KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 20.07.10 14:43
|
|
|
Kellade kohta üks küsimus
Et kui ma panen 2.8le 1.8 pealt pärit pikad kellad siis hakkab tahhokas valetama? Aga kui võtan enda 2.8 tahhoka ja vahetan ära kas siis on OK? ja on
seda raske teha või ei.
Tänud ette!
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 20.07.10 14:58
|
|
|
Minu teada on kellade taga vastav lüliti,silindrite arvu järgi. Hmm. Kas C4-ja on toodetud ka 1,8 motoga? Vist mitte
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 20.07.10 15:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Tsitaat: | Algselt postitas: laurz
Minu teada on kellade taga vastav lüliti,silindrite arvu järgi. Hmm. Kas C4-ja on toodetud ka 1,8 motoga? Vist mitte |
C4 A6 kellad 
Kui lüliti olemas siis oleks hea, siis oleks mõtekas osta | Ma mõtlesin rohkem 100 C4 -ja.Ku hästi mäletan ei sobinud 100 ja A6 -e
kellad päris hästi omavahel.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.10 15:22
|
|
|
Kuskilt olen lugenud, et A6 kellad saab panna 100le, siin kellegil isegi olid need.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 20.07.10 15:39
|
|
|
A6 kellad saab A6-e peal programeerida vastava silindrite arvuga masinale, mingit lülitit silindrite kohta nagu vanematel kelladel olla ei tohiks.
PS: see lüliti on minuteada autocheki/kompu oma, mitte tahomeetri. Seepärast ka S4 R5 taho ei näita õigeid numbreid 100 V6 peal, olenemata sellest
lüliti asendist.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.10 16:13
|
|
|
Kui ta progreks ütleme V6le need kellad siis mul hakkavad tööle? Keegi oli ju pannud siin 100le A6 kellad, nii et kõik töötas. Black lisas vist selle
pildi, aga pole kindel. Uued kellad muidu kompuga jah!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.07.10 16:21
|
|
|
Jah, minu 2.8 100 peal olid mingi aja A6 pikad kellad ja kõik toimis. Pilt oli ka minu autost ja minu tehtud. Kuna neil ei olnud komput, panin hiljem
100 omad tagasi. 100 ja A6 kellade trükiplaadid on suht erinevad, samuti on kellade valgustus 100-l oran˛, A6-l punane. Nii et väga lihtne see asjade
ümber tõstmine olema ei saaks. Õnneks on A6 omad tõesti VAG-COM'iga ümberprogetavad. 1.8 mootoriga auto spidokas lõpeb vist 240 juures vms? Samas kui
tihti sa ikka kiiremini sõidad...
Siin oli see varasem teema muidu: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=60819
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.10 20:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Jah, minu 2.8 100 peal olid mingi aja A6 pikad kellad ja kõik toimis. Pilt oli ka minu autost ja minu tehtud. Kuna neil ei olnud komput, panin hiljem
100 omad tagasi. 100 ja A6 kellade trükiplaadid on suht erinevad, samuti on kellade valgustus 100-l oran˛, A6-l punane. Nii et väga lihtne see asjade
ümber tõstmine olema ei saaks. Õnneks on A6 omad tõesti VAG-COM'iga ümberprogetavad. 1.8 mootoriga auto spidokas lõpeb vist 240 juures vms? Samas kui
tihti sa ikka kiiremini sõidad...
Siin oli see varasem teema muidu: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=60819 |
See punane pole hullu, nupud kah 100L punased kui pirnid ära vahetada. Aga mis selle all mõtlesid et see ümber tõstmine lihtne pole? Kas polegi nii,
et 100 oma välja, A6 oma sisse?
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=51091&page=1&highlight=#pid298623
Ei tundugi vist nii kerge, vähemalt selle jutu järgi.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.07.10 20:54
|
|
|
Aga mis selle all mõtlesid et see ümber tõstmine lihtne pole? Kas polegi nii, et 100 oma välja, A6 oma sisse? |
Mõtlesin 100 spidoka-, tahhoka- ja kompumoodulite tõstmist 100 kellaplokist A6 omadesse või vastupidi. Nagu pildilt näha, pole ilma komputa A6 kellade
trükiplaadile isegi vajalikke pesasid joodetud.
Nagu InTz kirjutab, võib erinevusi veelgi olla. Minu ümberpaigutuse käigus need kuidagi välja ei tulnud.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.10 21:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Aga mis selle all mõtlesid et see ümber tõstmine lihtne pole? Kas polegi nii, et 100 oma välja, A6 oma sisse? |
Mõtlesin 100 spidoka-, tahhoka- ja kompumoodulite tõstmist 100 kellaplokist A6 omadesse või vastupidi. Nagu pildilt näha, pole ilma komputa A6 kellade
trükiplaadile isegi vajalikke pesasid joodetud.
Nagu InTz kirjutab, võib erinevusi veelgi olla. Minu ümberpaigutuse käigus need kuidagi välja ei tulnud. |
Õnneks tollel A6l on kompu olemas. Aga kui Vag-Comiga saab seadistada siis poleks vaja neid ümber tõsta. Mis aasta masin sul muidu oli see 100, Black?
Võibolla aasta-paar vanemale on raskem panna neid A6 kellasid. InTz pani 91 aasta omale, minul samuti 91.
Loogika peaks ütlema, et viimaste aastate sajad hakkasid vaikselt A6eks ära minema, seega äkki viimaste aastate 100dele on kergem panna. Samas see
loogika võib mööda kah panna.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 20.07.10 21:47
|
|
|
Õnneks tollel A6l on kompu olemas. | Kas sinu masinal ja sellel A6-l on mõlemal autocheck või minicheck?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.10 21:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Õnneks tollel A6l on kompu olemas. | Kas sinu masinal ja sellel A6-l on mõlemal autocheck või minicheck? |
A6 kohta pole küsinud aga tundus, et olemas. Noh ütleme, et on 
Minu masinal on autocheck jap.
|
|
|
|