Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: kas leidub odavamaid alternatiive sarniiridele? (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2369)
markoko
huviline

Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 14:34 Tsiteeri
kas leidub odavamaid alternatiive sarniiridele?

Tere. Leidsin video kus vahetati sarniiride sisu. Kas kuskil müüakse uusi sarniiri pesasid mõõtude järgi? Ei mõtle otseselt taastamist, vaid ikkagi pmst uue asendamist vastava mõõduga. Link videole http://www.youtube.com/watch?v=PZLxPyRdAbY&feature=related
Asja võlu ikkagi hinnas, vahe ju sees kas maksta mõnisada ja natuke tööd või ......
Igasugused kommentaarid oodatud, kui ei pea teemat vajalikuks siis kustutage.
Kahjuks pole endal hetkel aega mööda poode ringi joosta, et asja uurida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 07.01.10 17:54 Tsiteeri

Natuke tööd? Videos see mees jebis küll mõnuga.
Uus asi on üldjuhul ikka uus asi, seega mina ostaksin pigem uue sarniiri.
Ei tea küll, mis autoga teemaalgatajal tegu on, aga näiteks C4 sarniir maksab 700.- ning igatahes on lihtsam see kas ise ära vahetada või lasta vahetada, kui hakata sellist jebimist läbi elama, nagu videos. Ja mõnesaja krooniga sa selle jebimise puhul vaevalt pääsed...
C5 sarniiride kohta ei oska öelda, pole endal veel vaja läinud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
auditdi
huviline

Registreerunud 29.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI Avant7 > A6 C5 2.5TDI Q

postitati 07.01.10 18:33 Tsiteeri

Ma arvan ka, et tavalisel inimesel on lihtsam (ilmselt ka odavam) ikka osta uus. Need seadmed, mis selleks kõigeks vaja on, pole lihtsalt kätte saadavad - keevitus küll, aga see press.
Iseasi kui mõni teenindus taolist odavamat lahendust pakkuks - tasuvus jääb nende kommenteerida!

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 20:13 Tsiteeri

Ma küll seda videot ei näe kuna vastan telefoniga.

Aga kuna uued jupid on muutunud suht odavaks ja vastupidavaks siis ei ole taastamisel mõtet.

Lisaks jääb veel ohutus, mis siis saab kui see taastatud variant peaks järgi andma ja auto satub avariisse!?

Lisaks garantii mida audihooldus.ee annab 2 aastat ja varsti saabuvad müügile jupid millele anname garantiid 100 000 kilomeetrit.

Ehk siis turvalisuse ja mõttekuse pärast jäävad sellised asjad tegemata.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E90 320dA 2008a

postitati 07.01.10 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Aga kuna uued jupid on muutunud suht odavaks ja vastupidavaks siis ei ole taastamisel mõtet.

Lisaks jääb veel ohutus, mis siis saab kui see taastatud variant peaks järgi andma ja auto satub avariisse!?

Lisaks garantii mida audihooldus.ee annab 2 aastat ja varsti saabuvad müügile jupid millele anname garantiid 100 000 kilomeetrit.

Eesti teedel ja 100000km ? Huvitav küll, milline hakkab jupi hind olema ...

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 20:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raemees
Tsitaat:

Eesti teedel ja 100000km ? Huvitav küll, milline hakkab jupi hind olema ...

Odavam kui näiteks Lömfolder, vähemalt nii mulle öeldi. Ise ma Lömfolderi hindu ei tea ja seega midagi kindlalt ei väida.

Aga Swagiga võrreldes oli hind mõnisada krooni kallim.

Eks lähiajal saab audihooldus.ee meililist sellekohase teate ja millaski ilmub ka meie kodulehele täpne info.

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 20:39 Tsiteeri

Nojah, eks kõik oleneb kas ainult kilomeetrid või aeg ka piiratud, palju meil siin neid ikka on kes 2-aastaga 100000km läbi vuravad

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 20:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Nojah, eks kõik oleneb kas ainult kilomeetrid või aeg ka piiratud, palju meil siin neid ikka on kes 2-aastaga 100000km läbi vuravad

Kindlasti on ajaline piirang vähemalt 3 aastat, mis oleks ka 100 000 keskmise kasutaja läbisõit. Kahjuks jah ei saa anda ajalist piirangut näiteks 10 aastat, selle ajaga murenevad meie soolastel teedel kummipuksid kasvõ seistes ära.

raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kindlasti on ajaline piirang vähemalt 3 aastat, mis oleks ka 100 000 keskmise kasutaja läbisõit. Kahjuks jah ei saa anda ajalist piirangut näiteks 10 aastat, selle ajaga murenevad meie soolastel teedel kummipuksid kasvõ seistes ära.

Jah eks nii õige ole ja sellest lähtuvalt saavadki isikud oma valikud teha osade ostmisel või taastamisel.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.10 20:51 Tsiteeri

Just ja tänu sellele on meil valikus erineva hinnaga ja garantiiga varuosa variante.

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Jah eks nii õige ole ja sellest lähtuvalt saavadki isikud oma valikud teha osade ostmisel või taastamisel.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 07.01.10 21:07 Tsiteeri

Ma tahaks pigem teemaalgatajalt küsida, mis sharniir see nii kirves on (mudel, aasta jne.), et sellise teema pidi looma? Taastajaid samuti olemas, kes oma tööd suhteliselt hästi teevad.

Hea auto on palju autosid...
ahtos
huviline

Registreerunud 18.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.10 16:02 Tsiteeri

Kui käed õige kohapealt välja on kasvanud ja mees ise viitsib nokitseda, milles siis küsimus.Kui saad odavamalt asja korda on ju tore,kõigil pole(jakobsone)kasvatavat puud kodus.Minagi oleks huvitatud,kus selliseid asju müüakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 08.01.10 16:13 Tsiteeri

Oleks huvi küll selliste asjade vastu, sest oman sellist liikurit, mida pole mitte üheski varuosakataloogis. Aga remonti nõuab temagi.
Raul, loodan, et tulevad müügile ka C4 tagumised reg vardad, mis 100k km vastu peavad :P Kopp ees juba enamustest B osadest.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.10 16:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Taavi
Oleks huvi küll selliste asjade vastu, sest oman sellist liikurit, mida pole mitte üheski varuosakataloogis. Aga remonti nõuab temagi.
Raul, loodan, et tulevad müügile ka C4 tagumised reg vardad, mis 100k km vastu peavad :P Kopp ees juba enamustest B osadest.

Kui ei eksi siis peaks müügis olema need vardad kahe aastase garantiiga ja läbisõidupiiranguta. Aga kehtib reegel, et meie paigaldame.

Tiit
huviline

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant tdi

postitati 09.01.10 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: markoko
Kas leidub odavamaid alternatiive sarniiridele?.

Bussipilet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 09.01.10 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lennukiga
Tsitaat:
Algselt postitas: markoko
Kas leidub odavamaid alternatiive sarniiridele?.

Bussipilet.

Oled ikka vaimukas tegelane.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 09.01.10 19:13 Tsiteeri

Ei maksa unustada, et eksisteerib hulgaliselt sõidukeid (tõenäoliselt ka vanemate audide hulgas) milledele originaalosi kas saada pole või on nende hankimine üle mõistuse keeruline. Olen ise rooliotsi ja liigendeid kättejuhtuvatest kamakatest komplekteerinud, ning pukse treida lasknud.
Bussipileti on jh alternatiiviks sellisele kodanikule kel pöial peopesast välja kasvab, st ilmselt soovitajale endale.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
TheRRsr
huviline

Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km

postitati 10.01.10 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ma tahaks pigem teemaalgatajalt küsida, mis sharniir see nii kirves on (mudel, aasta jne.), et sellise teema pidi looma? Taastajaid samuti olemas, kes oma tööd suhteliselt hästi teevad.

Ja mina tahaks sinult küsida mille jaoks on foorum?
Kas mitte selle pärast, et teistelt nõu küsida.
Teema algataja küsimus oli täiesti normaalne ega kuulu kuskile ulmevaldkonda. Kust sina tead mis tehnika mehel kasutada on?
Päris haige on sellist asja küsida, milleks selline teema luua.

Räägid taastajatest, aga pane siis mehele ka mõni hea link kus ta odavalt endale taastatud osasid saab, mitte ära aja ümmargust juttu.

Üldiselt olen ma arvamusel, et kui midagi tarka öelda ei ole võiks tasa olla.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 10.01.10 14:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TheRRsr
Tsitaat:
Algselt postitas: kps

Teema algataja küsimus oli täiesti normaalne ega kuulu kuskile ulmevaldkonda. Kust sina tead mis tehnika mehel kasutada on?

Räägid taastajatest, aga pane siis mehele ka mõni hea link kus ta odavalt endale taastatud osasid saab, mitte ära aja ümmargust juttu.

Ja Sinu kommentaar oli küll teemaalgatajale hea soovitus :)
Mindki huvitaks puhtsportlikust huvist, et mis elukaga teemaalgataja siis liikleb, et uut sarniiri osta on niivõrd kallis? Sellepärast kps ehk küsiski, et mis tehnika teemaalgataja sõidab, et seda teada saada.
Nagu Sa ise ütlesid: Loe oma postituse viimasti rida :)

Aga teemasse: õemees töötab Tartus KapAutos, teab paari venda, kes sellise asjaga tegelevad, võin järgi uurida, kui saaks teada, mis autoga tegu on.

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 10.01.10 14:32 Tsiteeri

Kui tähelepanelikult jälgida siis ei ole tegemist alternatiiviga vaid täiesti tavalise sarniiriga . Tegemist oli Usa raua tykiga ja nende vahetus just selline välja näeb.

;)
Tiit
huviline

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant tdi

postitati 10.01.10 17:34 Tsiteeri

Mille poolest see parem on kui taastamine, samuti treitakse ju uus sisu? Sarniiride taastamine otsingusse ja tuleb kamaluga teemasidja kontakte.
Keevitamine peaks mõnusalt pingeid ka tekitama sinna.

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Ei maksa unustada, et eksisteerib hulgaliselt sõidukeid (tõenäoliselt ka vanemate audide hulgas) milledele originaalosi kas saada pole või on nende hankimine üle mõistuse keeruline. Olen ise rooliotsi ja liigendeid kättejuhtuvatest kamakatest komplekteerinud, ning pukse treida lasknud.
Bussipileti on jh alternatiiviks sellisele kodanikule kel pöial peopesast välja kasvab, st ilmselt soovitajale endale.;)

Pöial kasvab mul päris peopesa ääres jah, muretsema peaks pigem siis kui ta mujalt välja turritab.:P

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 10.01.10 18:09 Tsiteeri

Said sa pointile pihta,miks ta keevitas:D Ei teki seal mingeid pingeid,pigem vabastab pinged:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.01.10 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TheRRsr

Kui teema algataja oleks oma esimeses postituses ka ära märkinud, millega täpselt tegemist on mida ta taastada soovib ja millelt need pärit, siis poleks ma oma postitust teinudki. Iga küsimus on reeglina mingi tagamõttega, kui aga tagamõtet ei avaldata ja edasine arutelu lähebki ainult mingiks ennustamiseks, siis pole ju asjal pointi. Võiks ju olla võrdlusmoment, kui palju jubin b või a osana maksab, siis palju läheb maksma taastamine mõne tegija juures ja palju selline asi oletuslikult ise põlve otsas maksma võiks minna. Sel juhul oleks ju palju lihtsam mille üle arutleda. Mina ootan igal juhul teema algatajalt täpsustusi enne kui üldse midagi soovitama hakkan tegijate või mille iganes näol.

Hea auto on palju autosid...
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]