Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
postitati 21.02.03 07:11
|
|
|
kas keegi liigub ka USA vahet ?
Tere kaaskodanikud,
Mure siis järgmine. Vaatan endale mingit originaalsemat woofrit ja silma jäi Kicker Solobaric S15L7. Hind on USAs alla 300 taala ikka, kuid
selle eestisse saamisega on jube keerulised ja kallid lood. Mõtlesin küsida, et kas kellelgi on ees teekond USAsse või on keegi
äkki USAs ja sealtpoolt siia tulemas ? Oleks vaja leida inimene, kes selle ära tooks,sest postiga saatmine on selline kahtlane asi
üldse kui kasutada meetodit, et transat maksta ka jõuaks, kuid siiski jääb jube kalliks. Annaks kellegile 5k EEK, et woofri
ära tooks sealt. Online poodides on hind mõnes kohas kougni 269 USD. Vaja oleks 4OHM mudelit. Nii et kõik mis minu poolt pakutud
summa ning ostuhinna vahele jääb saab auväärt kodanik endale, kes selle ära saaks orgunnida. Nii et kui keegi on käpp,
siis andku endast märku.
Aferistidel pole mõtet vaeva näha
Pilt ka :
The replacement for displacement
|
|
|
|
Janek alias Karlsson
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Oli Audi B4
|
postitati 21.02.03 09:49
|
|
|
alp@tehnik.ee või alpman@tehnik.ee
tüüp asub USA-s ning tegeleb staffi eestisse saatmisega .. sr.org lehel ta ka võimalusi välja pakkus
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 23.02.03 16:27
|
|
|
www.netikuller.ee ehk abiks?
Seal selline mees nagu Mart (aka Hamza)
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.03 23:48
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kiireaudi
www.netikuller.ee ehk abiks?
Seal selline mees nagu Mart (aka Hamza) |
Uuri jah, mulle tõi ta kunagi digi fotokale mälu suht norm hinnaga aga kuna see asi natsa venis, siis ta jäi teene võlgu, ala
et järgmise asja toob kõva soodukaga
Kuna ma usun, et mul endal pole usas-t midagi vaja, siis võin talt selle teene sisse nõuda, kui oled huvitatud.
|
|
|
|
pri:t
huviline
Registreerunud 20.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: normull
|
postitati 24.02.03 21:18
|
|
|
Saksast peaks ka Kickerit saama. Otsi välja koht ümbruses Düsseldorf-Essen-Bochum-Dortmund ja ma arvan et saab tuua, kas hind muidugi
nii hea on kui USA-s ei tea. Tõin sõbrale eile fotoka Canon EOS 300 Eestiga tuli vahe 3000 EEK. (hinnavahe+tax lennujaamas tagasi)
|
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.03 13:13
|
|
|
Infoks siis niipalju, et sa saatsid selle maili eeldatavasti info@netikuller.ee ja sealt lajatatakse sulle mardi arvates paras kirves
Positiivne on see, et tal meie diil meeles ja ma saatsin talle ka tema palvel ise maili, nii et kui pakkumine käes, siis anna teada.
|
|
|
|