Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kas keegi on osalenud kunagi avariis, kui jah siis millises? (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 5382)
Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6

postitati 15.01.10 10:48 Tsiteeri

Oli vist 2006 veebruar kui olin autoga ühe baari ees ja purjus juht tagurdas sisse.
Juhipoolne nina kergelt mõlki. Kuna tagurdaja eitas kõike, siis sai talle politsei kutsutud, kuid tood ei osanud mitte midagi teha ja sai sõbrast mundrimehele helistatud, kes omakorda jagas juhtnööre kohal olnud politseinikele :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
reizor
huviline

Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2

postitati 15.03.10 21:12 Tsiteeri

Postitan kaa enda kogemustest. Olen läbinud kaks avariid. Esimene oli rullikaga kui sai kurvi 90kraadi pimekurvi mindud. Vastu tuli mingi tüüp, kes lõikas sisekurvi. Peas käis kaks mõtet, kas sõita tüübile otse kümpi või tõmmata kraavi. Refleksist tõmbasin kraavi poole, õnneks sain täpselt kahe posti vahelt läbi sõidetud. Õnnetuseks oli maas tross, mis tõmbas uduka, stange, tiiva ja autole kriime. Vastutulija tegi sääred.

Teine ja õnnetum juhtum oli beigiga. Sõitsin pikalt mingi veoki taga, tiksus ta 70km/h ja ving, mis temalt tuli oli kohutav. Ees oli pikk sirge, vastu ei tulnud kedagi. Tõmbasin suuna sisse ja kaks käiku alla. Jõudsin talle kõrvale kuid äkki kiivri nurgast märkasin ,et rekajuht keerab mulle tuimalt ette. Üks hetk oli tee blokeeritud ja tõmbasin talle kabiini. Pilt läks eest ära ja järgmine hetk kui ette tuli lohisesin mööda asfaldit. Seisma jäädes kuulsin veel kuidas tsikkel viimaseid meetreid gondlite peal libises. Algul oli ehmatus nii suur, et ei tundnud enda valusid. Mõistuse lõi kaa minema. Tõmbasin kargud alla ja tõmbasin sõimu üles. Vend hüppas rekast välja ja kukkus vastu haukuma ,et ma tulin ei tea kust ja meelete kiirusega. Ma vastu ,et idibiil võiks suunda kaa näidata enne manöövreid ja lisaks peeglisse vaadata. Ja sel hetkel vaatasin kätt. Käsi oli väga räbalt, hakkasin pilti uuesti tasku viskama. Siis kutsuti kiirabi ja viidi mind minema sealt. Muidugi rapla kiirabi on inimesi täis , kes enda tööd ei tunne. Käsi pandi kipsi ja öeldi ,et saab terveks. Kaks kodarluud olid pooleks ning kolm sõrme ühe pikad. Kodus olla ei saanud, sest paganama valus oli. Sain kogu aeg kiirabist diklo süste. Igastahes väga põrgu oli. Õnneks läksin linna, kus kohe opile viidi. Käsi pandi metalli täis. Nüüdseks ei liigu üks sõrm normaalselt ja kätt rusikasse panna ei saa. Lisaks on u 12cm lõike arm käel. Üldised vigastused, õla liigsest väljas, puus põrutatud. Käes 2x kodarluud, 2 sõrmeluud ja randmes luu. Aga ega sellega asi ei lõppenud. Politseis käisin 3x seletust andmas ja plaane joonistamas. Lõpuks andis rekamees alla ja tunnistas ennast süüdi. Ratas läks mahakandmisele ja samuti varustus. Ise põen enda käe pärast, kuid võib õnnelik olla ,et vasakule kukkusin. Kui paremale oleks kukkunud, siis istuks ratastoolis, sest rekamees ei jäänud seisma vaid sõitis edasi. Rataste alla mu selgroog olekski jäänud.

Rait

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.7% - SQL: 66.3%]