liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: C8 3.0d/h
|
postitati 30.12.09 20:00
|
|
|
Eelsüüteküünalde tuli vilgub?
Quattrotele sellised ilmad meeldivad, minule endale ka, minu Audile nähtavasti mitte.
Peale 30min pikkust lumestpuhastust läks auto kenasti käima. Mõned sekundid käimist ja armatuuris lõid põlema ESP ja ABS. Kui mootor kinni keerata ja
uuesti käima panna siis läks aega veidi kauem aga läksid mõlemad uuesti põlema. Korra lasin fooritaga ka mootori seisma ja uuesti käimapannes oli kõik
OK. Kuni esimese pidurduseni kui tulukesed armatuuris tagasi. Kena... No see selleks.
Igatahes!
Peale 15min maanteerallit ja hakkas ükshetk armatuuris vilkuma eelsüüteküünalde tuli. Vilkus ilusti samas tempos suunatulega ja stabiilselt kuni koju jõudsin ja auto teeäärde ära parkisin.
Kas kellegi on samasugust huvitavat asja juhtunud? Milles probleem? Kuidas lahendada?
Autoks 2001 A4 B6, 1.9TDi 96kW.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.09 20:03
|
|
|
Ilmselt üks hästi lihtne ja odavalt parandatav viga.
Kui homme tuleksid läbi siis saaks kindlalt väita ja sama hooga ka ehk korda teha.
|
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 30.12.09 20:14
|
|
|
Kas pidurituled põlevad?
Minu autol oli mõne aja eest sama lugu ning probleem oli piduripedaali taga olevas piduritule lülitis. Lihtsalt miskil kummalisel põhjusel oli lüliti
pikkuse reguleerimis süsteem laiali läinud. Sai lüliti maha võetud ning uuesti kokku pandud ja ära reguleeritud ning asi korras.
Audi - Home Of Quattro
|
|
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.09 20:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: InTz
Kas pidurituled põlevad?
Minu autol oli mõne aja eest sama lugu ning probleem oli piduripedaali taga olevas piduritule lülitis. Lihtsalt miskil kummalisel põhjusel oli lüliti
pikkuse reguleerimis süsteem laiali läinud. Sai lüliti maha võetud ning uuesti kokku pandud ja ära reguleeritud ning asi korras. |
See vist siis ESP/ABS tulede põlemise kohta?
Piduritulede kohta ei oska öelda, olin auto sees, mitte selle taga
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 30.12.09 20:25
|
|
|
Osa autodel näitab eelsüüte tule vilkumine piduritule riket. Eitea kas sel a4 ka nii on. See piduripedaali lüliti võib seda jama teha küll. Eks juks
teab paremini.
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 30.12.09 20:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: liivi
Tsitaat: | Algselt postitas: InTz
Kas pidurituled põlevad?
pikkuse reguleerimis süsteem laiali läinud. Sai lüliti maha võetud ning uuesti kokku pandud ja ära reguleeritud ning asi korras. |
See vist siis ESP/ABS tulede põlemise kohta?
Piduritulede kohta ei oska öelda, olin auto sees, mitte selle taga
|
Ei oskagi öelda, miks pidurituled ja mootori töö omavahel seotud on, kuid piduritule rike avaldub lisaks ESP/ABS tulele ka eelsüüteküünla tule
vilkumises.
Audi - Home Of Quattro
|
|
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.09 20:41
|
|
|
Eks veeren homme Audihooldusesse asja selgitama ja kui selgeks saab siis annan teistelegi teada
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 31.12.09 07:55
|
|
|
Elektroonilise gaasipedaaliga masinatel näiteks kui tagatule pirn katki, lööb armatuuris põlema EPC tule ja gaasipedaal käitub veidralt
Ehk siis kõik omavahel seotud. See on sul seal midagi lihtsat arvatavasti.
|
|
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.09 10:02
|
|
|
Hommikul kontrollisin üle, pidurituled tõepoolest elumärki enam ei andnud. Seda põnevam oli muidugi vastavates ilmastikutingimustes ja ohutulede
vilkudes Audihooldusesse veereda - 15min pikkuse teekonna jooksul oli KÕIGEST 2 ohtlikku olukorda
Kohapeal võeti jooksvalt järjekorda ja poole tunniga sai auto korda! Uus lüliti pani põlema pidurituled ja kustutas lambikesed armatuurist
Suur SUUR suur tänu Raulile ja Audihoolduse tiimile kiire ja korraliku abi eest!
|
|
|