Lehekülgi: 1 2 |
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.09.10 17:08
|
|
|
Vaata süütesüsteem ka kriitilise pilguga üle.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 20.09.10 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tryku
Vaata süütesüsteem ka kriitilise pilguga üle. |
Jap, see ka. Jube täpset märgi tahab saada. Vaata minu vana 90 teemat, kui sädet taga otsisin. Jagaja oli mm või õige natuke enam paigast ja vot ei
läinud käima. Teemo tegi mulle selle tookord selgeks
|
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: 318is
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 22.09.10 16:31
|
|
|
Alaril seal särkas interneti probleemid, seega ei jõua siia kirjutada, mis toimub.
Aga ta rääkis mulle, et panid arvuti järgi ja oli näidanud õhulugeja, lambda, detonatsiooni anduri vigu.
Eks nädalavahetusel uurime neid
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 22.09.10 17:13
|
|
|
7A-le arvuti taha? Diagnost ei näita tal praktiliselt ajust midagi, ma olen 99% kindel selles!
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 17:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
7A-le arvuti taha? Diagnost ei näita tal praktiliselt ajust midagi, ma olen 99% kindel selles! |
No nii ta mulle rääkis, et autodatast vaatas diagnosti pistikute asukoha. Siis panid arvuti järgi, nägid neid vigu.
Kui ära kustutasid, siis hakkas puterdama ja mõne aja pärast taastus(eks lõi mingi veakoodi ette tagasi).
Ise ei oska kommenteerida, kuna pole oma arvutit järgi pannud.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 17:31
|
|
|
Okei, lihtsalt ma tean kohe päris kindlalt, et 7A on küll üks kuradima hea moto aga kuradima jama on see ,et komp. ei näita tal praktiliselt midagi,
aga no vb tõesti nagu mõned probleemid suudab lahendada, kui midagi esile peaks kerkima, aga mis seal muud kui "kivi kotti" ehk saab korda
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 17:54
|
|
|
Ka mina ei saanud oma 90-nel juhtmega ligi. Mul oli 91.a, samas Kirsa enda omal minu mäletamist mööda sai. Temal 89.a? Ehk on siin seos ka 123kW ja
125kW? See muidugi lampi pakutud, seega ärge tõepähe võtke. Küll te selle lõpuks korda saate. Uuriga ka SJM Autotechnikust teemasid. 20V kohta on seal
igasugust inffi ja see ju sisuliselt ilma turbota 2.2 turbo. Siit ehk pihta hakata?
|
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
|
|
Askonz
huviline
Registreerunud 22.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Vw Scircooc R rep.
|
postitati 24.09.10 15:39
|
|
|
Kus kohas käisid diagnosti tegemas? Aravetel Augusti juures?
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.10 08:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Askonz
Kus kohas käisid diagnosti tegemas? Aravetel Augusti juures? |
Ei, Koolis, et siis säreveres.
|
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.10 14:48
|
|
|
No ma ei tea, täna hakkas minu coupe ikka tõsist nalja tegema, absoluutselt ei käi, paugub ja teeb muid vigureid, tühikäik täiesti kadunud , jõud
täiesti kadunud ning jõnksutab. Alguses nagu käis siis hakkas jamama, ning ühel hetkel jälle käis. Ja nüüd on täiesti peetis. Mingi süüte teema peaks
nagu olema ideaalsuse mõttes, kuid kui ma eelmine kord targa inimese juures käisin siis tema ütles mulle et 20v ei saa süüdet reguleerida, et
juhtplokk regullib ise.Ehk oskate mulle öelda mis tal viga olla võib`?
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 12.10.10 14:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Alunts
No ma ei tea, täna hakkas minu coupe ikka tõsist nalja tegema, absoluutselt ei käi, paugub ja teeb muid vigureid, tühikäik täiesti kadunud , jõud
täiesti kadunud ning jõnksutab. Alguses nagu käis siis hakkas jamama, ning ühel hetkel jälle käis. Ja nüüd on täiesti peetis. Mingi süüte teema peaks
nagu olema ideaalsuse mõttes, kuid kui ma eelmine kord targa inimese juures käisin siis tema ütles mulle et 20v ei saa süüdet reguleerida, et
|
Võid üle vaadata küünalde seisukorrad ning üks võimalik põhjus võib olla ka lambda andur. Sõbra 2.0 16V mootor käis vastu tahtmist, katt oli punane
all, paukus ja segu oli rikas- põhjuseks oli üks küünal ja ilmselt ei andnud ühendust ka lambda andur, sest see oli aftermarket lisa massiga.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.10 15:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
|
Võid üle vaadata küünalde seisukorrad ning üks võimalik põhjus võib olla ka lambda andur. Sõbra 2.0 16V mootor käis vastu tahtmist, katt oli punane
all, paukus ja segu oli rikas- põhjuseks oli üks küünal ja ilmselt ei andnud ühendust ka lambda andur, sest see oli aftermarket lisa massiga.
|
Katti pole üldse all. Aga eks ma mõnipäev vahetan lambda ära, see on olemas. Eks siis nuputab edasi kui midagi ei muutu.
|
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.10 14:38
|
|
|
Nüüd nagu oleks pill enam vähem jonksus, detonatsiooni andurid näitavad veakoodi, arvatavasti selle pärast nimodi jamab ka, või kui keegi arvab et
nende pärast siukest jonksutamist teha ei saa siis andke teada. igatahes minu rahakott enam vastu ei pea vist, nii et kui keegi endale talveks autot
tahab siis teab et minu 20v quattro on müügis.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.10 21:20
|
|
|
Eks see paljuklapiline selline kord on, võtab raha nagu "s" aga talveni ma loodan, et kannatad ära. Siis sa enam
seda müüa ei taha!
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.10 14:40
|
|
|
Heipa! Kahju, et alla annad. Pisut pingutust ju veel ja sul on üsnagi ideaalne talveauto. Loodan, et ümber mõtled, sest kui nendest vigadest üle
saad, esiteks juba tead autost rohkem, edaspidi on lihtsam ja nagu ka Kiku mainis, siis oota talv vähemalt ära.
|
|
|
|
Alunts
huviline
Registreerunud 08.07.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.10 12:54
|
|
|
No eks ma siin ikka tasapisi nokitsen, hind ka muidugi suhteliselt kirves. Niiet jätkan vea lahendamist kuni keegi pole pakkumist teinud!
Kiku sa tegeled 7a varuosadega, kas sul on detonatsiooniandureid?
|
Mul oli vahepeal üks NM varuosadeks aga ei kahjuks andureid pole alles, läksid minuarust mootoriga kaasa.
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.10 20:12
|
|
|
Ma ei tea, kas Alari kirjutab veel siia, aga see masin liikus Pärnu meeste kätte
Eks sealt võib sündida järgmine dragi masin
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.10 15:22
|