Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Avant´96 kesklukk (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 3388)
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 18.11.10 07:33 Tsiteeri

Siit tekkis mul ka kohe küsimus, et mis sa arvad, kas oli asi seda jamamist ja muretsemist väärt? Või oleks kohe võinud spetsialisti juurde minna? Mul ka muidugi selliseid kogemusi, autol ei töötanud tagumised kõlarid, võtsin lahti, ohoo, mõlemal poolel pistikust üks juhe lahti, jootsin tagasi, aga ei midagi, ostsin veel ühe kõlari, et proovida ja ikka ei midagi, kiskusin salongi lahti, ajasin juhtmeid, taga, alles siis mõõtsin juhtmete takistused, olid korras, mõõtsin kõlarite takistused, olid korras, läksin lõpuks spetsialisti juurde, kes keeras nupust tagumised kõlarid peale:) Ma olin seda Audi Gamma makki a4 peal omanud üle 6a, nüüd sis sama asi ka a6 peal ja ei teadnud, et ühel nupul on mitu funktsiooni:) Ise olin lihtsalt rumal ja sellega põhjustasin endale meelehärmi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Pipi
huviline

Registreerunud 21.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant ´96

postitati 18.11.10 10:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Siit tekkis mul ka kohe küsimus, et mis sa arvad, kas oli asi seda jamamist ja muretsemist väärt? Või oleks kohe võinud spetsialisti juurde minna? Mul ka muidugi selliseid kogemusi, autol ei töötanud tagumised kõlarid, võtsin lahti, ohoo, mõlemal poolel pistikust üks juhe lahti, jootsin tagasi, aga ei midagi, ostsin veel ühe kõlari, et proovida ja ikka ei midagi, kiskusin salongi lahti, ajasin juhtmeid, taga, alles siis mõõtsin juhtmete takistused, olid korras, mõõtsin kõlarite takistused, olid korras, läksin lõpuks spetsialisti juurde, kes keeras nupust tagumised kõlarid peale:) Ma olin seda Audi Gamma makki a4 peal omanud üle 6a, nüüd sis sama asi ka a6 peal ja ei teadnud, et ühel nupul on mitu funktsiooni:) Ise olin lihtsalt rumal ja sellega põhjustasin endale meelehärmi.

Minul selle kõigega jamasid ei kaasnenud. Ehk jah natuke peavalu. ;)
Nõu küsisin siit, sest tahtsin eelnevalt olla ise kursis, mis kõige tõenäolisemalt viga on. Ennetades seda, et autoremonditöökojas vaadatakse, et naine, nagunii midagi ei jaga, ajame häma, uurime nats asja ja siis esitame "arve". Vaevalt siis arve 300.- oleks olnud. :)
Ise ei plaaninudki "parandama" hakata. Üks loll suudab rohkem vussi keerata kui pärast sada tarka parandada. :D

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 18.11.10 12:13 Tsiteeri

Pipi,ära pane mõnda tähele,ilmselt "pahad päevad" ;)
Foorum ongi selleks,et küsida ja uurida:)

Pisike punane putukas
Pipi
huviline

Registreerunud 21.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant ´96

postitati 18.11.10 12:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: exess
Pipi,ära pane mõnda tähele,ilmselt "pahad päevad" ;)
Foorum ongi selleks,et küsida ja uurida:)

:D :D :D ei ole hullu
Mulle meeldivad mehed, kes naisi "lollideks" ei pea. Väga positiivne oli näha kuidas mu küsimusele vastati ja arutleti. Hea tunne ja loomulikult suur abi.
Olen nüüd jälle ise ka ühe asja jagu targem. Mulle meedib, et omades autot olen kursis ka tehnilise poolega. Parandama ma ise ei hakka, aga teada tahaks küll. ;)
Ma ei tunne isegi kaasa nendele naistele, kes oma "seljakotiga" parkimiskohast välja tagurdada ei suuda, ilma, et nad kedagi tiivaga riivaks. ;) (eile õnnestus päästa oma auto sellise naise eest)

Sulle, exess, erilised tänud teadmiste eest, sul oli õigus!

Edu teile targad mehed :cool:

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 18.11.10 14:45 Tsiteeri

Lihtsalt siit foorumist käis ka sada muud varianti läbi ja tihti on see nii, et inimene kardab seda kõige hullemat, kuid tegelikult muretseb asjatult! Effekt on umbes sama nagu ravimipakilt kõrvalmõjusid lugedes:)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.3% - SQL: 78.7%]