Probleem jagaja või ajuga
Nimelt,mu auto ei töödanud korralikult.Kohapeal käies suri täiesti suvalisel hetkel välja ja ei läinud korralikult pöördesse,nö nõkutas kui gaasi
lisada.Selle probleemi lahendamiseks võtsin maha oma audi 80 b4 "aju",enne eemaldasin auto akul + klemmi..Küsiksin siinkohal,et kas aju teeb nö
restardi kui ta on teatud aja maas?Eile panin aju tagasi ja klemmi külge,masin töötas väga ilusti ja probleeme ei olnud.Täna olin sunnitud taas aju
pistiku tagant eemaldama,et aju tagasi oma algsesse asendisse panna.Soovitati mul igaksjuhuks puhastada jagajat(eemaldasin 2 klambrit äärtest ja
puhastasin kuiva lapiga jagaja klemme(nende peal oli mingi metalli sodi vms,ühel lihvisin selle käigus osa sellest metallist maha)Siinkohal küsiksin
siis,et kas on võimalik,et see mõjutab auto käima minekut?Või võib viga olla ajus?Sest pärast neid tegevusi ei saanud autot enam käima,käijas
tühjalt.Olen auto kohapealt üsna ullike,loodan et keegi oskab mingit viga pakkuda.Igasugune mõte antud teemakohta on väga teretulnud ja oodatud,sest
nv on autot väga vaja.
|