Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tehnoülevaatus, tähajad? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1387)
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 11.12.09 08:48 Tsiteeri
Tehnoülevaatus, tähajad?

Tere klubilised. Seletge natukene seda, keeruliselt on kirjutatud arki lehel:

Arki lehelt copy paste: Ülevaatuse tähtajad
ADR-sõiduk ja vanasõiduk, esitatakse korralisele ülevaatusele kolme kuu jooksul enne määratud ülevaatuse aega , loetakse sõiduk ülevaatusele esitatuks määratud ajal ja järgmise korralise ülevaatuse aeg määratakse sellest arvates. Ja siin ongi küsimus, millest arvates?, detsembrist millal käisin ülevaatusel või märtsist?

Küsimus tekkis, kui mul on auto nr:021 xxx, siis pean minema ülevaatusele märtsis kuus, aga on kirjas, et võib minna ka 3 kuud varem, ehk juba detsembris. Selgusetuks jäi kui ma lähen detsembris ülevaatusele, siis kehti mu ülevaatus mitte 12(24) kuud vaid 12(24)+3 kuud? Edaspidi võin jälle märtsis minna, mitte ei pea minema järgmine(ülejägmine) aasta jälle detsembris?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.12.09 08:52 Tsiteeri

Just õigesti oled aru saanud.;) St, et kui lähed varem siis kehtib ülevaatus sellevõrra kauem. Kui lähed hiljem siis vastavalt vähem, st järgmise ülevaatuse aeg on ikka märtsis.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 11.12.09 09:34 Tsiteeri

Teine küsimus on ka veel, et mul auto väljalaske aasta on 2001a, ja lähen saan nüüd ülevaatuse järgmiseks 2012 märts, aga kui lähen 2011 detsembris kas siis peaks veel auto minema kuni 10 aasta vanuste autode alla ja saama 2 a ülevaatust? siit hoiab terve 1 aasta ülevaatuse raha nii kokku?:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.12.09 11:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
Teine küsimus on ka veel, et mul auto väljalaske aasta on 2001a, ja lähen saan nüüd ülevaatuse järgmiseks 2012 märts, aga kui lähen 2011 detsembris kas siis peaks veel auto minema kuni 10 aasta vanuste autode alla ja saama 2 a ülevaatust? siit hoiab terve 1 aasta ülevaatuse raha nii kokku?:P

Kui ülevaatusele minna varem siis võrdub see ikka ettenähtud ajal ülevaatusel käimisega, st selle arvelt aastajagu pikendust ei saa.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]