Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 1,9 TD eelsüüte küünalde tuli (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 3986)
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.10 13:59 Tsiteeri

Nii ta on,mootor ei ole põiki vaid nii nagu tagaveolisel,ju ta siis on afn.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.10 12:06 Tsiteeri

Nii üles on kerkinud siis uus probleem,mis ei tundud ainult minu autol olevat.Nimelt siis mingil ajal muutub auto ülimalt jõuetuks.Samas jälle kui seisma jätta ja mingi aja pärast uuesti käima panna ja sõita siis kõik ok ja käib päris hästi edasi.Olen foorumist päris paljulugenud seda tüüpi vigade kohta ja olen aru saanud et vigu võib päris palju olla,alustades kütte filtrist lõpetades igasuguste andurite ja lõdvikutega.Ja eelsüüte tuli vilgub jätkuvalt.Kas tuleks uuesti diagnostika ära teha.Kütuse kulu igal juhul normis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
medical
klubiliige

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.10 15:02 Tsiteeri

Kas sul küttefiltri all sees on andur? Vaata see üle. Mul olid seal juhtmed pragunenud ja võivad lühistuda ning siis hakkab vilkuma.
Vilgub ka siis kui filtris vesi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 27.07.10 11:48 Tsiteeri

Siiski tasuks kaabel järgi panna ja kontrollida piduri pedaali asendit. Pedaal üleval peaks olema 000. Vaikselt vajutama hakates läksid numbrid vist 001 > 011 > 111 (pedaal põhjas). Võibolla läks ka 010 > .. Aga see pole tähtis. Tähtis on et pedaal normaalasendis üleval oleks nullid. Kui sõber pedaali alust lülitit nokkis seoses piduri tulega, siis jäi pedaal tavaolekus asendisse 001 ja kui kiirus üle paarikümne kasvas hakkas eelsüüdet vilgutama ja lõi ka mälu järgi mootori avarisse mingil kiirusel. Jama ei esinenud iga kord, sest lüliti oli nii piiri peal, et kui varbaga pedaali alt natuke üles tõmmata siis oli ok.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.10 19:44 Tsiteeri

Nii kütte filter sqi kindluse mõttes vahetatud.Suht igast jama tuli seal vana seest välja koputades.Siis peab mingi päev kasutaja ahartsiga ühendust võtma ja äkki saab siis uuesti juhtme järgi ajada.Tänud nõuannete eest.Minu omal kütusefiltri alla juhtmeid ei lähe.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.4% - SQL: 68.6%]