Screech
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.10 21:36
|
|
|
müraisolatsioon a4-le
Oleks plaan teha,siis väike müraisolatsioon oma a4-le.
Äkki leidub siin mõni targem kes seletaks millist materjali kasutada ustes,millist rattakoobastele?
Koopad teha seestpoolt,väljast,mõlemad?
Millist raskemat ja kergemat matti kasutada?
Otsisin ja vaatasin müüdavaid asju,tehtud töid.varjante lihtsalt palju ja ei oska valida seda õiget.
Oskab äkki keegi rääkida asjast lähemalt,soovitada materjale või teab kus on parimad,odavamad kohad selle soetamiseks?
Tänud
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 06.06.10 21:54
|
|
|
Proovi rattakoobastesse topeltlogareid, need peaks vaiksemaks tegema küll, muud isolatsiooni sinna pakkuda küll ei oska. Kontrolli rehvid üle, kas on
ühtlaselt kulund ja rõhku piisavalt. Uste heliisolatsiooni vaata lk. 10
siit, need võivad suht asjalikud olla.
|
|
|
Screech
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.10 06:45
|
|
|
Autol veermikus põhimõtteliselt kõik asjad vahetatud uute vastu.
Rehvid korralikud
Hakkan paigaldama nüüd korralikumat helisüsteemi ja mõtlesin,et teeks ühtlasi ka mürasummutust vähe paremaks!
Ja minu arust näiteks ei ole a4-l kiita midagi müraisolatsioon,muidugi kellele ema kellele tütar
Selle Nikesound mati kasuks ma otsustasin isegi,aga mida just kasutada kergematest-vilti,niiskust ei ima see?
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 07.06.10 07:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Screech
...Ja minu arust näiteks ei ole a4-l kiita midagi müraisolatsioon,muidugi kellele ema kellele tütar... |
Täpselt samal arvamusel olen minagi, väga kehva on A4-a müraisolatsioon.
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 07.06.10 07:42
|
|
|
Et räägime siis millest, B5 või B8 kerest?
Tsitaat: | Algselt postitas: Screech
Autol veermikus põhimõtteliselt kõik asjad vahetatud uute vastu.
Rehvid korralikud
Hakkan paigaldama nüüd korralikumat helisüsteemi ja mõtlesin,et teeks ühtlasi ka mürasummutust vähe paremaks!
Ja minu arust näiteks ei ole a4-l kiita midagi müraisolatsioon,muidugi kellele ema kellele tütar
Selle Nikesound mati kasuks ma otsustasin isegi,aga mida just kasutada kergematest-vilti,niiskust ei ima see? |
|
|
|
Screech
huviline
Registreerunud 31.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.10 07:56
|
|
|
Tegemist b5 kerega
|
|
|
k2biuss
huviline
Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.10 20:05
|
|
|
No üldiselt on nii, et C5 kerega Allroad peaks olema selline kallimaotsa auto ja sealt lähtuvalt ootaks ka pädevamat heli ja mütaisolatsiooni aga võta
näpust. Originaal pigi pudenes nagu paekivi peale paari aastat sellest lähtudes võtsin ette uuenduskuuri ja kokku ei hoidnud kasutuse leidsid parimad
materjalid ehk siis Dynamat Xtreme ja peale veel kõige õhem Dynaliner kuhu kannatas sinna paksemalt. Hetkel tehtud ära uksed ja pagasiruum ja tagumise
istme alune tulemus- juba parem kui varem. Loomulikult sai asi alguse täiesti tühisest asjast nimelt makist mis mind ei rahuldanud siis tulid kõlarid
sealt edasi sub(sub on tehtud nii, et mitte millimeetrit pole pagasiruumist kasutatud) ja kõik on välimuselt 100% originaal va makk)
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 01.09.10 07:52
|
|
|
Kusjuures nii ongi et rehvid ja teekatte seisund mõjutavad sisemüra ikka julmalt, mul B5 suht kulund pastlad ( pole originaalis selle auto omadki, c5
alt võetud ). Kruusa peal või jämedama asfaldi peal võtab siukse müra sisse nagu vana veduriga sõidaks, närve sööb isuga. Mootori häält väga vähe
kuuleb.
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 01.09.10 08:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Kusjuures nii ongi et rehvid ja teekatte seisund mõjutavad sisemüra ikka julmalt, mul B5 suht kulund pastlad ( pole originaalis selle auto omadki, c5
alt võetud ). Kruusa peal või jämedama asfaldi peal võtab siukse müra sisse nagu vana veduriga sõidaks, närve sööb isuga. Mootori häält väga vähe
kuuleb. |
Nõus. Endalgi sõites kohati lausa tappev kõrvulukustav!! müdin salongis (mootori müra pea olematu) kuna all mõõdunud talvest veel endised
naelikud.
Edit: mainin siiki, et endiste all mõtlesin ma rehve, millest naastud siiski välja kistud.
|
|
|
|
uudi
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ
|
postitati 03.10.10 09:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Proovi rattakoobastesse topeltlogareid, need peaks vaiksemaks tegema küll. |
Aga räägid ehk nendest natuke lähemalt? Kust kohast neid võimalik osta?
|
|
|
|