McWill
huviline
Registreerunud 28.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D2 1999, 4.2L
|
postitati 12.06.10 09:31
|
|
|
A8 Delta raadio ja cd mured
Tere,
Mul A8 D2 peal oleva Delta stereoga seoses paar muret või küsimust. Igasugu soovitused teretulnud:
* CD box asub tal pagasnikus ning maanteel suuremal kiirusel kipub makk cd'd mängides väga tihti piuksuma hakkama - ma oletan, et see tähendab mingit
plaadi lugemise probleemi? Kui piuksub peab korra maki sisse-välja lülitama ja siis mängib jälle mõnda aega edasi. Kas võiks aidata mingitmoodi
puhastamine? Või on see meie konarlikemal teedel paratamatu nähtus.
* Raadiot võtab väga halvasti. Raadio 2 ja mõned tugevamad jaamad saab Tallinnas kätte, aga üldiselt suht halvasti ikkagi. Tihti kordub sama
piiksumise jama mis CD puhulgi (levi kaob?). Kas see on mingi VW grupi masinate üldine häda, et raadiot võtab halvasti (olen sellist külajuttu
kuulnud) või võiks mingit konkreetset viga otsida ikkagi? Kui tegemist mudeli tüüphädaga, kas võib aidata mingi raadiovõimendi paigaldamine ja kuda
seda teha?
ette tänades,
Marten
|
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
postitati 12.06.10 09:35
|
|
|
Sul on makk v6ï antenn peetis. Mul mängis isegi venemaal ilusti sky plussi ja cd box kannatas isegi väga halval p6llu teel s6ita nii et ei hypanud.
Raske jalaga.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 12.06.10 09:40
|
|
|
Ka minul ei olnud plaatide mängimise lisaks mingit piiksumist. Samuti polnud D2-ga raadioleviga kurta. Aga et mõlemad hädad on vürtsitatud mingi
piiksuva heliga - siis sellega seoses meenub mulle mingi selline seletamatu jama küll. Mis lahenes sealtsamast raadiolt mingi funktsiooni
väljalülitamisega. Lõpuni ma aru ei saanudki, mis funtsioon see oli, puudust ma sellest ei tundnud. Pisike kiri oli dspleil ka, kas TA või midagi
sarnast, see kustus siis samanimelist nuppu all hoides ära. Ja jäi see inisemine sinnapaika.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 12.06.10 09:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Ka minul ei olnud plaatide mängimise lisaks mingit piiksumist. Samuti polnud D2-ga raadioleviga kurta. Aga et mõlemad hädad on vürtsitatud mingi
piiksuva heliga - siis sellega seoses meenub mulle mingi selline seletamatu jama küll. Mis lahenes sealtsamast raadiolt mingi funktsiooni
väljalülitamisega. Lõpuni ma aru ei saanudki, mis funtsioon see oli, puudust ma sellest ei tundnud. Pisike kiri oli dspleil ka, kas TA või midagi
sarnast, see kustus siis samanimelist nuppu all hoides ära. Ja jäi see inisemine sinnapaika. |
See on Traffic Announcement kui ma ei eksi. Et raadio üritab sulle viimast liiklusinfot mängida kuid Eestis see paraku ei tööta.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 12.06.10 10:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cari
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
sarnast, see kustus siis samanimelist nuppu all hoides ära. Ja jäi see inisemine sinnapaika. |
See on Traffic Announcement kui ma ei eksi. Et raadio üritab sulle viimast liiklusinfot mängida kuid Eestis see paraku ei tööta. |
Ma ei võta mürki, et see oli TA, võis ka TP olla... Ise "pulti istudes" oskaksin täpselt öelda.
|
|
|
McWill
huviline
Registreerunud 28.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D2 1999, 4.2L
|
postitati 08.07.10 10:47
|
|
|
Unustasingi varem mainida, et see Traffic Announcementi välja lülitamine aitas hästi. Viletsal teel plaat ikka vahel hüppab, aga pärast mängib edasi
ning ei piiksu midagi. Tänud!
|
|
|