Erkki-
huviline
Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 19:36
|
|
|
Põleb mootorielektroonika märgutuli. KIIRE!
Tere!
Asi siis selline, et täna lõi põlema mootorielektroonika märgutule. Kasutasin siin foorumi otsingut ja sain vasteks, et viga võib olla elektronsüütes,
heitgaasides, katalüsaatorites jpms. asjades. Üks kasutaja kirjutas, et tal oli süütepool ära olnud ja kadunud oli ka tõmme ja sees vibra. Samas enda
autol tõmme olemas ja ei saaks öelda, et süütepool ära. Või äkki hakkab minema siis?
Igatahes minu mõte on selles, et äkki oskab keegi midagi soovitada kontrollida. Lihtsad vead suudan ka ise sel masu ajal kõrvaldada. Kui ei, eks ma
toimetan ta siis kunagi diagnosti.
Lugup,
Erkki.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 27.01.10 19:45
|
|
|
No asi nagu selles ongi, et see üks tuli võib tähendada päris mitut viga. Selleks diagnostiga ongi mis loeb veakoodid ja saad teada mis viga on. Pole
väga mõtet siin neti teel leiutada ju. Paned kaabli külge ja asi selge, võtab 5 minutit aega.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 19:45
|
|
|
Isegi see kui kirjutaksid mis autoga tegu ei annaks asisemaid vastuseid.
Vigu võib olla sadu ja õigele veale aitavad jälile saada pädevad isikud pädevate aparaatidega ja seda ka alles siis kui nad autoga tegeleda saavad
|
|
|
|
Erkki-
huviline
Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 19:57
|
|
|
Ai jah, maru kiire tegutsemise käigus unustasin mainida kõige tähtsama:
A6, 2002, 125 kW, V6, quattro.
Kuna auto hetkel Viljandis ja ise Otepääl, siis natukene peale netis soramist leidsin ühe Viljandi firma, mis tegeleb auto diagnostikaga jms. (Autec
Diagnostika OÜ) Eks pöördun homme nende poole!
|
|
|
rakkim
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4e
|
postitati 27.01.10 20:30
|
|
|
Mul just äsja oli samasugune olukord. Võib olla õhulugejast kuni lamdani . Mul 8 silindrist 1 ei töötanud - viga oli rikkis süütepool... 
|
|
|
Erkki-
huviline
Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rakkim
Mul just äsja oli samasugune olukord. Võib olla õhulugejast kuni lamdani . Mul 8 silindrist 1 ei töötanud - viga oli rikkis süütepool... |
Oli sul tunda ka, et üks silinder tagant ära?
|
|
|
rakkim
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4e
|
postitati 27.01.10 20:53
|
|
|
no selles suhtes ikka sain aru, et väristas madalatel pööretel (1800-2000rpm)ja puudus nö. harmoonia . Kõrvaga kuulates siis oli selline tirin sees
vaikselt.. Kiirendusel eriti aru ei saanud kõrgematel pööretel. Aga kui juhtme taha paned, näitab ära kohe kus kalab..
|
|
|
Erkki-
huviline
Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rakkim
no selles suhtes ikka sain aru, et väristas madalatel pööretel (1800-2000rpm)ja puudus nö. harmoonia . Kõrvaga kuulates siis oli selline tirin sees
vaikselt.. Kiirendusel eriti aru ei saanud kõrgematel pööretel. Aga kui juhtme taha paned, näitab ära kohe kus kalab.. |
Selge, süütepooli ma välistaks ise ka, sest olen 520i peal tunda saanud süütepooli surma, alguses ehmatas ikka päris ära.
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6 2.6 110kw/ audi S6 4.2 manuaal
|
postitati 29.01.10 18:25
|
|
|
kui süütepool on läbi, siis peaks see mootori tuli vilkuma mitte lihtsalt põlema! Vähemalt minu a4 oli nii. Autoks a4 3.0 162kw. Mulle tehti revalis
selgeks, et kui tõsisem viga siis hakkab vilkuma!
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.10 18:32
|
|
|
Aga mis peamine sellel 2,4 mootoril ei olegi neid süütepoole millest siin juttu on...
|
|
|
|