simpsik
huviline
Registreerunud 06.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.05.10 15:31
|
|
|
audi 100
Alustaks siis sellega, et auto on audi 100 2.3 98kw 91.a .
Mure järgmine, et auto vahest sureb välja sõidu ajal, mitte väga tihti. Ning kui olen natuke pikemalt sõitnud, siis peale seda ei lähe enam tööle
pikemat aega.. nii umbes pool tundi. Hallianduris asi ei saa olla kuna säde on olemas.
Kas asi võib olla bensupumbas? Et mingi klapp seal vigane näiteks. Kui jah, siis peaksin ilmselt täiesti uue bensupumba ostma? Või on kellelgi veel
öelda, mis võib viga olla.
Ette tänades!
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
|
postitati 06.05.10 15:35
|
|
|
Eks võib palju asju olla, aga äkki (muuhulgas ka) pihustid? Kui pihustid ei pea, siis lasevad seistes kütust silidrisse ja seetõttu soojalt halb
käivitumine. Poole tunniga jahtub mootor piisavalt maha ja siis läheb rikka seguga ilusti tööle.
|
|
|
|
simpsik
huviline
Registreerunud 06.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.05.10 16:29
|
|
|
Kuna ma olen suhteliselt võhik, siis kas palun saad mulle seletada või pilte anda kus mis asub, et mul endal lihtsam oleks.
Samas on veel teine mure ka. Nimelt summutist tuleb palju tossu ja tilgub, toss on selline valge, tavaline. Olen kuulnud, et plokikaane tihendi
vahetus võib aidata. Või kas?
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
|
postitati 06.05.10 18:03
|
|
|
Kas jahutusvedeliku kaob?
|
|
|
|
|
|
simpsik
huviline
Registreerunud 06.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.05.10 20:31
|
|
|
pisut kaob ikka.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
|
postitati 07.05.10 18:04
|
|
|
Kui kaanetihend arvad olevat siis anna korralikult minna,käigud lõppuni. kas lööb korralimku auru sumpsist välja või keema läheb. Pihustitega tuleb
kah poolsoojalt auru ja soojalt käivitub pikalt-küttekulu kah suurem.palju kulu on,kas oled jälginud.Kui suht võhik asjas siis soovitan kuskile
targema juurde minna,mitte küla seppade!!!Ja siis saaksid kõrvalt õppida kuidas asi käib!
|
|
|
|
dub1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: AV6
|
|
postitati 24.04.12 15:10
|
|
|
Ei Hakka uut teemat tegema..
Aga mul mure selline,et kui auto seisab tund või kaks, siis läheb pikalt käima. Aga kui mootor soe siis läheb ilusti. milles siis viga võib olla? Sai
vahetatud bensupump aga ikka sama moodi... Omale tundub,et bensiin vajub tagasi paaki. kuna kui mitu korda lasta süütega pumbal töötada, siis läheb
ilusti käima.
Seal paagi juures on mingi vaakum toru??!?!?!, kui pumpa vahetasin siis sealt tuli õhk välja susinal, kui selle vaakum vooliku lahti võtsin.
|
|
|
|
dub1
Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.04.12 07:50
|
|
|
Ei oska keegi midagi öelda jah?
|
|
|
|
martin333
huviline
Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8
|
|
postitati 28.04.12 20:36
|
|
|
Kui pikalt ta siis külmalt käivitub? Muide reeglina soe mootor lähebki paremini tööle.
|
|
|
|
dub1
Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.04.12 08:15
|
|
|
3-4 korda peab laskma enne surve üles ja siis ka 5 sec umbes käivitamist ja siis ka kohe ei hakka kõik silindrid tööle
|
|
|
|