plash
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.10 18:28
|
|
|
Probleem salongi valgustusega A6 C5
Probleem on järgmine: Kui panen auto kinni signoga või lihtsalt võtmega siis autos hakkavad põlema mõned asjad ja nad põlevad kuni ma teen auto lahti
ja ma ei tea mis viga on, kui keegi teab milles viga on siis ootan teje pakkumist. Enne kõik töötas korralikult ja probleemi valgusega ei olnud. Nüüd
aga ma pean miinus ära võta et aku tühjaks ei jääks.
Põlema hakkavad punase valgusega need asjad mis näidatud pildil

|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 20.01.10 18:30
|
|
|
Kas need tuled ei peagi põlema mingid minutid. C4 jal el akna lülitites põleb mingi 10 minti peagu.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 20.01.10 18:40
|
|
|
Mul A6-l ka põlevad mingi aeg teatud vidinad ja siis kustub ära.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 20.01.10 18:51
|
|
|
Sinu pildil näidatul peaks neid tulukesi veel rohkem põlema,mingi aja mõõdudes peavad ära kustuma.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 20.01.10 18:51
|
|
|
Kuskil on siiski vast mingi kala, kuna kui auto pannakse valvesse vöi manuaalselt lukustatakse, peaksid tuled salongis siiski kustuma, v.a
signalisatsiooni märguanne.
Süttivad uuesti vastupidisel toimingul.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
|
postitati 20.01.10 19:40
|
|
|
Ei pea põlema jääma.Auto seisma jätmisel jäävad odomeetril põlema kilomeetrid ja ukse avades laetuli. Auto valvesse pannes jääb viitega põlema
laevalgustus ja kustub varsti.Samuti km näit odomeetril.Kõik su poolt märgitud tulukesed lülituvad ja kustuvad koos tulede sisse/välja lülitamisel.
|
|
|
plash
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.10 21:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Toomas15
Ei pea põlema jääma.Auto seisma jätmisel jäävad odomeetril põlema kilomeetrid ja ukse avades laetuli. Auto valvesse pannes jääb viitega põlema
laevalgustus ja kustub varsti.Samuti km näit odomeetril.Kõik su poolt märgitud tulukesed lülituvad ja kustuvad koos tulede sisse/välja lülitamisel.
|
ja ei pea aga jäävad. enne kui nad ei jäänud põlema ma olen proovinud auto istes panna lukusse ja siis nad põlesid ja sekundi või kahe pärast
kustutasid ära aga nüüd jäävad põlema .aga kui auto lukustamata siis nad ei põle.
Soovige palun kuhu minna selle probleemiga, et kas diagnostika näitab mis viga on või ei, või keegi soovitage mis ja kus vaadata et viga parandada
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
|
postitati 21.01.10 02:49
|
|
|
Soovitan pöörduda auto el. poole.Tulede lüliti ei vigurda ?Hakkavad gabariidid kohe põlema,viiteaega ei ole ?
|
|
|