argoaa
huviline
Registreerunud 30.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80 b3
|
postitati 19.07.10 14:56
|
|
|
keretööd
Küsimus siis selline:et kas siin on kedagi,kes ise või teab kedagi kes tegeleks Pärnus auto keretöödega(pahteldamine,värvimine).Autoks on siis
Audi80b3.Oleks vaja paar mölki ära siluda.Ametliku töökotta ei taha minna,kuna seal küsitake pea uue auto hind ja see ei tasu ennast ära. Tänud
kõigile asjalike vastuste eest.
|
|
|
Motorola
huviline
Registreerunud 05.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 10v, Jeep Grand Cherokee 4.0
|
postitati 29.07.10 07:38
|
|
|
Kuna olen veel nii värske, et uut teemat teha ei lubata, siis segan ennast siia jutu vahele ja ega ühe küsimuse pärast väga ei tahakski uut teemat
teha.
Olen hädas sarnase murega, oleks vaja natuke roostet eemaldada ja olenevalt hinnast siis ka võibolla terve auto üle värvida, autoks siis Audi 200 ja
asun Tallinnas.
Kontakt - tom@biker.ee, 56 285 463 - Tom, ps.
Eelkõige ootan just kellegi poolt soovitusi, et kelle poole pöörduda, tähtsad on hind ja kvaliteet, nagu ikka
Kõike parimat!
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 29.07.10 07:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Motorola
Kuna olen veel nii värske, et uut teemat teha ei lubata, siis segan ennast siia jutu vahele ja ega ühe küsimuse pärast väga ei tahakski uut teemat
teha.
Olen hädas sarnase murega, oleks vaja natuke roostet eemaldada ja olenevalt hinnast siis ka võibolla terve auto üle värvida, autoks siis Audi 200 ja
asun Tallinnas.
Kontakt - tom@biker.ee, 56 285 463 - Tom, ps.
Eelkõige ootan just kellegi poolt soovitusi, et kelle poole pöörduda, tähtsad on hind ja kvaliteet, nagu ikka
Kõike parimat! |
Uuri näiteks SIIT
|
|
|
|
Motorola
huviline
Registreerunud 05.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 10v, Jeep Grand Cherokee 4.0
|
postitati 29.07.10 14:46
|
|
|
Suured tänud teile!
Sain kaks "vihjet" ja mõlemad suunasid samasse kohta, see ju tähendab ainult head!
Rohkem päikest kõigile!
|
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 20:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: argoaa
Küsimus siis selline:et kas siin on kedagi,kes ise või teab kedagi kes tegeleks Pärnus auto keretöödega(pahteldamine,värvimine).Autoks on siis
Audi80b3.Oleks vaja paar mölki ära siluda.Ametliku töökotta ei taha minna,kuna seal küsitake pea uue auto hind ja see ei tasu ennast ära. Tänud
kõigile asjalike vastuste eest. | saadan sulle nr . Töökoda asub tal savi ja raba nurgal 100m kuusakoski poole.
|
|
|
Tarvin
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 2013 S-line
|
postitati 20.11.11 18:16
|
|
|
Tekkis siis ka küsimus, et auto on mul audi a3 98 aasta halli värvi ja tekkis huvi seoses mõlkide väljasaamisega ja värvimistöödega lõuna-eestis. Et
kas keegi oskab soovitada, kus saaks seda teha kvaliteetselt ja mõistva hinnaga? Tean, et hall värv on selline, et sarnast tooni vist pea võimatu
leida.
|
|
|