Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Salongi valgustus (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 5523)
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 21.07.10 12:57 Tsiteeri
Salongi valgustus

Laevalgustus ei põle enam. Auto `lammutus` kõige tugevam külg pole, kaitse läbi, kus ja kuidas selle leiaksin. Ok, tunnistan üles, ise süüdi! Katuseluugi karbiga on ühes (uuematel paremal ja vasakul omakorda veel pirnid) üks pirn salongi peale. Lisa pirnide jaoks pesa kohad olemas, mõtsi et võtan alla kogu kupatuse ja installin uued pirnid koos pesadega lisaks. Mõte on taha samuti valgust viia. Ühte pirni kuuri alt leides, olekut kontrollides tuli väike näpukas ja läks korra lühisesse. Nüüd puhta pime salong:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
carputer
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 2.4 V6 121kW

postitati 21.07.10 14:28 Tsiteeri

Kui lühisesse läks siis on kaitse läbi. Kaitsmeplokk peaks olema vasakus küljepõses rooli juures, või jalgade all... autot ju ei tea mis sul on. BMW-del näiteks üldse mootoriruumis :)

Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.10 14:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: carputer
Kui lühisesse läks siis on kaitse läbi. Kaitsmeplokk peaks olema vasakus küljepõses rooli juures, või jalgade all... autot ju ei tea mis sul on. BMW-del näiteks üldse mootoriruumis :)

95 `A4

heix75
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C4 '95 2.6 V6 ABC 110kW autom.

postitati 21.07.10 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Tsitaat:
Algselt postitas: carputer

95 `A4

Üks pilt muust teemast, aga sobib hästi:

http://motoclub.pri.ee/pildid/img_4a3e79697d2ef.jpg

Enamasti seal ta peaks asuma. Kaane peal kirjas ka, mis kaitse miski on (enamasti saksa keeles). Võid ka ükshaaval neid sealt välja noppida ja vaadata ehk on veel mõni läbi. Oma A6 C4-l leidsin mõned kaitsmed veel mootoriruumist, releedeplokist. Seal asus näiteks sigaretisüütaja kaitse.

Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.10 15:55 Tsiteeri

Pimedad ajad ees, ärge nüüd tuuningu pärast ära materdage, aga järgmised plaanid. Home-made valgustpakett:D
Esiteks lisada kaks lisapirni ette laelampi lisaks. Tehase poolt 95 A4 seda pole, kuigi kohad olemas. Algul oli küll kange tahtmine lisada üldse LED pirnid, aga vana hea hõõgvalgus hakkas isegi nüüd meeldima. See täna TEHTUD. Teiseks tahaks kerge punase valguse viia alla ette jalgade juurde e. jalavalgustus. Poole peal tegemisega. Kolmadaks esi ukse lingi kohad samuti kerge punane kuma saada. Leida kuskilt uksest mingid otsad üles? Neljandaks taha paremale ja vaskule pea kohale paar pirni vb sätib ka nii,et ukse avamisel lähevad ise põlema. Seda viimast mõtet veel seedib kuna reeglina tagapingid tühjad. Jalavalgustuse saaks isegi väga edukalt laelambi paarist kelmmist toite kätte või väga loll mõte.
Kus oleks kõige mõistlikulm ja lähem toide leida? Päris igale poole ettejuhtuvasse kohta ei ühenda kus aga vool peaks liikuma.:P
Vot sellisd plaanid.

Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.10 13:55 Tsiteeri

Kus otsida viga? Teadagi kui lükata laes see laevalgusti nupp juhi poolsesse asendisse peaks ukse avamisel autost lahkudes tuli laes põlema hakkama ja ukse sulgemisel (mõneaja) takka ise kustuma. Autosse sisenedes ukse avamisel peaks tuli põlema minema, enda järel ukse sulgema ja autol süüte sisse keerates tuli kustuma. Mul see nii ei toimi, ise paremale vasakule poolsesse asendisse lükates läheb ainult tuli põlema. Võtsin alla, puhastain klemmid ja midagi puruks sees ei olnud. 95a B

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 06.08.10 17:02 Tsiteeri

Vaatasin, et juba teises teemas ka küsisid nende lampide kohta. Kui ukse avamisel ei sütti ja pirnid-klemmid korras, siis on peamised kaks vea kohta:
* ukse lüliti ei toimi (see on lukustusmehhanismi sisse ehitatud esiustes)
* keskluku plokk ei tee tööd (salongituled peavad peale süütevõtme eemaldamist põlema minema ja kustuma ~minuti pärast timeri abil... või auto uksi salonginupust/võtmest/puldist lukustades). See plokk asub keskluku pumba korpuses, pagasnikus, paremal pool rattakoopa taga. Puhasta pistikud ja vaata üle külmjooted. Võimalusel proovi ka teise jupiga.

edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 15:22 Tsiteeri

Kaitseplokist veel.
Hakkasin täna niisama nokitsema pisiasju auto kallal. Kindalaegas pime, pirn kontrollitud. Mis see kaitsmenumber võiks olla. http://hucker.fdns.net/vwfuse.jpg Selle joonise järgi vaadates justkui kohe esimene, aga 1 ja 8,9,10,11 ja 16,17 laiutavad ainult augud ju, st ei ole klemmegi kaitsmetele?
95´ A4

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 10.10.10 16:14 Tsiteeri

Kiika 3-dasse pessa.
Raamat väidab seal olevat kindalaeka, masinaruumi jne kaitse.

http://audi.service-bg.com/Articles/usermanuals/Audi-A4_A6_A8/Fuse%20Box%20Audi%20A4.pdf

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 10:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Kiika 3-dasse pessa.
Raamat väidab seal olevat kindalaeka, masinaruumi jne kaitse.

http://audi.service-bg.com/Articles/usermanuals/Audi-A4_A6_A8/Fuse%20Box%20Audi%20A4.pdf

Tänan õigema joonise eest, auto enda selle kaane sisekülje pealt jälle väga raske sakse keelst sotti saada:P Kuigi asi polegi kaitsmes, ah selle kõõmese pärast armatuuri ka lammutama ei hakka. ei tea.

Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.10 14:31 Tsiteeri

Kus kanti jääb (a4-jal b5-l) uksel see mikrolüliti mille taga salongi valgus ja muu?:D Uksel polster eest, aga kas jääb sinna luku süsteemi?:p

EDIT: Jah asub see b5l ukselukus.

juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.10 16:36 Tsiteeri

Probleem siis tagumise salongivalgustiga. Kui uks avada, peaks tuli põlema minema, kui lüliti neutraali peal on(nagu ta mul ees toimib). Ei toimi ka niisama lülitades, st ei põle ka ON asendis(kui esituli neutraali peal on). Toimib ainult siis, kui esituli on ON asendis ja tagumine ka siis lülitada. Jalavalgustitega probleemi pole.
Endal nagu tahaistmele eriti asja pole ja ei teagi, kui kaua ta juba ei toimi. Niipalju mäletan, et ostes töötasid kõik tuled neutraali peal, kui uks avada.
Tagumiste uste avamise ja valgusti vahel mingi kala?
98a A6 sedaan.

Elektroonika ei kuulu just minu lemmikute hulka. :D

marxis
huviline

Registreerunud 23.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7

postitati 15.11.10 17:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juunior01
Probleem siis tagumise salongivalgustiga. Kui uks avada, peaks tuli põlema minema, kui lüliti neutraali peal on(nagu ta mul ees toimib). Ei toimi ka niisama lülitades, st ei põle ka ON asendis(kui esituli neutraali peal on). Toimib ainult siis, kui esituli on ON asendis ja tagumine ka siis lülitada. Jalavalgustitega probleemi pole.
Endal nagu tahaistmele eriti asja pole ja ei teagi, kui kaua ta juba ei toimi. Niipalju mäletan, et ostes töötasid kõik tuled neutraali peal, kui uks avada.
Tagumiste uste avamise ja valgusti vahel mingi kala?
98a A6 sedaan.

Elektroonika ei kuulu just minu lemmikute hulka. :D

Minu A6-l oli samalaadse vea puhul tegu külmjoodetega lambis endast. Sai need üle joodetud ja nüüd töötab ilusti.

Sümptomid olid samad - esimene ja tagumine tuli ON asendis - kõik põles - uste avamisel aga lambid ei süttinud, jalavalgustust töötas.

oooo
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.13 19:17 Tsiteeri

Oh kui vana teema, aga siiski nüüd teised tuuled juba..
Aga kas nii ei peaks olema kui puldiga uksed lahti teed siis peaks salongis ka valgustus põlema minema (ma ei tea ~ minutiks või kuni autos võtmega süüte sisse keeran) nagu uste avamisel? Mul nii pole, ainult kustub valgustus kui puldiga enda järel uksed lukustan. Vag-com` iga seda vist ei aktiveeri, kas vaja mingi plokk vms välja vahetada? Kas midagi vajab teisiti ksukil ühendamist?
Ette t'nid.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 13.09.13 20:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kas nii ei peaks olema kui puldiga uksed lahti teed siis peaks salongis ka valgustus põlema minema (ma ei tea ~ minutiks või kuni autos võtmega süüte sisse keeran) nagu uste avamisel? Mul nii pole, ainult kustub valgustus kui puldiga enda järel uksed lukustan. Vag-com` iga seda vist ei aktiveeri, kas vaja mingi plokk vms välja vahetada? Kas midagi vajab teisiti ksukil ühendamist?
Ette t'nid.

See vist mingi aasta teema. Rtamm autol sama, mul aga 98a ja mul süttib valgustus. Proovi veel nii, et keerad võtmega lukku ja siis võtmega lahti, vaata kas siis süttib, kui siis ka ei sütti, juusiis sul see kesklukustuse süsteem pole sellise funktsiooniga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.13 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Tsitaat:
Ette t'nid.

See vist mingi aasta teema. Rtamm autol sama, mul aga 98a ja mul süttib valgustus. Proovi veel nii, et keerad võtmega lukku ja siis võtmega lahti, vaata kas siis süttib, kui siis ka ei sütti, juusiis sul see kesklukustuse süsteem pole sellise funktsiooniga.

Jama. Järelikult aitas vaid paar aastat uuema keskluku kogu ploki vastu vahetus...

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 13.09.13 20:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Jama. Järelikult aitas vaid paar aastat uuema keskluku kogu ploki vastu vahetus...

Iseasi, kas sobib, neil ju on 1 ja 2 voolikuga ning erineva kuju ja arvuga (osadel 2 ja osadel 3) pistikud üldse.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.5% - SQL: 84.5%]