Risto!!
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.10 21:39
|
|
|
Käigukasti lukk vs uus immo.
kuulaks asjatundjate seletusi kumb on parem ja turvalisem kas käigukastilukk või teine immo peale panna.
ja mis hinna klassi nad jäävad. ise kaldun arvama et lukk parem aga see aint minu arvamus.
Või on veel midagi paremat ja turvalisemat?
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 23.01.10 21:41
|
|
|
Mõlemad on väga tõhusad . Aga kui tahetakse ära viia ,viiakse nagunii.Lukk on looma jaoks
|
|
|
Risto!!
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.10 21:46
|
|
|
Ega jah selles pole kahtlustki, et ära saab ikka viia. Aga kumma sa paneksid oma autole, kummaga on vargal rohkem tegemist ja pusimist. Immo saab
mingi seadmega ikka maha võtta aga lukku jaoks on vaja korpus ära võtta ja muukimis tööd teha jne. 
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 23.01.10 22:00
|
|
|
Selle kangi lukuga on nii, et külmasprei ja üks tugev haamri löök.
Muidugi seda nägin ma umbes 10a tagasi, kuidas pilbasteks lendas. Ehk nüüd juba parema kvaliteediga. Ilmselt leiutaks ise mingi elektriahela
katkestuse kuhugi. 
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 23.01.10 22:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laurz
Selle kangi lukuga on nii,et külmasprei ja üks tugev haamri löök Muidugi
seda nägin ma umbes 10a tagasi,kuidas pilbasteks lendas.Ehk nüüd juba parema kvaliteediga.Ilmselt leiutaks ise mingi elektriahela katkestuse
kuhugi |
Ise katkestus teha on jah kõige kindlam. Ära nüüd küsima hakka kuhu lüliti paigalda ja mida katkestada seda pead juba ise välja mõtlema.
|
|
|
marxis
huviline
Registreerunud 23.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7
|
postitati 23.01.10 22:45
|
|
|
Või katkestada kütuse pealevool, nagu minu autol eelmise omaniku poolt tehtud on. Kusagil on peidus üks pisike lüliti, võib teha ka kaugjuhtimisega,
et auto lihtsalt ei käivitu. Ainult vahel on mark, kui unustan uuesti sisse lülitada - jääb mulje, nagu auto ei käivituks kohe Ära sellise autoga keegi ei sõida.
oooo
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 24.01.10 09:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Risto!!
kuulaks asjatundjate seletusi kumb on parem ja turvalisem kas käigukastilukk või teine immo peale panna.
ja mis hinna klassi nad jäävad. ise kaldun arvama et lukk parem aga see aint minu arvamus.
Või on veel midagi paremat ja turvalisemat? |
Manuaalkasti puhul pole kk lukust suurt abi kuna sidurit kasutades saab auto vabalt ära vedada. Automaatkasti puhul saab immoga plokeerida nii
käigukasti (parking) kui mootori.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 24.01.10 11:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marxis
Või katkestada kütuse pealevool, nagu minu autol eelmise omaniku poolt tehtud on. Kusagil on peidus üks pisike lüliti, võib teha ka kaugjuhtimisega,
et auto lihtsalt ei käivitu. Ainult vahel on mark, kui unustan uuesti sisse lülitada - jääb mulje, nagu auto ei käivituks kohe Ära sellise autoga keegi ei sõida. |
Minuti ajaga tõmmatakse bensupumbale tagatulest otse vool peale ja nägemist! 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.10 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Minuti ajaga tõmmatakse bensupumbale tagatulest otse vool peale ja nägemist! |
Mis sa nii kaua teed?
Mida uuem auto, seda rohkem elektrit ja seda suurem valikuvõimalus, kuhu mingi katkestus panna
|
|
|
|