Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 ei reageeri gaasipedaalile? (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 980)
Inferno
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.10 16:17 Tsiteeri
A8 ei reageeri gaasipedaalile?

Vilkuv küünlamärk+epc+abs tuled, vahepeal laseb autoga sõita kuni ala 2000 rpmni , mingi hetk jääb 1100 rpm kanti mootor ainult käima. Viga tekkis üleeile täiesti ette hoiatamata.

1 Fault Found:
00777 - Accelerator Position Sensor (G79)
28-10 - Short to B+ - Intermittent <- mis see tähendab täpselt,loen,et teistel on signaalid olnud too high etc....

Mujalt foorumist proovisin ka otsida ja seal selline tekst..
The accelerator pedal connection is inside the car and not subject to exposure of wet, but could still be loose. It is not a sensor that can wear out as it has no internal contacts to wear out.

Täna lammutasin lahti ja viskasin asemele 98a audi a8 2,5td oma (mul sama mootor aga 99 ja uuem kere) . Temal aga on andurisse minev juhe 6 juhtmega, mul aga 5 juhtmega. Viga see ei lahendanud (samas seda viga mina ise maha võtta ei saa oma kaabliga ka) . Esindusest uurisin järgi ja kahjuks tundub,et minul olev jupp peaks olema 99-2003a aasta a8 oma. Ega kellegil ei vedele sellist ?

Lisaks mängivad ka pöörded aga see võib tulla sellest tühikäigu reguleerimisest vms,sest aku juhtmed olen paar korda maha võtnud.

edit: peaks vist elektroonika all olema tegelt....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Inferno
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.10 09:27 Tsiteeri

Lahenes iseenesest, teeninduses viga ei leitud. Samas auto oli siiski 2-3 päeva selle veaga , vahepeal tuli ise maha ka korra. sai sõita ala 7-8km ilma mingi veata. Kahtlane . :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]