888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 05.04.10 14:22
|
|
|
Audi V8 tehase signa jamab
Jama siis selline, et üheltmaalt järsku läks juhiukse lukuava kuumaks(ehk siis lühis), võtsin juhtmed sealt ukse seest mis luku juurde lähevad lahti
ja nüüd ei taha peale auto väljasuretamist enam käivituda. Oleks nagu immo peal. Korraks siis aku juhe maha ning toimib jälle kuni järgmise korrani.
Selline jama oli ka ennem luku lühist.
Tahaks siis teada, kuidas ma saaks sellest tehase signast lahti või mis ma pean seal ukse seest lühistama, et normaalselt autot käivitada saaks?
Sõitsid saanid-Sõitsid reed A Quattro sõidab ikka veel 
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 05.04.10 16:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 888
Jama siis selline, et üheltmaalt järsku läks juhiukse lukuava kuumaks(ehk siis lühis), võtsin juhtmed sealt ukse seest mis luku juurde lähevad lahti
ja nüüd ei taha peale auto väljasuretamist enam käivituda. Oleks nagu immo peal. Korraks siis aku juhe maha ning toimib jälle kuni järgmise korrani.
Selline jama oli ka ennem luku lühist.
Tahaks siis teada, kuidas ma saaks sellest tehase signast lahti või mis ma pean seal ukse seest lühistama, et normaalselt autot käivitada saaks?
|
Lukk läks kuumaks sellepärast, et seal on soojendus! Arvatavasti oli lingiga seotud lüliti vastavasse asendisse kinni jäänud. Endalgi kunagi selline
jama olnud. Käivitumist see küll ei tohiks mõjutada.
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 06.04.10 14:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 888
Aga kui see luku jama pihta hakkas imes ka see aku tühjaks. Ja kas on mingi aju selle signa jaoks? Pasun küll hakkab seal pagasnikus tööle kuid miski
peaks ju seda kremplit juhtima?
Ahjaa muide niisugune asi on ka, et kui mootor korraks välja suretada ja lähed keerad ukse lukku ja siis uuesti lahti saab jälle ilusasti
käivitada
Ühesõnaga, kas siis tõesti on asi lukus? |
Signat juhib pruun/kollase triibuga ja pruun/rohelise triibuga juhe luku juures. Kui sinna "maa" peale lasta, siis üks nendest paneb signa peale,
teine võtab maha.
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|