Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kihutajad Audi roolis (Vastuseid: 37 | Vaatamisi: 4603)
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 17.08.04 15:56

see ei lähe küll selle teemaga kokku ja ma ei tea kas see on siit varem läbi jooksnud aga kõikidele juhtidele on siin mõtlemisainet küllaga.
http://pitsu.klaabu.pri.ee/dontdrink/
http://www.redonkylous.com/Jaqui/images/zero_0100.mpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 17.08.04 17:09

pakun välja sellise asja et siis ei tahagi keegi seda klubu kleepsu kui ma ei või sõita/käituda nagu mina tahan!

sellisel juhul ma parem ei panegi seda kleepsu peale oma autole

neid kleebiseid on küll ja küll mida oma autole toppida kui väga tahta ja pole neil kleebistel mingit piirangut!

ja veel mida ma üleüldse saan selle eest et mul see kleebis autol peal on?

mitte midagi peale selle et Pikaliivas saan ülevaatust soodsamalt

ainuke asi mis on ametlikult soodusega

teised soodustused on need mis keegi kuskilt ise (mustalt või ametlikult saavad)

ma leian et see asi muutub siin suht mõttetuks, see klubi kui sellise, eeskirjde loomine

miks ma peaksin ennast millegagi piirama?!:)

see klubi ei anna mulle niipaljut, et mul tasuks ära see sitsimine nende kleepsude järele ja et liikmeks saada

on firmasid kes maksavad reklaami eest kui ma nende firma logot enda autol ringi sõidutan aga AC kleepsu pean ma ise ostma, et klubile reklaami teha!

ma leian, et see on juba puhas vastutulelikkus

vaadake näit MB klubi seal on küll aastamaks (ca 400.- vist) aga seal on ka kohe nimekiri firmadest kes klubi toetavad ja alet teevad kuna sa MBCLUB klient oled

AC foorumist pead sa otsima, et äkki pakub vastavat teenust/asja mida mul hetkel vaja!

ma saaks aru kui AC oleks ka sellised soodustused siis oleks ka mõte asjal et saada klubi liikmeks aga praegusel juhul jäävad meie klubi liikmeteks ainult need kes hetkel klubis on kuna uued tulijad vaatavad et liikmeks saamine on suht keeruline ja löövad asjale lihtsalt käega

kindlasti ei tee seda kõik inimesed aga arvan et enamus!
no see on kõiges minu arvamus asjast aga ega ma palju mööda ka pole pannud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:25

Minu jaoks on küll audiclubi kuulumine meeldiv privileeg, mitte mingi meeletute soodustuste koht...

Kuigi tuleb tõde tunnistada, et audiclubi inimeste kaudu saab praktiliselt kõike soodsamalt kui jaehinnas :D

Aga viriseda selle koha pealt, et audiclub ei anna mulle midagi vastu, et ma tema klepsu oma auto peal kannan - sry - minu jaoks absoluutselt arusaamatu suhtumine.

Kleebi siis oma autole Nike logo, mis annab vähemalt 20HP juurde ja kindlasti küsi siis Nike käest ka mõni paar tasuta botaseid ja nokamüts...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:33

Ääähh krt, kas siis alati peab midagi materjaalselt saama. Tore ju, kui on inimesed kokku kogunenud ja üritavad oma kogemusi jagada või siis "vanemate olijate" käest nõu küsida. Anyway on see teema liialt kuuma arutelu küüsi sattunud. Chill out mehed!! Olen alati öelnud, et kes ei mahu kokku/ühte punti, mingu lahku/laiali.. Eks iga mees teeb omad järeldused.
Terv, Maku!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:49

nagu aru saan siis ongi see koht see kus oma arvamust avaldada mitte teisi kummardada

kuigi kohati jääb mulje et kui endal mingi seisukoht on siis tehakse sind maatasa kui see ei 0le teiste arvamustega kooskõlas

sorry mehed aga elame vabariigis ja arvan et ma võin oma arvamust öelda!

ja mis moodi siit kõike saab alla jae hinna?

kui midagi küsida siis ootad nädalaid enne kui mingi vastus tuleb

siit foorumist on võimalik suurel hulgal soovitusi saada aga seda ma ei ütleks et siit KÕIKE võimalik saada on:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:50

Tsitaat:
Esialgne postitaja Driver
nagu aru saan siis ongi see koht see kus oma arvamust avaldada mitte teisi kummardada

kuigi kohati jääb mulje et kui endal mingi seisukoht on siis tehakse sind maatasa kui see ei 0le teiste arvamustega kooskõlas

sorry mehed aga elame vabariigis ja arvan et ma võin oma arvamust öelda!

ja mis moodi siit kõike saab alla jae hinna?

kui midagi küsida siis ootad nädalaid enne kui mingi vastus tuleb

siit foorumist on võimalik suurel hulgal soovitusi saada aga seda ma ei ütleks et siit KÕIKE võimalik saada on:)

Mitte kusagilt Pole võimalik Kõike saada..
Terv, Maku!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:51

Tsitaat:

Minu väljend oli küll PEAAEGU KÕIKE, aga mis me ikka tähti närime.

Mina olen näiteks tänu audiclubist saadud tutvustele nii mõndagi oma auto külge soetanud palju parema hinnaga kui asjad letis müügil on...

Teema juba peris OT.

Äkki sulgeks???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:54

Tsitaat:
Esialgne postitaja Carla

Kleebi siis oma autole Nike logo, mis annab vähemalt 20HP juurde ja kindlasti küsi siis Nike käest ka mõni paar tasuta botaseid ja nokamüts...

ai tabasin vist valusasse kohta jah?

ah et Sina siis kleebid oma autole AC kleepsu selle pärast et hobujõude juurde saada?

oled asjast valesti aru saanud, kleebised ei anna midagi juurde peale reklaami!:)

ma ei pea ja ei pane ka nike kleepsu oma autole aga lihtsalt mainiseinet on firmasid kes on nõus maksma reklaami eest!

sorry kui sulle see võõras teema on:)

Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:55

ei ma ei ütle ka seda et mul sellest foorumist kasu pole olnud aga siiski

foorum on ju siiski avatud kõigile kes ennast ära regavad

80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 17.08.04 17:57

Lõpetaks selliga, et igaüks käitub oma südametunnistuse:o ja tõekspidamiste:cool: järgi, audiclub küll kedagi ei peaks karistama, selleks on politsei. Igaüks sõidab nii, kuidas on ta võimeline võib-olla ka üle oma võimete:mad:

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 17:57

wot lause mis mulle meeldib:D

ega inimest niinaljalt ei muuda küll:(:)

kahjuks/õnneks

Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 17.08.04 18:01

ega jah...AC pole see kes keelab mul sõita 200jaga, kui ma ikka tahan sõita 200jaga, siis ma ka sõidan :) trahvid maksan ju mina ;) :)

No Hard Feelings ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 18:02

Tsitaat:
ah et Sina siis kleebid oma autole AC kleepsu selle pärast et hobujõude juurde saada?

oled asjast valesti aru saanud, kleebised ei anna midagi juurde peale reklaami!:)

ma ei pea ja ei pane ka nike kleepsu oma autole aga lihtsalt mainiseinet on firmasid kes on nõus maksma reklaami eest!

sorry kui sulle see võõras teema on:)

Mdx - pole mul kummalgi audiclubi klepsu, kuid kui ma need sinna kunagi kleebin, siis pigem selle pärast, et soovin propageerida audiclubi, mitte selle pärast et pappi saada.

Ja sellega,e t mõned firmad maksavad kleebiste eest olen ma väga hästi kursis - ja tean ka seda, et need, kes selle eest maksavad soovivad, et neid kandev auto liikleks korralikult...

Minu poolt siia teemasse kõik...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]