ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 06:56
|
|
|
Signaga miski imelik värk
Kui auto ostsin näitas vennike ära et singna käib puldist peale ja maha sama nupuga... ükspäev siis autos seal möllates jäi silma üks rippuv julla
siduri pedaali juures... see peaks vist põhimõtteliselt kahepoolse teibiga sinna ülesse olema kleebitud aga ju siis on ära kukkunud... igatahes,
vajutasin seda mõned korrad midagi ei juhtunud aga hiljem selgus et pult hakkas teistmoodi tööle... nüüd käib ühest nupust peale ja teisest maha?
vajutasin uuesti nuppu aga enam ei mõju miskit? keegi teab mis teema on, mis nupp see seal üldse on?
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 07.03.03 07:29
|
|
|
Eks see juhe läheb arvatavasti signaplokki.
Proovi autot käima panna pärast seda, kui oled ühe korra vajutanud.
Eks eelmine omanik unustas sulle "millestki tähtsast" rääkida 
Kui kõik töötab normaalselt k.a. andurid, siis on ju kõik OK.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 09:36
|
|
|
Ma ise ka mõtsin et äkki miskit sellist on, kuid päris nii pole proovinud jah et ühe korra vajutan ja proovin... tegelt ju signa ise blokeerib
ringluse ära juba... milleks veel lüliti?
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 09:57
|
|
|
On ka selliseid lisandeid signalisatsioonile, mis võimaldavad sul auto käima saada ja ära sõita. Kuid ntx 50 sekundi pärast hakkab mingi signaal
piiksuma ja kui sa ei jõua siis ntx 5 sekundi jooksul lülitit edasi-tagasi lülida, hakkab signa sul üürgama ja ainuke võimalus seda välja saada on
keerata võtmega kapoti all signalukku.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 07.03.03 10:02
|
|
|
kui sul seal mingi lüliti siis see peaks olema nn bypass lüliti,kasutatakse signadel millel pole võimalust võtmega kallale minna.siis on seal reeglina
mingi kood mitu korda peab vajutama et autot käima saada jne.mul omal cenmaxil sama asi.kuid ole mees ja peida see nupp ära kuskile,nii et teised ei
näe.
PS. kui ma millestki nüüd aru ei saanud õieti siis ära kõva häälega sõima palun
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 07.03.03 11:45
|
|
|
Minul masin pikemat aega (kuu aega)seisis ja nüüd sihuke jama, et kui valve alla panna siis enamasti hakkab miski aja pärast kisama. Ja jumala
kaootiliselt. Vahest on öö otsa rahulik, samas kiunub iga natukese aja tagant. Autul vist närvid läbi. Ja naabrid on ka kole pahased. Ilma signata aga
ka ei julge jätta. Ei tea, ju on vist niiskusega midagi pistmist, enne seisma jäämist oli kõik OK.
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 11:48
|
|
|
Ferdinand: sinu autol arvatavasti (80%)ukseandur puhkusele läinud. Lase ära vahetada ja kõik on korras.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 11:52
|
|
|
Ukseandureid peaks olema ju 6tk? kuda ma leian mihuke neist? Ja siis peaks vist salongitulega ka miskid imelikud asjad toimuma? Kunagi varem oli ka
samasugune jama, siis oli asi salongi mahuandurites. Tõmbasin signakarbi tagant mahuandurite otsad lihtsalt lahti ja asi toimis korralikult.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 12:34
|
|
|
eh
kuidas leiad milline?
arunatuke töötab ikka...
salongivalgus peax koguaeg põlema ju kui ukselüliti läbi
või teine variant...
avad üxteise järgi uksi...
ja millise uksega valgustus tööle ei lähe...see lüliti ongi läbi...
omal algul I variant oli...aga miski etk II variandix muutus...ex sai kuskilt ühenduse...
niet etkel põhjusmõtteliselt juhiuxe võib lahti teha nii et signa midagi ei tee(kui vaid neid mahuandureid plex)
aga tleb kiiremas korras välja vahetada se lüliti 
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.03 13:50
|
|
|
Selles asi ongi, et arunatuke töötab. Muidu oleks ilmselt vea leidmine lihtsam. Ukselüliti ei hakka ju naljapärast vahel ühendust andma. Ja
salongituli ka ei vilgu suvaliselt- järelikult seal ahelas ei saa ju viga olla?
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
|
jaak
huviline
Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6
|
postitati 16.04.03 16:03
|
|
|
Omal on olnud ka kunagi sama jama, tuli välja, et kapoti andur andis massi. Ukse andurid ühendatakse tavaliselt ühe juhtme külge - see, mis salongi
tulegi põlema paneb.
|
|
|
jaak
huviline
Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6
|
postitati 16.04.03 16:09
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ranz
Kui auto ostsin näitas vennike ära et singna käib puldist peale ja maha sama nupuga... ükspäev siis autos seal möllates jäi silma üks rippuv julla
siduri pedaali juures... see peaks vist põhimõtteliselt kahepoolse teibiga sinna ülesse olema kleebitud aga ju siis on ära kukkunud... igatahes,
vajutasin seda mõned korrad midagi ei juhtunud aga hiljem selgus et pult hakkas teistmoodi tööle... nüüd käib ühest nupust peale ja teisest maha?
vajutasin uuesti nuppu aga enam ei mõju miskit? keegi teab mis teema on, mis nupp see seal üldse on? |
Tavaliselt peaks see nupp olema signa menüü juhtimiseks, aga ta peaks mõjuma siis kui süüde sees on? Üks võimalus on otsida selle signa pass või
kasutusjuhend ja uurida.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.03 13:53
|
|
|
Vot süüde sees pole seda tõesti proovinud... kuid, passi sellel jullal mul ometi ei ole, seda mulle koos autoga ei antud kaasa.
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 22.04.03 12:24
|
|
|
Mõned signad reageerivad ka pinge langule akul. Äkki aku õhtale minemas?
Ei ole eriti kompetentne selle teemas, aga äkki on see põhjus? Alarm regeerib suht vähesele pinge langule juba?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.03 09:38
|
|
|
Ei... aku nüüd küll õhtale minemas pole. Eelmise omaniku sõnul alles sügisel ostetud ja oma kogemus juba käes ka, et aku peab ikka voolu sitaks kaua.
|
|
|
|
mag
huviline
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80(B3) 1.6
|
postitati 23.04.03 10:51
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ranz
Vot süüde sees pole seda tõesti proovinud... kuid, passi sellel jullal mul ometi ei ole, seda mulle koos autoga ei antud kaasa. |
Oled sa uurinud mis alarm sul on?
Mina näiteks sain teada puldi välimuse järgi millise alarmiga tegu - surfasin netis ja leidsin samasuguse puldi pildi nagu minulgi. Kuna mul just
alarmiga probleem oligi siis helistasin maaletoojale, läksin kohale ja nii ma siis juhendi saingi sealt.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.03 15:24
|
|
|
Ega jah... miskit muret asjaga tegelt ju ei ole... sai nüüd tiba seda nuppu seal näpitud ja ongi nii et see muudab kõiksugu asju. Et kas signa maha
sama nupuga kui pealegi ja kuda põleb see tuli näiteks rooli juures ja ju miskit veel. Aga ei tea ma seda mitu korda asja tegelt vajutama peaks... ma
seal lihtsalt toksisin asja ja kui signa häält tegi siis oligi asi jälle muutunud.
|
|
|
|
marcopolo
huviline
Registreerunud 07.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2,6 V6 96
|
postitati 25.03.06 09:55
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tegema sest mul on tekkinud sama probleem mis ferdinandil - ühesõnaga signa karjub lihtsalt lambist , on mingi
aeg vait ning siis jälle.Karjub kuskil 30 sekundit.Vahetasin ära kõik ukseandurid ja pagassi ning kapoti anduri.Ei midagi.Järgmine päev vahetasin
akuklemmi ära kuna oli vets ära oksudeerunud.Ikka ei midagi.Siis sai pasun välja vahetatud(vana oli akuga variant , uus ilma).Ikka karjub.Kõige
huvitavam on see et karjub ainult öösiti , päeval ei piuksugi.Minul mõistus otsas.Kas äkki peaks aku välja vahetama?Alarmiks on muidu Remostar RS-270J
ning on töödanud laitmatult 5 aastat.Äkki oskab keegi nõu anda või tuleb kogu signa välja vahetada?
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 25.03.06 11:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marcopolo
Minul mõistus otsas.Kas äkki peaks aku välja vahetama?Alarmiks on muidu Remostar RS-270J ning on töödanud laitmatult 5 aastat.Äkki oskab keegi nõu
anda või tuleb kogu signa välja vahetada? |
pakun, et niiskus plokki ronind. kisu lahti vaata kas on niiskuse jälgi, vajadusel lase kliineriga üle ja suruõhuga kuivaks. võib-olla ka akupinge
madal, sest öösel ju kõvasti külmem kui päeval ja siis rakendub pingeandur, lae aku seinast ära.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 25.03.06 14:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marcopolo
Ei hakanud uut teemat tegema sest mul on tekkinud sama probleem mis ferdinandil - ühesõnaga signa karjub lihtsalt lambist , on mingi
aeg vait ning siis jälle.Karjub kuskil 30 sekundit.Vahetasin ära kõik ukseandurid ja pagassi ning kapoti anduri.Ei midagi.Järgmine päev vahetasin
akuklemmi ära kuna oli vets ära oksudeerunud.Ikka ei midagi.Siis sai pasun välja vahetatud(vana oli akuga variant , uus ilma).Ikka karjub.Kõige
huvitavam on see et karjub ainult öösiti , päeval ei piuksugi.Minul mõistus otsas.Kas äkki peaks aku välja vahetama?Alarmiks on muidu Remostar RS-270J
ning on töödanud laitmatult 5 aastat.Äkki oskab keegi nõu anda või tuleb kogu signa välja vahetada? |
Ega sa autot öösiti mõne mobiilimasti läheduses ei pargi ?
|
|
|
marcopolo
huviline
Registreerunud 07.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2,6 V6 96
|
postitati 25.03.06 16:16
|
|
|
Mobiilimasti juures küll ei pargi.Auto on seisnud öösiti mitmes erinevas kohas ning ikka karjunud.
Hakkasin siis plokki maha võtma ning suureks üllatuseks oli see et plokk oli kinnitatud ainult kahepoolse teibiga ning oli sellest lahti tulnud.Nagu ma käe sinna ploki vastu panin hakkas
signa üürgama(signa oli sisse lülitatud).Tuli välja et ploki sees on põrutusandur.Plokk ise oli niiskusest puhas.Ühendasin selle anduri hetkel lahti
ning vaatan kas äkki see jamab.Eks siis öösel paistab
Edit 29.03.06 : Teadmiseks siis et viga oligi põrutuse anduris.
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.06 10:16
|
|
|
marcopolo, sul pätid käivad öösiti autot näppimas selleks kisab.. päeval ei käi, on vait 
|
|
|