Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: suunatule lüliti ei tööta. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1038)
rednex-
huviline

Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b3 66kW

postitati 18.01.10 09:40 Tsiteeri
suunatule lüliti ei tööta.

tegu on audi 90, suunatuli ei tööta, õigemini lüliti ei tööta, kuna ohutuled töötavad siis peab viga olema suunatule lülitis,

kui keegi teab sellest midagi siis võiks infot anda et korda teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 18.01.10 11:06 Tsiteeri

Infoks siis nii palju, et otsi endale uus suunatulede lüliti, kuna see on neil nn. tüüpviga. Sees väsivad klemmid ära ja halvimal juhul põleb ka lülitite tagumine osa ära. Remontida seda nagu eriti mõttet küll ei ole.

Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martinmae
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100cc

postitati 18.01.10 11:13 Tsiteeri

Mul oli just mõnda aega sama jama, et suunatule kangist toimivad täistuled jäid peale. Proovisin ja prooviti ka midagi parandada aga lõppes asi siiski kogu kupatuse vahetusega. Kui uued tellida, siis mul läks 1500 kogu kangde ja lülitite komplekt. Kui lammarist leiad, siis saab kindlasti ka odavamalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rednex-
huviline

Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arro
Infoks siis nii palju, et otsi endale uus suunatulede lüliti, kuna see on neil nn. tüüpviga. Sees väsivad klemmid ära ja halvimal juhul põleb ka lülitite tagumine osa ära. Remontida seda nagu eriti mõttet küll ei ole.

selge eks ma pean lammarist võtma , õnneks lammar lähedal kõigest 300m, üritan leida sealt.
Tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rednex-
huviline

Registreerunud 15.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 18:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: martinmae
Mul oli just mõnda aega sama jama, et suunatule kangist toimivad täistuled jäid peale. Proovisin ja prooviti ka midagi parandada aga lõppes asi siiski kogu kupatuse vahetusega. Kui uued tellida, siis mul läks 1500 kogu kangde ja lülitite komplekt. Kui lammarist leiad, siis saab kindlasti ka odavamalt.

Hmm, mul õnneks seda jama ei ole aga jah ainult suunatuled. Ei tea kas on mõtet uusi, ise eriti ei usu et on vaja praegu kuna rahaliselt ei tule välja, peab lammarist siis vaatama.

martinmae
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100cc

postitati 18.01.10 19:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rednex-
Tsitaat:
Algselt postitas: martinmae

Hmm, mul õnneks seda jama ei ole aga jah ainult suunatuled. Ei tea kas on mõtet uusi, ise eriti ei usu et on vaja praegu kuna rahaliselt ei tule välja, peab lammarist siis vaatama.

Kui lammarist leiad, siis muidugi hea variant. Minul päevaga leida ei õnnestunud ja kuna autot on vaja igapäevaselt, siis sai seda teed mindud. Tundub suhteliselt üle mõistuse hind paari plastmassjublaka eest aga mis parata, selline see elu on kahjuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.9% - SQL: 67.1%]