draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2015a
|
postitati 08.01.10 10:47
|
|
|
Jaamad ja muu ei jää mällu?
Probleem selles, et sai audi a6 c5 pandud järelturu makk. Kõik töötab nii nagu peab, ehk kui võti täitsa null astmesse keerata läheb makk ka kinni
aga sellega kustutab kohe jaamad ära ja kõik muu ka! Proovisin veel nii, et ühendasin punase ja kollase (vist oli) omavahel kokku ja siis töötas
isegi siis kui võtid pole keeratud esimesse astmesse aga jama siis selles, et tõmbab aku tühjaks. Küsimus olekski, et kas on veel kuidagi võimalik
ühendada, et akut tühjaks ei tõmbaks ja jaamad jääksid mällu kui võti eest võtta? Loodan, et ei ajanud asja väga keeruliseks. Tänud ette.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 08.01.10 10:50
|
|
|
Sa ühendasid alguses juhtmed valetpidi. Tee kindlaks kumb ots on mälu juhe ja kumb sisse väljalülitus. Või vaheta punane ja kollane omavahel lihtsalt
ära ja peaks korras olema.
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.10 11:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Sa ühendasid alguses juhtmed valetpidi. Tee kindlaks kumb ots on mälu juhe ja kumb sisse väljalülitus. Või vaheta punane ja kollane omavahel lihtsalt
ära ja peaks korras olema. | Ma panin nii nagu originaalis oli. Ma proovin need juhtmed omavahel siis ära vahetada ja vaatan mis siis
teeb.
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.10 12:53
|
|
|
Saingi asja nii toimima Suured tänud jälle. Mida ma küll ilma
audiclubita teeks
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.01.10 14:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: draakon666
Mida ma küll ilma audiclubita teeks |
Võtaks testri või kontrolllambi ja kasutaks omaenda mõistust?
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.10 19:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: draakon666
Mida ma küll ilma audiclubita teeks |
Võtaks testri või kontrolllambi ja kasutaks omaenda mõistust?
| Sorry aga igaüks pole elektrik. Miks peaks hakkama aretama ja midagi läbi laskma, kui on võimalus targemate käest küsida.
|
|
|
rando87
huviline
Registreerunud 07.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.10 23:09
|
|
|
Ma arvan,et ise õpib kõige paremini... Olen ise ka nu***nud 2 ööpäeva autos ja õigeid juhtmeid otsinud,et kuhu miski asi läheb. Ei ole küll seotud
otseselt teemaga,aga umbes sama jama oli ja ennem ei jätnud,kui iga piiks tuli sealt kõlarist,kust ta pidi tulema
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 10:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rando87
Ma arvan,et ise õpib kõige paremini... Olen ise ka nu***nud 2 ööpäeva autos ja õigeid juhtmeid otsinud,et kuhu miski asi läheb. Ei ole küll seotud
otseselt teemaga,aga umbes sama jama oli ja ennem ei jätnud,kui iga piiks tuli sealt kõlarist,kust ta pidi tulema | Mis sa arvad, et ma pole vaeva näinud või? Siiamaani olen
kõik võimud ja asjad autosse ise pannud ja aretanud ja töötavad siiamaani nagu kellavärk ja nagu peavad aga selle maki puhul ma ei tahtnud jamama
hakata sest pole kõige odavam makk. Aga noh mis me ikka siin vaidleme. Nüüd asi korras nagu norras. TEEMA LUKKU
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 10:59
|
|
|
Mis makiga üldse tegu? Blaupunktil on näiteks toide ja ACC Audi originaaliga võrreldes vahetuses. Samas on Blaupunkt ka üks väheseid, mis toidet
kaotades midagi ära ei unusta...
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 09.01.10 11:28
|
|
|
..Telekaga makk mingisugune...
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
draakon666
huviline
Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 15:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Mis makiga üldse tegu? Blaupunktil on näiteks toide ja ACC Audi originaaliga võrreldes vahetuses. Samas on Blaupunkt ka üks väheseid, mis toidet
kaotades midagi ära ei unusta... | Selline isend http://www.eonon.com/One-Din-Monitor-built-in-DVD/D1301.html#photo Eelmise makiga ei pidanud midagi ringi tõstma, siis oli tegu
pioneer DEH-6850MP ga tegu.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 16:06
|
|
|
Juhendis olevast pinout'ist on ka tegelikult näha, et battery A4 ja ignition A7 on vastupidiselt traditsioonilisele. Mõnel makil (mul kunagi olnud
JVC 617-l näiteks) on see olnud vahetatav kaitset pesas ringi tõstes. Sellel aga on kaitse toitejuhtme küljes? Pistikupesa ja ventika vahel olevad
avad meenutaks nagu natuke kaitsmepesasid...
|
|
|