Lehekülgi: 1 2 |
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6 2.6 110kw/ audi S6 4.2 manuaal
|
postitati 18.03.10 20:24
|
|
|
Nii tõin auto koju ja ilmnesid veel mingid vead! Miskipärast Abs ja Esp tuli põleb ja spidomeeter ei tööta Mismoodi selline asi on võimalik põhjustada
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 18.03.10 20:41
|
|
|
Rattaid eemaldades riivati ABS andureid ja rikuti?
Kui spidomeeter töötab ABS-i andurite pealt, siis seletab see ka spidomeetri mittetoimimise.
|
|
|
magu
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro C3 D11 C6
|
postitati 18.03.10 20:46
|
|
|
Erineva mõõduga rattad ajavad elektroonika lolliks.
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.10 20:58
|
|
|
Aga kui erinevad rattad ajavad elektroonika lolliks, siis peaks ju kohapeal seistes Abs-i tuli kustuma? Hoian aku otsa öö jooksul maas äkki kustub ja
kui ei kustu siis vist Abs-i andur kuskil. Ja ei kujuta ette mismoodi ma seda nüüd kindlustusele seletan
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.10 21:06
|
|
|
Mis selts sul on? Kas sul on nendega halvad kogemused?
Oman kahe seltsiga kogemust (Gjensidige, BTA) ning mitte kunagi ei olnud mul mingeid probleeme kahjude hüvitamisega.
Kõik tehti konkreetselt ja kiiresti ning väga hea suhtumisega. Miks sa kardad seda kindlustust?
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.10 21:12
|
|
|
Mul on Swedbank varakindlustus. Kuna pole kindlustusega asju ajanud siis koguaeg mõtted peas kuidas ma nüüd seda jälle tõestan JNE.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.10 21:22
|
|
|
Võta tuurid maha ja rahune.
Ei ole midagi hullu selle kindlustusega. Kõige tähtsam on, et kohe, kui asi juhtub, siis teatad sellest ja näitad ette kindlustusele asja.
Kas autot juba näitasid neile? Kui ei ole näidanud, siis mine ja kohe esimesel võimalusel näita ette, mis su autoga tehtud on. Maini ka seda ABS-i
jama. Kindlustus maksab sulle ka selle paranduse ja diagnosti kinni, kui seal peaks midagi katki olema.
Ära muretse, asi saab korda. Võta rahulikult ja ole väga õnnelik, et sul kasko on.
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 18.03.10 21:26
|
|
|
Otsi mehaanilist vigastust andurilt või kaablilt. Igaks juhuks kontrolli ka need kohad üle kuhu tellised topiti. Võimalik, et seal piduri või kütuse
torustik ka viga saanud.
Siis lähed kindlustusse ja räägid oma jutu ära, et sellised vead ilmnesid kui sõitma hakkasid. Kui leidsid midagi siis näita ette.
Tehakse lisa kalkull ja rahu majas. Pead ise rahulik ja järjekindel olema.
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.10 09:34
|
|
|
Jummala tore kuna stanged jäid kraapsudetta siis neid isegi ei hajutata ühte pärast nagu sebra kirju. Pean vist ise juurde maksma, et vähemalt hajutus
tehtaks
|
|
|
kopu11
huviline
Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6(C5), 4,2 quattro
|
postitati 21.03.10 09:52
|
|
|
Mis pabistad, kui kirju on pärast siis lähed lihtsalt kindlustusse ja näitad et näete, saast on, tehke korda. Sina plekid kindlustusele pappi ja kahju
kannatamise puhul on sul ka õigus nõuda et kindlustus teeks su auto samaväärsesse korda mis ta enne kahju kannatamist oli.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.10 14:17
|
|
|
Nii asi nüüd nii kaugel, et läheb auto töösse. Kuid ikka oleks vaja vähemalt 16`ühte ratast või paljast velgegi umbes 2-3 nädalaks, et saaks autot
teeninduses liigutada. Äkki kellegil foorumis oleks pakkuda Märjamaa lähiümbruses või sõidab keegi mööda pärnu mnt siit mööda?
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 25.03.10 14:25
|
|
|
No ma ei tea, kui ostetakse mingisugust teenust ja makstakse selle eest (kindlustus antud juhul), miks siis peaks ise igasugu asju sebima ja muretsema
pidevalt? Omavastutuse pead ju nagunii kinni taguma? Selle eest, et auto teenindusse viidaks ja seal korda tehtaks on ju juba makstud?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.10 14:29
|
|
|
Kuna auto asub teenindusest 10km kaugusel siis kindlustus ei näe mõtet treilat saata ja isegi treilaga on ikka 4 ratast vaja! Kindlustus saatis
garantiikirja firmasse juba ära nii, et nüüd jääb üle vaid oodata kuid jah velje peaks leima!
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.10 11:16
|
|
|
Nii tänaseks on siis auto juba kuuaega käes, kuid oma lahkus maksab kätte! Olin ikkagi replicatega nõus, kuna orig oleks veel 1,5 kuud aega läinud ja
mul oli autot kiirelt vaja. Tänaseks selgund, et oleks pidanud ikka orig nõudma ja värvimist kah kusagilt mujalt. Ukse liistud irvitavad ja palju
probleeme veel. Ja siis veel kindlustus räägib et pretensioonikas klient. Ajab ikka vihale küll. Nii et tulevikus olge targemad ja nõudke kõike
milleks teil õigus on. Mina plaanin nüüd kindlustus seltsi vahetada, kuna pidev peedistamine ajab närvi. Kõike pead ise ajama ja organiseerima. Kui
oled kohe nõus kõigega siis tõmmatakse kottpähe ja ole õnnelik . Kui ma
poleks lõpus kisa tõstma hakanud poleks vahetatud ei tulesid mis olid kraabitud ega ABS-i andurit mis enne toimis. Samas kust leida parem selts kui
swed ei teagi . Samas veel mainiti et tekitab kahtlust see, et olin
replicatega nõus. Umbes antakse mõista, et tegid ikka ise . Krt tuleb
vana vaz osta ja rahu majas. Keegi ei puudu ja midagi varastada kah ei ole
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|