Lehekülgi: 1 2 3 4 |
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 27.06.10 08:12
|
|
|
Huvitavad kohad, kus nii läbi lastakse, et juudijõulupuu kohta isegi ei küsita midagi. Tartus näiteks, kus ma käisin viimati, Kapautos, vaadati küll
kõik tuled ja viled väga hoolikalt üle. Isegi mainiti ära, et paar pirni on kelladeblokis tuhmid või kustunud, et veana need kirja ei lähe, a vaheta
ära, endal mugavam ja ilusam ka
Üldiselt see ülevaataja, kes vilkuva ABS v airbagi tulega ülevaatuselt läbi laseb, peaks tohlaka vastu kõrvu saama ja uue töökoha.
|
|
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
postitati 27.06.10 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Huvitavad kohad, kus nii läbi lastakse, et juudijõulupuu kohta isegi ei küsita midagi. Tartus näiteks, kus ma käisin viimati, Kapautos, vaadati küll
kõik tuled ja viled väga hoolikalt üle. Isegi mainiti ära, et paar pirni on kelladeblokis tuhmid või kustunud, et veana need kirja ei lähe, a vaheta
Üldiselt see ülevaataja, kes vilkuva ABS v airbagi tulega ülevaatuselt läbi laseb, peaks tohlaka vastu kõrvu saama ja uue töökoha. |
Kas sa ise võtaksid sellise tööle?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 27.06.10 09:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ahartsi
Üldiselt see ülevaataja, kes vilkuva ABS v airbagi tulega ülevaatuselt läbi laseb, peaks tohlaka vastu kõrvu saama ja uue töökoha. |
Kas sa ise võtaksid sellise tööle? |
Kindlasti mitte. Ma ei mõtle uue töökoha all just ülevaatuspunkti vms. Pigem midagi sellist, kus vähem vastutada ja otsustada on.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 27.06.10 20:14
|
|
|
Üldiselt see ülevaataja, kes vilkuva ABS v airbagi tulega ülevaatuselt läbi laseb, peaks tohlaka vastu kõrvu saama ja uue töökoha.
|
See eesti ülevaatus on üleüldse üks perverssus ruudus, pööratakse mingi megatähelepanu mitteolulisele ja oluline samas jääb tähelepanuta. Seetõttu ma
saan täiesti aru nendest kodanikest, kes "mitteametlikult" ülevaatust teevad.
ABS või bag'i tuli kindlasti ei peaks olema põhjused ülevaatusel nokkimiseks. Pigem võiks tähelepanu pöörata ntx piduritele vmt ohtlikele vigadele.
Näiteks- täiesti lõpuni, metallini kulunud piduriklotsidega auto saab eesti reeglite kohaselt igati ametlikult ülevaatuselt läbi, ühe mittepõleva
(piduri)tulega auto aga mitte.
Abs'i ntx olen isegi korduvalt tahtnud välja lülitada (osadel autodel on see ka nupust võimalik) seetõttu, et ta teatud tingimustes
vägaoluliselt pikendab pidurdusteekonda.
Bag'iga täpselt sama lugu, välja lülitada saab seda vaid kaabli ja vastava tarkvara abil, väljalülitatud olekus paraku tuli alati põleb. Minul ongi
see väljalülitamine jäänud tegemata seoses asja keerukusega ja turvatool seetõttu tagaistmel.
Seega ju igati tore kui on ka mõistlikke ülevaatajaid ja loodan, et uus töökoht on neil ikka ülevaatuspunktis ja minu elukohale võimalikult
lähedal. Kahju samas, et leidub üldise bürokratismi ja idiotismi
pooldajaid a eks mõtlemisvõimetuid kodanikke on ju ka tarvis, muidu lähebki elu igavaks.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
MartT
klubiliige
Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,8Q
|
postitati 21.07.10 06:32
|
|
|
Ülevaatus masinal olemas aga küsin, et kuhu 1991 a Audi 100 sedaankerega tulekusuti kinnitada. On olemas 1kg ja 2kg.
1kg oleks mõtekas ainult salongi panna aga katsetan ühte ja teistpidi kuid igalepoole jääks ette ja ilmselt ei hakkagi seda kuskile panema.
2kg paneks taha pagaasnikusse, tagumiste istmete taha seina külge aga sealt liiga kauge vb kätte saada kui kiirelt vaja peaks olema. Samas ei jää ta
ette kui pagaasnikusse vaja ühtteist panna. Äkki mõni sedaani omanik jagab oma kogemusi, kuhu ta kustuti kinnitanud?
Millega kinnitada üldse mingi raam oli kustutiga kaasas, millel 2 auku. Kruvidega päris suvaliselt ei tahaks kinni laskma hakata. On mingit muud
varianti, millega 2kg kustuti kinni panna, et sõidu aega ei kukuks?
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 21.07.10 07:03
|
|
|
C3 kerel oli 1kg kinnitus juhi jalgade juures, istme esiosa juures.
|
|
|
MartT
klubiliige
Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,8Q
|
postitati 21.07.10 07:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sileem11
C3 kerel oli 1kg kinnitus juhi jalgade juures, istme esiosa juures. |
C4 kere on mul.
Istme esiosa vaadates, ei paista esimese hooga küll mingit kohta kuhu kinnitada saaks.
Eks õhtul uurin seda istme asja veel sest päris hea oleks kui istme külge saaks panna kuidagi.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 21.07.10 07:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartT
2kg paneks taha pagaasnikusse, tagumiste istmete taha seina külge aga sealt liiga kauge vb kätte saada kui kiirelt vaja peaks olema. Samas ei jää ta
ette kui pagaasnikusse vaja ühtteist panna. Äkki mõni sedaani omanik jagab oma kogemusi, kuhu ta kustuti kinnitanud? |
Pagasiruumi lakke äkki hoopis kruvidega? Alati kättesaadav, isegi kui muu osa ääreni kola täis on.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.10 08:38
|
|
|
Kas on mingeid hinna erinevusi ja kust saab Tartus kustutile kleepsu peale?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|