tsiteeri

Ise olen jamanud ühe Nissan Primeraga samade sümtomitega.

Lahenduseks oli jagaja ja süütepooli vahelise juhtme vahetus

Pane pimedas auto käima ja tee kapott lahti, ehk on näha, mis või kus üle taob

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.10 19:06 Tsiteeri

aga see ei jama koguaeg, pean just siis vaatama kui see jama pihta hakkab?

erki87
huviline

Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 1,8t quattro

postitati 15.11.10 08:23 Tsiteeri

Lase kontrollida bensurõhk, vaheta bensufilter. Asju mis selliseid sümptomeid tekitaks ikka leidub. Lambda andur paneb segast võibolla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.11.10 17:43 Tsiteeri

Ei ole küll Audiga tegemist, ent kuna ma siin klubiliige olen, siis küsin ikka, kuna mõistus täitsa otsas juba :( Nimelt, Mitsu Galant 2.4GDI 1999a, bens, rahulikul sõidul jõnksutab aeg ajalt. Seda nii külma kui ka sooja mootoriga. Eriti on tunda seda linnasõidul, nii 3-4 käik, kiirust 50-60. Samuti trassilm 5.käik, 100km/h aeg ajalt jõnksub. Ise kahtlustan bensufiltrit, aga siis ta kakuks ka kiirendamise peal, samas, minu auto kiirendamise ajal liigub vägagi eduliselt edasi, ei jõnksuta ega poo. On kellelgi ideid, mis võiks veel seal seda jõnksutamist põhjustada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.11.10 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Ei ole küll Audiga tegemist, ent kuna ma siin klubiliige olen, siis küsin ikka, kuna mõistus täitsa otsas juba :( Nimelt, Mitsu Galant 2.4GDI 1999a, bens, rahulikul sõidul jõnksutab aeg ajalt. Seda nii külma kui ka sooja mootoriga. Eriti on tunda seda linnasõidul, nii 3-4 käik, kiirust 50-60. Samuti trassilm 5.käik, 100km/h aeg ajalt jõnksub. Ise kahtlustan bensufiltrit, aga siis ta kakuks ka kiirendamise peal, samas, minu auto kiirendamise ajal liigub vägagi eduliselt edasi, ei jõnksuta ega poo. On kellelgi ideid, mis võiks veel seal seda jõnksutamist põhjustada?

1.http://www.ekspressauto.ee/lit/forum/show_posts/?thread=33792
2.Pisike löik ka TM-ist:

Tsitaat:

Paraku osutuvad uudsed lahendused reeglina vähem töökindlateks. Nii juhtus ka Mitsubishi GDI-mootoriga. Esiteks avastati, et kütusekulu ei küüni lubatud numbriteni, seejärel ilmnesid probleemid mootori sisselaskepoole tahmumisega. Tahmumise vältimiseks otseselt midagi ette võtta ei saa, abiks on vaid kvaliteetne kütus ja kõrgematel pööretel sõitmine. Tahmumine põhjustab mootori kiiremat kulumist, samuti võib elektrooniline drosselklapp seetõttu hooldust või remonti vajada. Probleemist annab märku mootori tõmblemine ühtlasel kiirusel. Ainus tõhus (ja paraku väga kallis) lahendus mootori puhastamiseks näeb ette plokikaane eemaldamist.

Kütusega soovitaks samuti ettevaatlik olla, sest GDI pump on suht tundlik ja välja vahetamine kulukas.

Ülejäänu vöiks jääda vastava margi foorumisse/klubisse ;)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.10 19:27 Tsiteeri

Meil on siin muidugi tehniliste probleemide jaoks oma koht olemas. ;)

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]