Lehekülgi: 1 2 |
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
|
pakun välja sellise asja et siis ei tahagi keegi seda klubu kleepsu kui ma ei või sõita/käituda nagu mina tahan!
sellisel juhul ma parem ei panegi seda kleepsu peale oma autole
neid kleebiseid on küll ja küll mida oma autole toppida kui väga tahta ja pole neil kleebistel mingit piirangut!
ja veel mida ma üleüldse saan selle eest et mul see kleebis autol peal on?
mitte midagi peale selle et Pikaliivas saan ülevaatust soodsamalt
ainuke asi mis on ametlikult soodusega
teised soodustused on need mis keegi kuskilt ise (mustalt või ametlikult saavad)
ma leian et see asi muutub siin suht mõttetuks, see klubi kui sellise, eeskirjde loomine
miks ma peaksin ennast millegagi piirama?!
see klubi ei anna mulle niipaljut, et mul tasuks ära see sitsimine nende kleepsude järele ja et liikmeks saada
on firmasid kes maksavad reklaami eest kui ma nende firma logot enda autol ringi sõidutan aga AC kleepsu pean ma ise ostma, et klubile reklaami
teha!
ma leian, et see on juba puhas vastutulelikkus
vaadake näit MB klubi seal on küll aastamaks (ca 400.- vist) aga seal on ka kohe nimekiri firmadest kes klubi toetavad ja alet teevad kuna sa MBCLUB
klient oled
AC foorumist pead sa otsima, et äkki pakub vastavat teenust/asja mida mul hetkel vaja!
ma saaks aru kui AC oleks ka sellised soodustused siis oleks ka mõte asjal et saada klubi liikmeks aga praegusel juhul jäävad meie klubi liikmeteks
ainult need kes hetkel klubis on kuna uued tulijad vaatavad et liikmeks saamine on suht keeruline ja löövad asjale lihtsalt käega
kindlasti ei tee seda kõik inimesed aga arvan et enamus!
no see on kõiges minu arvamus asjast aga ega ma palju mööda ka pole pannud
|
|
|
Carla
klubiliige
Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal
|
|
Minu jaoks on küll audiclubi kuulumine meeldiv privileeg, mitte mingi meeletute soodustuste koht...
Kuigi tuleb tõde tunnistada, et audiclubi inimeste kaudu saab praktiliselt kõike soodsamalt kui jaehinnas 
Aga viriseda selle koha pealt, et audiclub ei anna mulle midagi vastu, et ma tema klepsu oma auto peal kannan - sry - minu jaoks absoluutselt
arusaamatu suhtumine.
Kleebi siis oma autole Nike logo, mis annab vähemalt 20HP juurde ja kindlasti küsi siis Nike käest ka mõni paar tasuta botaseid ja nokamüts...
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Ääähh krt, kas siis alati peab midagi materjaalselt saama. Tore ju, kui on inimesed kokku kogunenud ja üritavad oma kogemusi jagada või siis
"vanemate olijate" käest nõu küsida. Anyway on see teema liialt kuuma arutelu küüsi sattunud. Chill out mehed!! Olen alati öelnud, et kes ei
mahu kokku/ühte punti, mingu lahku/laiali.. Eks iga mees teeb omad järeldused.
Terv, Maku!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
nagu aru saan siis ongi see koht see kus oma arvamust avaldada mitte teisi kummardada
kuigi kohati jääb mulje et kui endal mingi seisukoht on siis tehakse sind maatasa kui see ei 0le teiste arvamustega kooskõlas
sorry mehed aga elame vabariigis ja arvan et ma võin oma arvamust öelda!
ja mis moodi siit kõike saab alla jae hinna?
kui midagi küsida siis ootad nädalaid enne kui mingi vastus tuleb
siit foorumist on võimalik suurel hulgal soovitusi saada aga seda ma ei ütleks et siit KÕIKE võimalik saada on
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Driver
nagu aru saan siis ongi see koht see kus oma arvamust avaldada mitte teisi kummardada
kuigi kohati jääb mulje et kui endal mingi seisukoht on siis tehakse sind maatasa kui see ei 0le teiste arvamustega kooskõlas
sorry mehed aga elame vabariigis ja arvan et ma võin oma arvamust öelda!
ja mis moodi siit kõike saab alla jae hinna?
kui midagi küsida siis ootad nädalaid enne kui mingi vastus tuleb
siit foorumist on võimalik suurel hulgal soovitusi saada aga seda ma ei ütleks et siit KÕIKE võimalik saada on |
Mitte kusagilt Pole võimalik Kõike saada..
Terv, Maku!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Carla
klubiliige
Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal
|
|
siit foorumist on võimalik suurel hulgal soovitusi saada aga seda ma ei ütleks et siit KÕIKE võimalik saada on |
Minu väljend oli küll PEAAEGU KÕIKE, aga mis me ikka tähti närime.
Mina olen näiteks tänu audiclubist saadud tutvustele nii mõndagi oma auto külge soetanud palju parema hinnaga kui asjad letis müügil on...
Teema juba peris OT.
Äkki sulgeks???
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Carla
Kleebi siis oma autole Nike logo, mis annab vähemalt 20HP juurde ja kindlasti küsi siis Nike käest ka mõni paar tasuta botaseid ja nokamüts...
|
ai tabasin vist valusasse kohta jah?
ah et Sina siis kleebid oma autole AC kleepsu selle pärast et hobujõude juurde saada?
oled asjast valesti aru saanud, kleebised ei anna midagi juurde peale reklaami!
ma ei pea ja ei pane ka nike kleepsu oma autole aga lihtsalt mainiseinet on firmasid kes on nõus maksma reklaami eest!
sorry kui sulle see võõras teema on
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
ei ma ei ütle ka seda et mul sellest foorumist kasu pole olnud aga siiski
foorum on ju siiski avatud kõigile kes ennast ära regavad
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
wot lause mis mulle meeldib
ega inimest niinaljalt ei muuda küll 
kahjuks/õnneks
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
|
Carla
klubiliige
Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal
|
|
ah et Sina siis kleebid oma autole AC kleepsu selle pärast et hobujõude juurde saada?
oled asjast valesti aru saanud, kleebised ei anna midagi juurde peale reklaami!
ma ei pea ja ei pane ka nike kleepsu oma autole aga lihtsalt mainiseinet on firmasid kes on nõus maksma reklaami eest!
sorry kui sulle see võõras teema on |
Mdx - pole mul kummalgi audiclubi klepsu, kuid kui ma need sinna kunagi kleebin, siis pigem selle pärast, et soovin propageerida audiclubi, mitte
selle pärast et pappi saada.
Ja sellega,e t mõned firmad maksavad kleebiste eest olen ma väga hästi kursis - ja tean ka seda, et need, kes selle eest maksavad soovivad, et neid
kandev auto liikleks korralikult...
Minu poolt siia teemasse kõik...
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |