Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Bensupaagi luuk alarmi alla või füüsiliselt kaitsta (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 4323)
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 04.11.10 20:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Pane signa peale ja oota vähemalt minut enne kui ükse lüliti vabastad.

Ok, teen nii, tänud. Ma ootasin küll pool minutit vähemalt, peale seda kui koheselt proovisin ja ei funganud, mõtlesin et on mingi delay. Aga minutit polnud aega proovida päevase sebimise ajal :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jatsek
huviline

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 05.11.10 05:22 Tsiteeri

Kaitse korki või luuki nii hästi kui tahad.Kui neil hea teerada sisse jalutatud selle masinani kust varem sai ja nüüd enam mitte küll nad sulle kahju oskavad teha.Enda peres kogemus kus keeratav kork lukustatava vastu vahetatud sai ja üsna pea suurest vihast leidis telliskivi auto akna ülaservas endale koha.Kena lohk katuse servas ja purunenud esiklaas.Tegu oli muidugi külaga Lõuna-Eestis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.10 11:29 Tsiteeri

No kas just teerada, suve lõpus käidi mõned korrad ja nüüd kah korra. Igastahes, ma ei põe. Kui nii võtta, siis ei tohigi midagi teha, peab katust maksma bensu nöol või tõesti 5 liitri kaupa tankima ja kui midagi rotti pannakse, siis müts peos tagasi ostma. Ei kavatsegi, käigu nad ka... Lõhutakse siis lõhutakse, ptui ptui ptui. Ma samas arvan, et minu auto pole mingi eesmärk omaette ja neil on suva, kust kütust saab. Peaasi et saab. Igastahes see suhtumine ei pela eriti, et ei maksa torkida ja tuleb ära kannatada. Midagi ma ei kannata siin. Kui puruks tehakse, siis madalaks, kleepsud peale ja rotikaks :) Ongi põhjust siis.

reizor
huviline

Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2

postitati 05.11.10 15:50 Tsiteeri

Ma ei tea, kuidas teil see süsteem lahendatud. Aga ma saan alt torule ligi. Mõtlesin ,et keeraks sealt lahti ja paneks neid nn metallkäsnasid sisse. Kahest peaks piisama. Neist voolab bensiin läbi ja takistab torude sisse lükkamist. Iseasi on see, et kuidas ta vastu peab. Kas kipub rooste minema ja sellega võib pumbale kehvasti mõjuda. Igastahes see idee tuli täiesti suvaliselt, kui neid garaazis lauapeal märkasin. Sai neid kunagi tsikli summutisse topitud ,et otseläbi pütt vähem häält teeks. Muidu poleks ÜV-d läbi saanud. Ise olen vaene tudeng ja sõidan tulest tuleni. Vaevalt ,et keegi sealt midagi kätte saaks.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.10 16:32 Tsiteeri

Mul on niimoodi tõmmatud et ükskord ei läinud üldse käima, ükskord sain sõita 7 kilti ja viimane kord sain tanklani u 1km, puterdades :) Et kui sul tuli on alles põlema läinud, siis hiirtel on pidu küll veel.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.3% - SQL: 78.7%]