Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audide hinnad (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2050)
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 29.10.10 12:21 Tsiteeri
Audide hinnad

Tsitaat:
Algselt postitas: Carla
Tsitaat:
Algselt postitas: andriu
maks c4 hind saaks minusilmis olla 45 tuhat, sest normaalses korras c5 hinnad algavad 50 tuhandest

Max B2 (typ 81 ja typ85 quattro) hinnad peaksid selle loogika kohaselt olema 5 tuhat, sest b3 ju maksab 7 tuhat...

tase raisk :)

See on sinu tõlgendamise tase küll jah, b2 hind ei ole sünkroonis c5ga, seeevastu c4 oma on küll!
Natuke võiks osata ise mõelda ka, mitte tuletada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 29.10.10 12:59 Tsiteeri
Audide hinnad

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Carla
Tsitaat:
maks c4 hind saaks minusilmis olla 45 tuhat, sest normaalses korras c5 hinnad algavad 50 tuhandest

Max B2 (typ 81 ja typ85 quattro) hinnad peaksid selle loogika kohaselt olema 5 tuhat, sest b3 ju maksab 7 tuhat...

tase raisk :)

see on sinu tõlgendamise tase küll jah, b2 hind ei ole sünkroonis c5ga, seeevastu c4 oma on küll!
Natuke võiks osata ise mõelda ka, mitte tuletada.

Kas see on mingi nali või ? Ma ei saa sinust aru Andriu ,et mida uuem aasta auto seda kallim peaks olema turu hind? Aga usun ,et saad sellestki aru ,et ei saa võrrelda C4 mudeli kallima otsa Audit ja mingit planku C5 kerega Audit. Ilmselt mõnekümne aastapärast on C5 audid juba välja surnud aga C4 kerega audisid sõidab ikka ringi. See on juba mõtlema panev, et miks nii? Ja mis seal salata, sõidan isegi C4ga ja kiidan enda oma :D.

andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.10 14:44 Tsiteeri
Audide hinnad

Jutt enam ei haaku konkreetse isendiga, mis näeb väga hea välja siin, kuid vastan viimasele.
Põhimõtteliselt on sul õigus, mida uuem auto seda kõrgem hind, mingil hetkel nad haakuvad jah olenevalt lisade paketist. Ma ei kritiseeri siin c4ja, on hea auto, olen kaua sõitnud, olin rahul.
See jutt et c5 on selleks ajaks surnud kui c4jad alles veel on küll natuke rumal.
Müüsin just 99a täiesti blank 1.8 a6 ja 98 täispauk a6 maha, hinna erinevus oli täpselt 10 tuhat uuema aasta kasuks, mõlemad olid heas korras, mis ma tahan öelda, et hind tuleneb suurel määral aastast, kuid mingi osa annab ka varustus.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.10 15:08 Tsiteeri

Ma arvan, et C4 kõrge hind on täiesti põhjendatud, just odava ülalpidamise tõttu. See, et C5 uuem on, ei ole mingi argument. Aastaarvu vaatab ainult totaalne tehnikavõhik, kes püüab "naabrist parem" olla.

C5 puhul peaks siis vaadataval autol olema oluliselt lisavarustust, mida C4-l olemas ei ole, vaadates kui kiiresti nende hinnad kukkunud on, siis mõne aja pärast on C4 ja C5 samas hinnas, erimudelid (S6+, RS6 jne) hoiavad oma hinda kõrgemal (kuid olid nad ju ka uuena oluliselt kallimad tavamudelitest). C4 diisel quattro on siiski üsna vähelevinud auto, sellest ka kõrgem hind, mis võib mingitel segastel asjaoludel osadele inimestele ego pihta käia. Ei tasu lähtuda ainult mudelist siiski, 1,8-st hernepüssi C5 kerel küll ei taha, isegi mitte 25k eest. :)

andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.10 15:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Ma arvan, et C4 kõrge hind on täiesti põhjendatud, just odava ülalpidamise tõttu. See, et C5 uuem on, ei ole mingi argument. Aastaarvu vaatab ainult totaalne tehnikavõhik, kes püüab "naabrist parem" olla.

Ei vaidle vastu , on hea auto, kulud on väiksed, varuosad odavad.
Aastaarvu vaatamine on tähtis neile, kellel on disainis oma nõudmised.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 29.10.10 15:51 Tsiteeri

Noh, ilmselt inimesed siiski otsivad ka C4 ostest täiesti uut autot. Huvi on väga suur, kui müüa ca 40 000 krooniga korraliku C4 diislit. Tänase päeva jooksul 4 huvilist, kellest 2 vingusid küll läbisõidu (288000), küll vähese varustuse, küll paari pleki peale istmeriidel. Võiks aru saada, et ei ole uus auto, 15a vana, ikka kulumise märke on. Aga ma üldse ei imesta, et C4 ja C5 hinnad on samas klassis sisuliselt (algusaastate C5 siis). C4 on vastupidavam, odavam ülal pidada ja ka 1.9TDI on ökonoomsem C4 peal. C5 plussiks räägib ainult uuem disain ja natuke parem baasvarustus. Tõsi, ei saa võrrelda nt 96a 1.9TDI C4 ja 99a 2.8 C5.
Andriu, miks sa võrdled neid, mida sa ise müüsid...mõlemad ju C5. Loogiline, et uuema eest maksti rohkem, kuna inimesed vaatavad üldiselt ikkagi aastaarvu ja seda, mis on spidomeetril, tehniline pool on enamuse jaoks kahjuks teisejärguline. Ise sõidan C4-ga neljandat aastat ja väga ei kurda. Ent on aeg vahetuseks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 29.10.10 16:02 Tsiteeri

Korralik C5 maksab veel suht palju, need 40-50k eest saadavad c5 on tavaliselt 2.5 TDI + läbietud Tiptronic :D Kes ei usu löögu auto24 lahti ja vaadaku ise

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 29.10.10 16:20 Tsiteeri

Tegelikult määrab auto hinna siiski müüja. Kui ta tahab müüa sellise hinnaga ja ta arvab, et tema auto on just nii palju väärt, siis las ta müüb. Kuigi näha on olnud, et ka need 50-70 000kr'sed C4'jad(diislid enamjaolt) vahetavad üpriski kiiresti omanikku, kui on korralik auto. Juu siis on see auto ka väärt nii palju, kui leidub ostjaid;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 29.10.10 16:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Noh, ilmselt inimesed siiski otsivad ka C4 ostest täiesti uut autot. Huvi on väga suur, kui müüa ca 40 000 krooniga korraliku C4 diislit. Tänase päeva jooksul 4 huvilist, kellest 2 vingusid küll läbisõidu (288000), küll vähese varustuse, küll paari pleki peale istmeriidel. Võiks aru saada, et ei ole uus auto, 15a vana, ikka kulumise märke on. Aga ma üldse ei imesta, et C4 ja C5 hinnad on samas klassis sisuliselt (algusaastate C5 siis). C4 on vastupidavam, odavam ülal pidada ja ka 1.9TDI on ökonoomsem C4 peal. C5 plussiks räägib ainult uuem disain ja natuke parem baasvarustus. Tõsi, ei saa võrrelda nt 96a 1.9TDI C4 ja 99a 2.8 C5.
Andriu, miks sa võrdled neid, mida sa ise müüsid...mõlemad ju C5. Loogiline, et uuema eest maksti rohkem, kuna inimesed vaatavad üldiselt ikkagi aastaarvu ja seda, mis on spidomeetril, tehniline pool on enamuse jaoks kahjuks teisejärguline. Ise sõidan C4-ga neljandat aastat ja väga ei kurda. Ent on aeg vahetuseks :)

Kõik eelised, mida c4 puhul välja tood on ju seotud odavusega!! Miks peab olema odav? Leidub ju veel odavamaid marke/mudeleid! Kui ikka inimesel raha on piisavalt, siis autona, kui sellisena, on C5 ikka kordi parem, parem sõita, vaiksem, mahukam, silmal parem vaadata ja enamjaolt kordi parema varustusega! C5 hinna viib alla vastupidavus,, mis c4 puhul just hinna ülepoole viib, nii nad kohtuvadki kuskil 50k peal, aga see ei tähenda, et need võrdsed masinad on! Ärme nüüd oma c4 ülistamisega liiale ka läheme. Minu arust pole siin foorumit külastades küll aru saada, et c4 NII VASTUPIDAV on. Loodan, et kellelegi väga varba peale ei astunud:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 29.10.10 16:26 Tsiteeri

No eks ta ole. Odavamaid on alati, aga jutt käib just Audist. Endal mul on kogemused nii C4 kui C5-ga ning C5 ainsad eelised olidki ilusam välimus, parem varustus ja mahukam kere. Ka C4 välimus on täitsa OK vaadata, samas võrreldes C5ga on ta ikka VÄGA vastupidav (enda kogemustele tuginedes). Aga eks üldiselt on asi kinni ikka konkreetses eksemplaris. Ka C4 seast võib uskumatuid risusid leida, täpselt nagu C5 seast võib kuldse auto leida (ma ei mõtle värvi :P ).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 29.10.10 16:58 Tsiteeri

Täitsa huvitav teema. Eeldan et see asi alguse C4 ja C5 diisli võrdlusest ühest teisest teemast? Ise pole küll omanud ühtegi C4 kerega Audit, kuid nagu näha siis on neile Eestis korralik järelturg ( eelkõige 2,5 tdi quattro ). Samas kui vaadata C5 poole, siis ka seal on viisakas järelturg. Ehk siis kuna enamus inimesi üritab väidetavalt 2,5 V6 moootrist mööda käia, siis jääb sõelale kas 1,9 81kw või 96kw diisel. Ja nagu eelnevalt mainitud, siis neid väga palju saadaval pole ning ka hinnad on midagi muud kui V6 isendeid vaadata. Quattrot tal küll kahjuks pole, kuid tavakodanik ei oska sellest ka puudust tunda. Näitena toon oma vanaema, kes on 81kw C5 kerel sõitnud hetkeseisuga üle 3 või 4 aasta ning selle aja jooksul regulaarsed hooldused ja korra vahetasime terve esisilla detailid välja kuna tulid soodsalt kätte ja andsid väsimuse märku.
Kellele ema, kellele tütar. Lõppude lõpuks paneb asja siiski paika ostja enda soov, mis otstarbel ja millist autot tal vaja on.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 04.11.10 23:28 Tsiteeri

Millisest teemast see jutt tuli, pole kursis kahjuks. Aga seda ütleks küll, et 70k vana kerega audi a6 eest maksta on ikka overkill. Asi pole selles, et ta pole hea auto. On küll ja kuidas veel, aga ta on lihtsalt moraalselt vananenud minumeelest. No mida paremat saab selle raha eest? Tõesti ei oska öelda. Aga käsi ei tõuseks :) Olgu tehniliselt superkorras, aga kui ma ütlen, et ma ladusin enda autosse just eile 13 kilo sisse ja nüüd vigu pole, siis ma saan suure surmaga äkki veidi kõrgema hinna panna müügi puhul keskmisest turuhinnast. Mis autosse läinud, see autosse läinud, nii on. Samamoodi ma ei saa aru nendest inimestest, kes maksavad b5 facelift a4 eest ränka hinda, kui sama kerega korralik auto on kõrval 30-50k. Müstika minujaoks. No mida sa saad siis? Vahetad 2 kilo eest tuled ära ja edasi? Vanem on halvem auto? Pole vahet, kas 96 või 2000, vanad mõlemad, sõltub eelnevast hooldusest lihtsalt.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.2% - SQL: 56.8%]