Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: abi vaja soojendusega (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1120)
timps
huviline

Registreerunud 15.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.10 11:16 Tsiteeri
abi vaja soojendusega

Panen auto käima, panen soojenduse sisse, panen umbes 24 C jne, siis panen võimsuse umbes 3 peale, aga siis hakkab võimsust ise juurde viskama, kui tähele ei pane, siis vahest läheb põhjagi, vahest võimsus läheb alla ise ka, milles probleem?

Audi A4 1.9 TDI 1997 aasta

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 28.03.10 11:33 Tsiteeri

Kui soovitud temperatuur paika seada, siis selle saavutamiseks hakkabki kliima-automaadi puhul auto ise sobivat rezhiimi seadma - paarikümnekraadises pakases ei ole samapalju plusse kohe kusagilt võtta, siis auto ka lihtsalt külma õhku jõuliselt mööda tuba ringi ei aja. Saab jahutusvedelik aga vähe temperatuuri juurde, siis puhub seda sooja ka kangemini tuppa. Kui aga soovitud 20 sooja on juba toas, siis pole jälle vaja enam usinasti juurde uhada, keerab puhureid maha.
Kaheksal olen sedasi täheldanud.

Edit: Ma ei räägi automaatsest rezhiimist, vaid kliima-automaadist (climate control). Tsoonide arvust sõltumata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 28.03.10 13:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Kui soovitud temperatuur paika seada, siis selle saavutamiseks hakkabki kliima-automaadi puhul auto ise sobivat rezhiimi seadma...

Kaheksal olen sedasi täheldanud.

Ei pea selleks automaatsel reziimil olema.
Enda masinal temp. paigutatud 22.5 kraadi (automaat reziim väljas, selleasemel on suunatud üles, keskele ja alla) ja kui on saavutatud x jah.vedeliku temperatuur, siis hakkab ka puhur ennast vaikselt pöördesse ajama ja tundub, et pöörete kiiruse vajalikust arvestab lisaks veel välistemperatuurist, ehk siis kliimaplokk vötab oma andmed nii mootori/jah.vedeliku- kui ka välisöhu temperatuuri "arvutuste" pöhjal.
Soojemate ilmadega ja soojema salongi temperatuuriga ( näiteks päikese käes soojaks köetud ) puhur ennast teinekord üle 3 kriipsu ei ajagi, viludamasse kohta jöudes hakkab ka puhur ennast taaskord pöördesse ajama.
Sedasi olen mina täheldanud seda nii eelmisel, kui ka praegusel A4-l.

A8 vöibolla on teised töövötted, kuna seal tegu vast 2 tsooni kliimaga, kui see muidugi midagi muudab.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.0% - SQL: 71.0%]