Lehekülgi: 1 2 3 |
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 15.03.11 17:23
|
|
|
Pealinnast eemal, Kunda.
Sissesöit, ehk linna piirilt hakkab vaikselt pisikeste augukeste maailm pihta, ringtee ning tsemenditehase poolne tee jupike vötab Tallinna möötmeid,
samas aga suund Estonian Cell tehase poole... mina pidin pimedas peaaegu rattad sinna aukudesse jätma, sest sügavus kohati poole söiduauto rattani.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 15.03.11 21:08
|
|
|
Kadaka tee lõpus kus on autoplatsid, Kannu kõrts jms on lausa ulmelised teeolud. Kui linna poolt tulla ja suunduda Laagri poole, siis alates Akadeemia
tee ristist ( Säästumarket ) kuni autoplatside kurvini ( enne mäest üles sõitmist ) on teeolud väga halvad. Täna oli keegi sinna lisaks paigaldatud ka
hulganisti liiklusmärke, mis hoiatavad autojuhte noolega löökaugu eest. Mõni auk on kohati väga sügav ja terava äärega ning kui seal liiklus tihe,
siis on väga raske seal laveerida.
Iga-aastane probleem, varsti panevad vist taaskord vähe paranduseks katet peale ja käib ka.
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 15.03.11 21:28
|
|
|
Meil on ka siin üks huvitav mulk. Õigemini - lohk. Mingi pool km enne Värska silti. Mõne kuu jooksul on nüüd nii ära vajunud, et kui enne sai C4
quattroga läbisõidetud 100km/ ning ei saanud suurt aru - samas kui A4 kergitas pauguga rattad õhku -, siis nüüd on nii, et sõites sellesama C4
quattroga kiirusel 70km/h, käib pea laes ära. Helistasin aasta alguses ka maanteeametisse, et pangu märgidki üles, palju võõraid inimesi käib
siinkandis, mõni lõhub veel auto ära. Ei huvita kedagi. Tee remontimist pole vist mõtet paluda Karisilla-Värska sirget tasub sõita vasakul pool, kui tahad, et auto terveks jääks.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
maido123
huviline
Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A8 3,7 2002a quattro
|
postitati 17.03.11 16:26
|
|
|
No viljandist ei oska midagi konkreetset välja tuua, selline tunne, et koos lumega läheb ka teekate. Ulme noh
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 23.03.11 10:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maido123
No viljandist ei oska midagi konkreetset välja tuua, selline tunne, et koos lumega läheb ka teekate. Ulme noh |
Samad sõnad käivad ka Valga kohta. Raske mingit kohta esile tuua. Panen
kunagi siia mõned pildid ka Valga teedest. Kui ma ei teaks, et sealt peab minema autotee siis ma ei usks elus, et see peaks mingigi pinnatud tee
olemas. Näiteks pikas tänavas üle 20km/h sõita ei saa. Ja ega kesklinn, Tartu tn. ning raudtee ülesõidukoht targemad pole. See on ulme, mis seal
toimub Oleks ajas nagu 100aastat tagasi läinud.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 23.03.11 10:14
|
|
|
Praeguste sulailmadega on terve Jõhvi linn üks suur löökauk Viadukt on
nagu slaalomirada... Kohtla-Järve on veel kehvemas seisus...Kahju hakkab autost lausa. Jõhvi Säästumarketi esine parkla on umbes samasuguseid auke
täis nagu siin Ultra poolt pandud videos, aga õnneks ise tänu quattrole veel kinni pole jäänud sinna. Küll aga sai eile sõbra BMW-d välja sikutatud
ühest sellisest august.
|
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 23.03.11 14:26
|
|
|
Pärnus soovitan soojalt vältida Ehitajate teed. Kõik see teedeehitus seal ja raskeliiklus on pooleliolevale tööle väga rängalt mõjunud ning mina
isiklikult hoidun sellest teest.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
TriKa3
huviline
Registreerunud 20.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1.8 '00
|
postitati 26.03.11 14:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rkrimm
Pärnus soovitan soojalt vältida Ehitajate teed. Kõik see teedeehitus seal ja raskeliiklus on pooleliolevale tööle väga rängalt mõjunud ning mina
isiklikult hoidun sellest teest. |
Ise sain seda mõnu tunda, autost hakkas väga kahju
Ja Pärnust väljasõidul Ikla poole suutsin ka ühest kohutavast august läbi sõita, ei osanud arvatagi, et seal selline auk haigutab. Seekord mul vedas,
hoitatuseks teistele!
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
postitati 26.03.11 14:31
|
|
|
Ma ise ei julge enam eriti jõhvi linna vahel liikuda kuna viimasel sõidul üle viadukti mõtlesin et kaotan ratta. Samas umbes nädal tagasi murdus jõhvi
linnas ühel Audi 80-nel roolivarras või roolivarda ots, täpselt ei mäleta kumb. Sõitis paha aimamatult läbi augu mille sügavus ei vastanud ootustele.
Kuigi suvel on minu arust Sillamäe linna teed paremad kui Jõhvis siis hetkel erilist vahet pole. Sillamäe Konsumi juurde viiv tee oli viimati ka
täidetud sügavate aukudega.
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 26.03.11 14:47
|
|
|
Päev pärast mu postitust ( ehk siis 16.03.2011 ) oli Kadaka teel olukord juba parem, paistab et nad on vastu ööd käinud teed parandamas ja auke kinni
katnud.
|
|
|
heix75
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C4 '95 2.6 V6 ABC 110kW autom.
|
postitati 26.03.11 21:32
|
|
|
http://www.kraater.eu
Kaardistage ka siin teemas leiduvad ohud
Ükspäev kui oma maja juures järjekordselt auku sõitsin sain sellest inspiratsiooni
Ideed lehekülje parandamiseks on igati teretulnud.
|
|
|
avanti
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2,8 Avant Q (müüdud)
|
postitati 27.03.11 15:59
|
|
|
Täiendaks seda kraater... kaarti ent ma ei viitsi sisse logida. Tuisust Rahumäele keerates on ka löökaugud-küll üksjagu väiksemad kui Tuisusse
keerates. Info ehk selleks, et vihmaga on nad petlikult veega täidetud. Kui veel selle kandi infot, siis Tammsaarest Tondi Selverisse keerates võib
vist ka maasturiga põhja peale jääda. Päris suur ja sügav auk on seal.
Ja mõni pluss ka-Tondi tn Audentese juures oleva ringi eel suunaga linna poole olevad augud lapiti suure hoolega ära. Ehk siis freesiti ja puha ning
välja nägi nagu päris.
Head roolimist!
Ago
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.11 14:56
|
|
|
Peab hakkama uut koduteed leiutama. Tulika tänavat pidi Paldiski maantee poole sõita enam süda ei luba. Tänase seisuga on pilt veelgi karmimaks
muutunud. Odavam on vist kuskil tiba kauem passida ja valutumalt kodu jõuda.
XZN M16
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 18.04.11 15:45
|
|
|
Kui see kaart peaks ükskord valmis saama, siis nende plagude alt kaarti ennast näha ei jää.
Võru linna peale võiks ka keegi ühe suure lipu paigutada.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |