Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Probleem kesklukuga (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1089)
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 07.12.09 10:47 Tsiteeri
Probleem kesklukuga

Nimelt siis probleem vist kesklukuga. Hommikul enam auto valvest maha ei tulnud ja autosse sain ainult juhiuksest võtmega keerates. Autos sees aga ükski funktsioon ei tööta ja süüdet ei saa sisse panna. Autol on peal tõenäoliselt mongoose lukk ja immobilaiser kah. Immobilaiseri tulukesed ka ei põle, punane läheb siis põlema kui panen võtme auku ja proovin süüdata, mis muidugi ei toimi. Auto seisnud vahepeal 3-4 päeva. Tegu ei tohiks olla puldi patarei koolemisega . On kellegil tulnud ette säärast probleemi ? Soovitati pöörduda revalisse , kuid ei tea kas tegu on tõesti sellise asjaga millest ise jagu ei saaks, lisaks peaks auto viima puksiiriga sinna . Soovitati ka avariilise väljalülitamise nuppu kasutada, aga selleks oleks vaja lahti kiskuda tolle asukohta ümbritsev ala.
2001 aasta a6
<--

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 11:01 Tsiteeri

Ma pakuks esimese hooga, et äkki on auto aku tühi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 11:09 Tsiteeri

Võimalik küll, sest mingi nädal tagasi sai ta alles täis laetud ja äkki tekkis mingi kala. Kuid kurat kas ta siis lukus seistes imes 3 päevaga end nii tühjaks, et isegi kesklukku maha ei saa? :o

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 07.12.09 12:20 Tsiteeri

Kui on ikka tühi, siis on tühi. Parktuled lähevad põlema? Aku pinget tasuks mõõta...jne...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 13:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Kui on ikka tühi, siis on tühi. Parktuled lähevad põlema? Aku pinget tasuks mõõta...jne...

Midagi ei lähe põlema, justkui oleks puupulk süüteavas. Peab ikka midagi kesklukuga seoses olema, mul on see mongoose kahekontaktiline pistik autos nähtaval ja puudutaval kohal. Kas kuidagi sellega ei saa olla seotud, et kuidagi seal miskit nihkunud v paigast läinud?

badevil
huviline

Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 1.8S 1991 PM

postitati 07.12.09 15:04 Tsiteeri

Mina pakuks ka akut. Kui on vana aku siis immo võib tühjaks tõmmata küll. Mul oli autol vana aku peal ja nädalavahetusega tõmbas aku täitsa tühjaks. Nüüd uus aku küljes ja pole probleeme.

liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: badevil
Mina pakuks ka akut. Kui on vana aku siis immo võib tühjaks tõmmata küll. Mul oli autol vana aku peal ja nädalavahetusega tõmbas aku täitsa tühjaks. Nüüd uus aku küljes ja pole probleeme.

Aku on poolteist aastat vana. Eks proovib siis homme uuesti akule elu sisse lüüa, kuigi kahtlane tunne ,et seekord asi nii kergelt ei lahene.

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 07.12.09 16:18 Tsiteeri

Mul on kaks viimast Excide akut vastu pidanud 2 aastat kumbki. Erineva auto peal, autode elektrisüsteemid ja laadimised on korras. Lihtsalt tänapäevased akud ei kesta kauem... Muidugi, ei väida, et kõigi tootjate omad nii on.
Võta, lae aku korralikult(paar ööpäeva väikese vooluga) täis ja siis proovi. Kontrolli elektrolüüdi taset, mõõda tihedus enne ja pärast laadimist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.09 16:48 Tsiteeri

Tänud. Kõik korras , tegu oli siiski aku täieliku tühjaks tõmbamisega...

Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 09.12.09 16:59 Tsiteeri

On endalgi olnud juhus, kus aku ise lühises ja laeb ennast tühjaks. Olnud ka juhus, kus meister maki valesti ühendanud ning makk aku kolme päevaga täielikult tühjaks tõmmanud.

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]