rendiauto
huviline
Registreerunud 03.12.09
Kasutaja on eemal
|
|
Soovin rentida sõidkuit
Soovin rentida autot mille esmane registreerimine ei oleks hilisem kui 2002. aasta ning mille rendihind ei ületaks 5000 krooni/kuus.
Rendi perioodiks koostame ka rendilepingu.
Sobivusel võtta ühendust tel 50 33 972 või siis e -maili teel autorent6637@hot.ee
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
Kas rendid endale isiklikuks tarbeks või lähem see auto suuremale ringile?
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Endal lõi ka pähe just äsja arutamises olnud teema
Nii kasutaja kui e-mail tehtud suht postituse kohaselt, aga see võib tuleneda ka suurest soovist endale siit klubist hea auto rentida.
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
Just, olge ettevaatlikud! Rendifirmade bisnis käib reeglina teisiti, kui eraisikutelt autode rentimine edasirentimise eesmärgil.
|
|
|
rendiauto
huviline
Registreerunud 03.12.09
Kasutaja on eemal
|
|
Autot soovin ma rentida just enda tarbeks, spetsiaalselt sellekohase e-maili tegin seetõttu, et uskuge juba pool postkasti on mul kurjustavaid
autorendifirmade kirju täis "et sellise raha eest sa kuskilt autot kuuks ei saa"
Teadaolevalt on hetke majanduseisu arvestades tekkinud mitmetel inimestel raskuski liisingu tasumisega jne.. Oleksin nõus koostama rendilepingu ja
kuskil min pooleks võtaksin auto renti ning tasuksin liisingut ise.
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
|
Kas hakkab jälle uus ring? Mis uut liiki kuritegevuse toetamine see on? Ja mis krdi müstiline 2002a ? Renditakse aastaarvu vä? Soovitan rendilepingud
lasta üle vaadata advokaadibüroodes.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
|
Noh ma ei kurjustaks kohe teemaalgatajaga. Temal on soov rentida ja mõnel kindlasti soov auto välja rentida. Kui lepingud korralikud siis andku minna.
Pole mõtet kohe inimesele turja ka lennata, nagu oleks petukavatsus. Tean omast käest, et selle rahaga tõesti naljalt autot ei rendi vastavastest
ettevõtetest. Kui autot on vaja näiteks paariks kolmeks kuuks tööeripära või muu asja näol, siis vaevalt keegi julgeb siin soovitada, et osta sama
raha eest mingi vana sõiduk. Mõni töö eeldab natuke korralikumat väljanägemist nii töötajalt kui autolt
Nagunii võtavad kumbki oma riski.
madu
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
Ega tr22nsmees ka halba soovinud ja tema jutu järgi ei ole tema ka pettur, kuid inimeste maailmavaade tarbevahenditesse on erinev- kes tõmbab vetsus
vett peale, kes soristab prilllaua täis, kes ronib jalgadega prilllaua peale jne. Aga nagu targemad juba kunagi on öelnud õige mees ei laena oma naist
ja autot.
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Noh ma ei kurjustaks kohe teemaalgatajaga. Temal on soov rentida ja mõnel kindlasti soov auto välja rentida. Kui lepingud korralikud siis andku minna.
Pole mõtet kohe inimesele turja ka lennata, nagu oleks petukavatsus. Tean omast käest, et selle rahaga tõesti naljalt autot ei rendi vastavastest
ettevõtetest. Kui autot on vaja näiteks paariks kolmeks kuuks tööeripära või muu asja näol, siis vaevalt keegi julgeb siin soovitada, et osta sama
raha eest mingi vana sõiduk. Mõni töö eeldab natuke korralikumat väljanägemist nii töötajalt kui autolt
Nagunii võtavad kumbki oma riski.
madu |
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
|
Kusjuures see on Eestis praegu uus moe laine. Mul tutvusringkonnas vast 4-5 inimest, kes võtnud auto lihtsa lepinguga üle, maksavad liisingu,
hoolduse, muud kulud ja sõidavad. Tundub, et ka kõik osapooled rahul, liising makstud, "musta" nimekirja ei satu. Muuseas, veel tuttava tuttavate
kaudu Liisingut ju naljalt ei anta, aasta vana firmalt küsitakse 50%
sissemaksu, liisingu vastus tuli 30 päeval, absurd ju ja ei saa mainimata jätta, et poole aasta käive 3milli, tehke omad järeldused, miks see teema
nii popp
|
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
|
Pole kahjuks liisingutega kursis. Kas siis liisingufirmade lepingutes pole sees punkti, kus öeldakse, et sa ei tohi seda autot edasi rentida, osaleda
rahvarallidel jne?
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
Ja et Teil oleks vähem vaja selle teemaga oma pisikesi päid vaevata, siis annan teada, et inimesel on lihtsalt tagasihoidlik soov rentida omale ca 1
aastaks auto.
Soov on täiesti normaalne ning pakkumine on kodanikule vähemalt minu poolt tehtud
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Pakkuge edaspidi talle privasse, kel midagi pakkuda on. Kasko teemadel võib mõnes muus teemas arutleda.
|
|
|