A6 C5 helisüsteemi ehitamisel abi vaja
Otsustasin woofri asja endal ümber teha. Ennem oli lihtsalt nö. kirst pagassis kuid bass jäi liiga kumisevaks, ei olnud üldse täpne ja ei jõudnud
salongi ilusti. Uue woofri otsustasin kätoe august sisse mängima panna kuna aknalauda lõhkuda ei taha.
Sellega seoses mõned küsimused. Istmed mul alla ei käi, seega on mul istmete taga plekk (käetoe kohale tuleb pleki sisse auk lõigata). Kõige enam
huvitab mind kuidas woofri kast isoleerida ülejäänud pagassist. Elemendiks on DLS MW12, kasti suuruseks tuleb 32L, täpsed mõõdud pole veel teada kuid
tuleb inverter kast ja mitte väga suur. Salupa oma lehel kirjeldas asja nii, et esimese külje peael panna terve pagassi laiune ja kõrgune plaat ning
see ära isoleerida. Kas seal on reaalselt mingit vahet ka kui lai see on või võib teha ta näiteks nii et panen kasti külgedele plaadid ja isoleerin
need ära. Ehk siis et see nö. koda oleks täpselt nii lai kui on ka subwoofri kast? Millega seda üldse isoleerida? Ise mõtlesin MDF'i võimalikult
täpselt seina kuju järgi lõigata ja siis silikooniga ääred kinni panna pärast.
Nagu ma aru saanud siis peaks se sobwoofer nii kõige paremini toimetama? Ja kui hästi teha ei tohiks vist väga vahet olla kas on aknalual või mängib
august sisse.
Teine küsimus on esiuste kohta. Elemendid on DLS MS6A. Mängisid nad mul seal kunagi niisama ilma kastita. Nüüd tahaks kasti ka ehitada kuna tookord ei
jäänud tulemusega päris rahule, kuigi uksed olid pigimatiga üle tehtud. Vb on kellelgi mingit pildimaterjali et kuidas keegi on teinud. Plaan on
polstri väliskuju võimalikult vähe muuta. Idee oli selline et need uksesahtlid ära kaotada, et täpselt selle koha asemele tuleks siis nö. kast mis
ulatuks läbi polstri taha välja. Et need kastid ei ulatuks rohkem välja kui sahtlid varem. Ja kõlarid peaks siis natuke suunama. Kardan vaid et
liitreid ei saa kokku nii, kuigi polstri taga peaks ka veel ruumi olema piisavalt.
|