Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: müraisolatsioon a4-le (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2527)
Screech
huviline

Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.10 21:36 Tsiteeri
müraisolatsioon a4-le

Oleks plaan teha,siis väike müraisolatsioon oma a4-le.
Äkki leidub siin mõni targem kes seletaks millist materjali kasutada ustes,millist rattakoobastele?
Koopad teha seestpoolt,väljast,mõlemad?
Millist raskemat ja kergemat matti kasutada?
Otsisin ja vaatasin müüdavaid asju,tehtud töid.varjante lihtsalt palju ja ei oska valida seda õiget.
Oskab äkki keegi rääkida asjast lähemalt,soovitada materjale või teab kus on parimad,odavamad kohad selle soetamiseks?

Tänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 06.06.10 21:42 Tsiteeri

A4 on suht vaikne ju? Ehk peaks paremad rehvid alla panema ja auto korda tegema. VW klubis tegi keegi passati vaiksemaks uuri selt. http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=46784

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 06.06.10 21:54 Tsiteeri

Proovi rattakoobastesse topeltlogareid, need peaks vaiksemaks tegema küll, muud isolatsiooni sinna pakkuda küll ei oska. Kontrolli rehvid üle, kas on ühtlaselt kulund ja rõhku piisavalt. Uste heliisolatsiooni vaata lk. 10 siit, need võivad suht asjalikud olla.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Screech
huviline

Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.10 06:45 Tsiteeri

Autol veermikus põhimõtteliselt kõik asjad vahetatud uute vastu.
Rehvid korralikud
Hakkan paigaldama nüüd korralikumat helisüsteemi ja mõtlesin,et teeks ühtlasi ka mürasummutust vähe paremaks!
Ja minu arust näiteks ei ole a4-l kiita midagi müraisolatsioon,muidugi kellele ema kellele tütar:D
Selle Nikesound mati kasuks ma otsustasin isegi,aga mida just kasutada kergematest-vilti,niiskust ei ima see?

TheRRsr
huviline

Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km

postitati 07.06.10 07:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Screech
...Ja minu arust näiteks ei ole a4-l kiita midagi müraisolatsioon,muidugi kellele ema kellele tütar:D...

Täpselt samal arvamusel olen minagi, väga kehva on A4-a müraisolatsioon.

sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 07.06.10 07:42 Tsiteeri

Et räägime siis millest, B5 või B8 kerest?

Tsitaat:
Algselt postitas: Screech
Autol veermikus põhimõtteliselt kõik asjad vahetatud uute vastu.
Rehvid korralikud
Hakkan paigaldama nüüd korralikumat helisüsteemi ja mõtlesin,et teeks ühtlasi ka mürasummutust vähe paremaks!
Ja minu arust näiteks ei ole a4-l kiita midagi müraisolatsioon,muidugi kellele ema kellele tütar:D
Selle Nikesound mati kasuks ma otsustasin isegi,aga mida just kasutada kergematest-vilti,niiskust ei ima see?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Screech
huviline

Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.10 07:56 Tsiteeri

Tegemist b5 kerega

k2biuss
huviline

Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.10 20:05 Tsiteeri

No üldiselt on nii, et C5 kerega Allroad peaks olema selline kallimaotsa auto ja sealt lähtuvalt ootaks ka pädevamat heli ja mütaisolatsiooni aga võta näpust. Originaal pigi pudenes nagu paekivi peale paari aastat sellest lähtudes võtsin ette uuenduskuuri ja kokku ei hoidnud kasutuse leidsid parimad materjalid ehk siis Dynamat Xtreme ja peale veel kõige õhem Dynaliner kuhu kannatas sinna paksemalt. Hetkel tehtud ära uksed ja pagasiruum ja tagumise istme alune tulemus- juba parem kui varem. Loomulikult sai asi alguse täiesti tühisest asjast nimelt makist mis mind ei rahuldanud siis tulid kõlarid sealt edasi sub(sub on tehtud nii, et mitte millimeetrit pole pagasiruumist kasutatud) ja kõik on välimuselt 100% originaal va makk)

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 01.09.10 07:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
A4 on suht vaikne ju? Ehk peaks paremad rehvid alla panema ja auto korda tegema. VW klubis tegi keegi passati vaiksemaks uuri selt. http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=46784

Kusjuures nii ongi et rehvid ja teekatte seisund mõjutavad sisemüra ikka julmalt, mul B5 suht kulund pastlad ( pole originaalis selle auto omadki, c5 alt võetud ). Kruusa peal või jämedama asfaldi peal võtab siukse müra sisse nagu vana veduriga sõidaks, närve sööb isuga. Mootori häält väga vähe kuuleb.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 01.09.10 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine
Tsitaat:
Algselt postitas: automees6

Kusjuures nii ongi et rehvid ja teekatte seisund mõjutavad sisemüra ikka julmalt, mul B5 suht kulund pastlad ( pole originaalis selle auto omadki, c5 alt võetud ). Kruusa peal või jämedama asfaldi peal võtab siukse müra sisse nagu vana veduriga sõidaks, närve sööb isuga. Mootori häält väga vähe kuuleb.

Nõus. Endalgi sõites kohati lausa tappev kõrvulukustav!! müdin salongis (mootori müra pea olematu) kuna all mõõdunud talvest veel endised naelikud.:D

Edit: mainin siiki, et endiste all mõtlesin ma rehve, millest naastud siiski välja kistud.

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 03.10.10 09:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine
Proovi rattakoobastesse topeltlogareid, need peaks vaiksemaks tegema küll.

Aga räägid ehk nendest natuke lähemalt? Kust kohast neid võimalik osta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.8% - SQL: 59.2%]