Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Varastatud Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR (LEITUD!) (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 3631)
Ls
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 11:34 Tsiteeri
Varastatud Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR (LEITUD!)

Tere,

ma ei hakka pikaks juttu ajama juhtumi keerulisusega, seega lühidalt: Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR - kui keegi näeb liikumas või on näinud, kokku puutunud viimase 4 aasta jooskul selle autoga või teavad Vitali Jastopenko või Igor Makatrenko asukohta/kontakti, siis oleksin väga tänulik informatsiooni eest. Nende inimeste puhul on tegemist suure tõenäosusega varastega, algatatud on kriminaalasi, aga politsei võimekus on suhteliselt nõrk, helistan ise neile , et anda uut infot, nad isegi ei tea et auto kindlustatud :P.Ette tänades.
Kontakt: loanlus@live.com

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 15.01.10 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ls
Tere,

ma ei hakka pikaks juttu ajama juhtumi keerulisusega, seega lühidalt: Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR - kui keegi näeb liikumas või on näinud, kokku puutunud viimase 4 aasta jooskul selle autoga või teavad Vitali Jastopenko või Igor Makatrenko asukohta/kontakti, siis oleksin väga tänulik informatsiooni eest. Nende inimeste puhul on tegemist suure tõenäosusega varastega, algatatud on kriminaalasi, aga politsei võimekus on suhteliselt nõrk, helistan ise neile , et anda uut infot, nad isegi ei tea et auto kindlustatud :P.Ette tänades.
Kontakt: loanlus@live.com

Nii väikese info hulgaga võidki lootma jääda,et äkki keegi märgand.Isegi auto värvi pole märgitud. Auto nr. vaatatkse siis kui märgatakse otsitud tunnustega autot.Vaevalt keegi ainult nr. vahib.
Mingid pildid või eritunnused võiks ikka olla, kui ikka tõsiselt oma autot otsid? Kui pilti pole, siis pane või sarnase auto pilt jne. Ja ei usu, et kõik teavadki,et milline see 2001 a Peugeot välja näeb,veel vähem hakkab ta seda ise uurima! Nii et...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ls
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 18:47 Tsiteeri

No ma ei usu et Peugeot Partneri pilt oleks vajalik, enamus neist, nagu ka minu oma, on valged ja ilmselt igaüks korra näinud, suhteliselt rahvamasin, seega ainus eritunnus on reg. number. Ma otsin tõsiselt, ajaliselt väikese nihkega, sest lootsin et inimesed tulevad ise mõistusele,aga ei....tegelikult ta eemal minust juba aastaid, aga teadlikult varastati alles nüüd kui pabereid võltsides minu nimelt see ära võeti. Sealt ka krim asi neile nüüd.
Number on ainus millest kinni hakata visuaalselt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ls
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.10 18:42 Tsiteeri

Vana teema lõpetuseks siis: auto peatati Läti piiril 1 kuu tagasi ja hetkel olen kohtuvaidlustesse laskumas ilmselt, sest vargad on väidetavalt õigeusksed ostjad kes isegi numbri dublikaate tellides( auto oli siis nende nimel juba), kirjutasid minu allkirja taoleja allkirja kohale, mitte aga enda, hetke omaniku, oma :P;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.0% - SQL: 61.0%]