Lehekülgi: 1 2 |
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 28.03.10 19:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivipallur
Selle raha eest uuemaid? Kuits, mida sa silmas pead?
|
...kuid mitte Audi märki kandvaid isendeid, mis omaksid diislit ja nelikvedu . |
Jah, selles osas ma täpsustusi tahtsingi, sest nagu mainisin isegi kuni 80k hinnaklassis on nelikveolised diiselmootoriga sõiduautod kas Audid või
Volkswagenid ja need ei ole oluliselt uuemad kui kõnealune 98' aasta masin. Veel enam - neist vaid 2 olid torseniga 1.9TDI-d, ülejäänud torseniga
autod olid kõik 2.5 V6 TDI-d.
Milline on see imeline teine autotootja, mis pakub samas hinnaklassis uuemat diiselmootoriga nelikveolist sõiduautot? Isegi bensiinimootoriga
samavanuseid nelikveolisi sõiduautosid, mis poleks VAG-i toodang, on vaid käputäis, neistki pooled "kaheldava" nelikveoga...
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 28.03.10 20:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tsitaat: | jah, AFB. kuid, kui kohe peale ostu vahetada nukkvõllid ära, kalliks võiks see minna? |
Arvestades, et komplekt ise juba maksab 20k ning sinna tuleb lisaks töö, ei ole sel mingit mõtet. Miks sa nii kinni antud mootoris oled?
|
Paistab, et targem oleks tõesti ümber orienteeruda! Põhjus,miks ma nii kinni tolles konkreetses autos olen, et sellel on nelivedu, manuaalkast ja
sedaankere. Universaale leiaks küll, kuid ei paku pinget. Kahjuks rahalised ressursid ei võimalda uuemat ja kallimat, liisinguga võtta ei soovi.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 28.03.10 21:21
|
|
|
Audihooldus pakub komplekti 20192.- hinnaga (Komplekt sisaldab kõike vajalikku (4 nukkvõlli, nookurid, hüdrotõukurid, seibid jne). Tegemist on
kvaliteetse Saksa toodanguga. Garantii 1 aasta!!! )
Äkki on kinnisidee tingitud sellest, et masinat tahetakse järelmaksuga soetada, mida esimeses postis välja toodud automüügi puhul ka teha lubatakse?
|
Loodetavasti mitte, kuna tolle järelmaksu % on 20% aastas, mis on kirves.
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.10 21:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Audihooldus pakub komplekti 20192.- hinnaga (Komplekt sisaldab kõike vajalikku (4 nukkvõlli, nookurid, hüdrotõukurid, seibid jne). Tegemist on
kvaliteetse Saksa toodanguga. Garantii 1 aasta!!! )
Äkki on kinnisidee tingitud sellest, et masinat tahetakse järelmaksuga soetada, mida esimeses postis välja toodud automüügi puhul ka teha lubatakse?
|
Loodetavasti mitte, kuna tolle järelmaksu % on 20% aastas, mis on kirves. |
Kohe kindlasti ei meelita seda autot ostma liisinguvõimalus. Raha on selle tarvis täiesti olemas, isegi veidi rohkem. Ostma meelitab nelivedu ja
manuaalkast ning sedaankere. Olen kuulnud, et 2,5 pidavat hea mootor olema, aga see mis siia kirja pandud on, paneb ringi mõtlema, et ega ikka ei ole
küll! 1,9TDI ei leia ju nelikveo ja SEDAAN kerega. Kui universaali kasuks juba peab otsustama, siis ostaksin ennem 525TDS-i
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.10 22:42
|
|
|
Minu poolt võib teema lõppenuks kuulutada! Sain tead, et sellisest autost tasub eemale hoida ning millist muud mootorit eelistada. Leidsin ka juba
sobivad kandidaadid! Suur tänu kõigile, kes lahkesti olid nõus informatsiooni jagama
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|