Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
postitati 23.09.10 20:05
Puudub säde KG mootoril. KORRAS
Mure siis järgmine, et ei ole sädet.
Mootoriks on KG. Märgid olen mitukorda üle kontrollinud, vahetanud vända andureid, proovinud erinevaid jagajaid proovitud ka erinevaid ajusid.
Süütepooli pole teist veel proovida saanud. Vool tuleb ilusti süütepoolile peale.
Kas kellelgi on veel ideid mida teha.
Mõistus omal otsas.
NB! kas kellegil on tallinnas prooviks anda süütepooli. Liigun homme tallinnas ringi.
Eints
klubiliige
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Kas hooratta tikk on alles?
Aju kaitsmed korras?
Vilgukoode oled lugenud?
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid. IDEEAUTO OÜ 5115122
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
postitati 24.09.10 09:04
selline küsimus , et hooratta andurid - ühel valge kumm teisel must kumm peal. Kumb neist käib ülesse kumb alla poole käigukasti küljes. Keegi äkki
viitsib kapoti alla piiluda.
ülar76
huviline
Registreerunud 26.02.09
Kasutaja on eemal
postitati 24.09.10 15:15
Vaata alumine rihmaratas üle. Mul oli see lahti tulnud ja ära nihkunud ning säde läinud.
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
postitati 24.09.10 16:15
Linnast tagasi tulles meenus üks asi- bena pump ei toimind. Viga peitus massis. Läksin kohe puhaste riietega auto juurde lambiga otsima. Leidsingi
äralõigatud paaris massi juhtme- joonistest jäi meelde ,et mass peab olema SL juures. Kiire liide ja oh üllatust SÄDE OLEMAS. Loo moraal jällegi- viga
tuleb õigest otsast otsima hakata. Lihtsamad asjad ennem- mis muidugi kohe phe ei tulegi- ikka kohe motot lammutama ja aju vahetama, andurid jne.
Suured tänud targa nõu andjale ja vabandused lollide küsimuste eest .
Nüüd siis tunked selga ja tagasi õue. Proovin vilgu koodidega tegeleda- neid seal vist must miljon.
Asi korras.
sixxer
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: 90 quattro
postitati 30.11.13 13:02
Äkki seletaksid,mis selle massi juhtmega oli? Mul kah sama viga! bensupump ei lähe tööle ja säde puudub..
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.8% - SQL: 82.2%]