Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi


Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Koduõlu (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2369)
Demis
huviline

Avatar


Registreerunud 26.09.02
Asukoht: Tallinn
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 14.07.04 09:12 Tsiteeri
Koduõlu



Panin oma esimese koduõlle käima. See on siis retsepti järgi mis on maltoosa pudeli tagaküljel.

Ehk on kellelgi miskit huvitavamat retsepti välja pakkuda?


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline



Registreerunud 09.10.02
Asukoht: Raplamaa
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 14.07.04 11:12 Tsiteeri


Mul onu teadis öelda et mida vähem suhkrut paned seda õigem õlu tuleb.. Muidugi ta käib ka kauem...
Suhkruga sa teed kiirelt kange õlle, mis teeb pea haigeks.. Nagu puskariõlu pidavat tulema vms :P Kunagi tahaks proovida teha nii nagu asi vanasti käis - korjad humalaid ja linnaseid jne :) Seda asja peab uurima...


Endine "insche"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A 90
huviline

Avatar


Registreerunud 20.03.03
Asukoht: Tallinn
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 14.07.04 11:42 Tsiteeri


Tsitaat:
Esialgne postitaja WarAngel
Panin oma esimese koduõlle käima. See on siis retsepti järgi mis on maltoosa pudeli tagaküljel.

Ehk on kellelgi miskit huvitavamat retsepti välja pakkuda?

Ise selle retseptiga 2 korda alt läinud. rohkem pole ka proovinud.


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige



Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal


postitati 14.07.04 12:16 Tsiteeri


Teinud päris mitu vaaditäit (40L) ja ka suht normaalse joodava asja saanud... kuid retsepti sain onu käest kes ise koduõlut teeb igal aastal suuremates kogustes ja ikka nii nagu peab linnased ja asjad... kuid seda retsepti enam kahjuks ei mäleta, viimane kogus sai tehtud juba miski 3-4a tagasi.
Soovitati mitmed korrad lasta vaadi sisse väike viinapuideli plasku et miski valemiga käib asi sellest läbi jne jne, kuid mina enda vaadi peal seda küll miskit moodi proovida ei saanud, sest pudel ei oleks ülevalt avast sissegi mahtunud ja eriti sellele tema töötamise protsessile ka pihta ei saanud.


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
A 90
huviline

Avatar


Registreerunud 20.03.03
Asukoht: Tallinn
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 14.07.04 12:22 Tsiteeri


seda viinapudeli trikki olen ise ka kuulnud, ei mäleta kas ka proovisime, saarte mehed räägivad, et siis pidavat hea kange tulema.:)


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige



Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal


postitati 14.07.04 12:24 Tsiteeri


Tsitaat:
Esialgne postitaja A 90
seda viinapudeli trikki olen ise ka kuulnud, ei mäleta kas ka proovisime, saarte mehed räägivad, et siis pidavat hea kange tulema.:)

See pidavat ikka korralik vikat tulema... suuremosa mehi üle kahe kannu sisse ei pidavat ajama :D


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raimo
huviline

Avatar


Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 14.07.04 13:39 Tsiteeri


üks praetud leiva viil


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
turbo
huviline

Avatar


Registreerunud 03.10.03
Asukoht: Stockholm
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 14.07.04 15:31 Tsiteeri


http://www.beerguide.ee/protsess.html
:)


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige



Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal


postitati 14.07.04 15:37 Tsiteeri


Tsitaat:
Esialgne postitaja turbo
http://www.beerguide.ee/protsess.html
:)

Hmm... tekib tunne et peaks ühe koguse vist jälle tegema :)


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige



Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal


postitati 14.07.04 15:41 Tsiteeri


tee jah :D


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
turbo
huviline

Avatar


Registreerunud 03.10.03
Asukoht: Stockholm
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 14.07.04 15:46 Tsiteeri


Tsitaat:
Esialgne postitaja ranz
Tsitaat:
Esialgne postitaja turbo
http://www.beerguide.ee/protsess.html
:)

Hmm... tekib tunne et peaks ühe koguse vist jälle tegema :)


Sa ära jama ranz, tead :D


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Avatar


Registreerunud 15.12.02
Asukoht: Tartu
Kasutaja on eemal


postitati 14.07.04 18:31 Tsiteeri


Ka ise saadud tehtud seda mõnusat mõdu omal ajal :D
Muide selle viinaanuma sisse panemisega on selline lugu, et asi täiega töötab!!! Proovitud! Panime väikese koorepurgi(mingi 200ml) suure 40L vaadi kohta vaikselt vaadi põhja(ei tohi välja lasta tulla sealt!) ja käib ära ja väga asjalik tuleb! Maitset ei jää viinuskist, kuid tsipa kangemaks teeb küll! Ja pärast kui vaat on tühi ja oled kuldsete kätega mees, siis saad veel koorepurgi põhjast ilusti kätte kah ja näed, mis sellest järgi on! :P


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline



Registreerunud 24.11.03
Asukoht: Põhja-Eesti
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 14.07.04 18:57 Tsiteeri


Kas see viinaga koorepurk peab olema hermeetiliselt kinni?
Muidu õlutit tehakse kahte moodi. Üks on see, et paned otsast käima ja hakkad ka teisest otsast kohe jooma. Sel juhul maitseb endale kõige rohkem nii, et suhkrut üldse ei pane, ainult maltoosat - nii ei tule praska maitset juurde. Samas, suhkur ajab seda kangemaks, kuid kuna õlu saab nagunii enne otsa, kui ta üldse valmis saaks :D, siis tegelikult teeb suhkur selle alguseotsa käimisega maitset isegi paremaks. 2 nädala pärast aga suhkruga tehtud õllet küll juua enam ei taha...
Teine variant on need poes müüdavad paketid, kus spets õllepärmid jm kõik kaasas. Need tuleb lasta käia lõpuni, ära villida, seista paar kuud keldris külmas ja alles siis juua: selline õlu ei tee kõhtu lahti, on täiesti läbipaistev ning ei jää maitses millegi poolest alla poeõlledele. Ei ole kindel, aga arvatavasti on neid saada ka Eestis, kuid ise need alati Soomest ostnud...


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
margus
huviline

Avatar


Registreerunud 15.12.02
Asukoht: Tartu
Kasutaja on eemal


postitati 14.07.04 19:16 Tsiteeri


Tsitaat:
Esialgne postitaja krss
Kas see viinaga koorepurk peab olema hermeetiliselt kinni?


Ei pea! Lihtsalt paned purgi ääreni täis ja lased vaikselt põhja enne kui vaadi kaane kinni keerad! Mida vähem loksutad, seda parem


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus


Mine lehekülje lõppu


XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.7% - SQL: 62.3%]