Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Jõud on kadunud / enam ei lähe käima ka [korras] (Vastuseid: 39 | Vaatamisi: 4722)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.08.04 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ints11
Vaadake ma pritsungi osas loll nigu lauajalg ja seega tahan teada kas õhukulumõõturi lapaka all mõeldakse seda mingi u 8cm läbimõõduga asjandust, pilt :P

Selle all ta on jah. Liigutama pääsed seda õhufiltrikorpuse kaudu altpoolt. Tõmba üks (või ka rohkem) pihusti välja ja vaata kas pritsib kui seda liigutad.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
truumu
huviline

Registreerunud 16.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 525iT 2001.a E39

postitati 04.08.04 05:16 Tsiteeri

see, et voolikust tuli bena, ei tähenda veel, et selle rõhk on piisav...
isegi kulunud prits alla 3,5 bar lahti ei lähe
ja mida teeb külmkäivituspihusti?

5012869 Toomas
Truumu Diagnostika OÜ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 04.08.04 16:12 Tsiteeri

Klge mis seal pritsepea sees on? Selle all on mingi junn mida liigutab mingi nukk üles-alla, seega peaks seal mingi pump olema, seega peaks ka pritsepeas olema mingi membraan vä? Et äkki on see läbi...
Kas keegi mingit diagnostika kohta oskab soovitada, soov. Sauel, Laagris, Pääskülas või Nõmmel? Mida rohkem Pärnu poole seda parem :P

Endine "insche"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 04.08.04 18:10 Tsiteeri

diagnosti osas pöördu eelmise postitaja poole

truumu
huviline

Registreerunud 16.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.04 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Klge mis seal pritsepea sees on? Selle all on mingi junn mida liigutab mingi nukk üles-alla, seega peaks seal mingi pump olema, seega peaks ka pritsepeas olema mingi membraan vä? Et äkki on see läbi...
Kas keegi mingit diagnostika kohta oskab soovitada, soov. Sauel, Laagris, Pääskülas või Nõmmel? Mida rohkem Pärnu poole seda parem :P

pritsepead ära parem puutu, pärast pead uue ostma...
saatsin PS-i

5012869 Toomas
Truumu Diagnostika OÜ
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.04 19:23 Tsiteeri

Pritsepead puutusin niipalju et keerasin ta korra maha, kas see mõjub ka? Neid sisekuuskantide ja torchivõtmetega kruvisid ma õnnex ei proovind :P
Proovin homme seda, mis sa mulle PS-is õpetasid, kui ei mõju siis äkki pöördukski sinu poole diagnosti osas?

Endine "insche"
haanjamiis
huviline

Registreerunud 26.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi80

postitati 05.08.04 17:28 Tsiteeri

Ma ka mässasin sellise murega, et jõudu pole ja nagu mõni silinder ei võta taha. Küünlad tahmased ja puha.vahetasin pumba ja ei midagi ja milles viga .........bensupaagis kah miski filtri moodi asjandus ja see oli umbes hoopis.Ehh.paar tundi mässasin kompressoriga, puhusin läbi ja nüüd asi korras nagu norras.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
truumu
huviline

Registreerunud 16.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.04 04:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Proovin homme seda, mis sa mulle PS-is õpetasid, kui ei mõju siis äkki pöördukski sinu poole diagnosti osas?

aga palun!:)

5012869 Toomas
Truumu Diagnostika OÜ
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.04 10:59 Tsiteeri

Nii.. käisin speedsteris... Rihm oli 1 hamba võrra paigast nihkunud ja aju kaitse oli läbi :P

Endine "insche"
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 10.08.04 18:56 Tsiteeri

Et kas see kõik juhtus veelombist läbisõitmise tulemusena?

Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.04 20:14 Tsiteeri

Vot ei kujuta ette... Rihm oli suht lõdvavõitu küll ja põhjakaitse olin just alt ära võtnud, et rihm võis küll astuda.. a mis krdi moodi see ajukaitse läks seda küll ei tea.
Karteri tolmukaitse panin tagasi, eks ma pean nüüd kiiremas korras rihma ka vahetama, ma arvan et kui ta juba korra on üle astunud küll ta siis haiget ka sai...

Endine "insche"
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 10.08.04 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
eks ma pean nüüd kiiremas korras rihma ka vahetama, ma arvan et kui ta juba korra on üle astunud küll ta siis haiget ka sai...

Ära selle asjaga küll sekunditki viivita. Muidu on foorumisse oodata üsna tavapärast teemat: kas 1,9 mootoril saavad klapid- kolvid omavahel kokku või mitte? Ei taha hirmutada, kuid minu praktikas on millegipärast enamustel kordadel rihmad purunenud käivitamisel.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 10.08.04 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Vot ei kujuta ette... Rihm oli suht lõdvavõitu küll ja põhjakaitse olin just alt ära võtnud, et rihm võis küll astuda.. a mis krdi moodi see ajukaitse läks seda küll ei tea.

Tundub, et ajul jooksis juhe kokku.:D

truumu
huviline

Registreerunud 16.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.04 05:00 Tsiteeri

pole veel näinud, et rihm ISE üle hüppaks...
harilikult paigaldatakse see valesti
Audil seda eriti ei tunnegi, kui süüde õige.
aju kaitsme läbikärssamiseks piisab veest mõnes pistikus

5012869 Toomas
Truumu Diagnostika OÜ
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.04 20:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
Ära selle asjaga küll sekunditki viivita. Muidu on foorumisse oodata üsna tavapärast teemat: kas 1,9 mootoril saavad klapid- kolvid omavahel kokku või mitte? Ei taha hirmutada, kuid minu praktikas on millegipärast enamustel kordadel rihmad purunenud käivitamisel.

Spreedsteri Hannes ütles et saavad küll kokku, seega ma ei küsi siit seda ;)

Endine "insche"
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]